Julie Mayer

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Julie Mayer
Luoja(t) Marc Cherry
Näyttelijä(t) Andrea Bowen
Ensiesiintyminen Täydellisten naisten jaksossa 1.01 Pilot
Henkilötiedot
Koko nimi Julie Alexandra Mayer
Sukupuoli nainen
Asuinpaikka Wisteria Lane, Fairview, Eagle State, USA
Suhteet
Vanhemmat Susan Delfino (äiti)
Karl Mayer (isä)
Mike Delfino (isäpuoli)
Sisarukset M.J. Delfino (velipuoli)
Evan Mayer (velipuoli)
Isovanhemmat Sophie Bremmer Flickman (isoäiti)
Morty Flickman (isoisäpuoli)
Addison Prudy (isoisä)
Carolyn Prudy (isoäitipuoli)
Tutut Danielle Van de Kamp (paras ystävä)
Zach Young (ex-poikaystävä)
Austin MacCann (ex-poikaystävä)
Derek (ex-poikaystävä)
Lloyd (ex-poikaystävä)
Danny Bolen (ystävä)
Nick Bolen (ex-rakastaja)

Julie Alexandra Mayer on fiktiivinen henkilö televisiosarjassa Täydelliset naiset. Hän on Susan Mayerin ja Karl Mayerin tytär ja kasvoi Fairviewin kaupungissa kuvitteellisessa Eaglen osavaltiossa. Julieta esittää näyttelijätär Andrea Bowen.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Julie on älykäs, myötätuntoinen, ystävällinen älykäs nuori tyttö, joka auttaa äitiään Susania käsittelemään tämän rakkauselämään liittyviä ongelmia, ja huolehtii äidistään tämän rankan avioeron jälkeen. Juliella ja Susanilla on rehellisyyteen ja luottamukseen perustuva suhde. Susan on hyvin suojelevainen tytärtään kohtaan, ja kauhistuukin, kun saa kuulla tämän seurustelevan Zach Youngin kanssa. Susan yrittää erottaa parin parhaansa mukaan, ja lopulta onnistuukin, kun Juliekaan ei enää halua olla Zachin lähellä.

Toisella tuotantokaudella Julie huolestuu eronneen äitinsä ja isänsä lämmenneistä väleistä, varsinkin, kun he menevät uudelleen Susanin vakuutushuolien takia naimisiin. Hän kuitenkin myöntää Susanille, että on helpottunut siitä, että tämä saa vakuutuksilla leikkauksen, jota hän tarvitsee elääkseen.

Kolmannen kauden alussa Julie tapaa Edie Brittin veljenpojan, Austin McCannin. Julie halveksuu häntä aluksi, mutta alkaa hiljalleen ihastua poikaan. Pian Edie kertoo Julielle, ettei tämän kannata sekaantua Austiniin, koska tällä olisi Julieen huono vaikutus. Julie vakuuttaa olevansa Austinin kanssa vain ystäviä johon Edie vastaa: ”Niin kaikki kiltit tytöt sanovat juuri ennen kuin muuttuvat pahoiksi tytöiksi. Luota minuun, minä tiedän.”

Kauppakeskuksessa tapahtuneen panttivankitilanteen jälkeen Julie ja Austin lähentyvät, ja alkavat seurustella. Susan kauhistuu asiasta, ja yrittää puhua asiasta huolestuneena Edielle. Edie kuitenkin hyväksyy suhteen, ja Susan jää alakynteen, eikä voi kun yrittää hyväksyä tilanteen. Kuultuaan Edien hommanneen Julielle E-pillereitä, Susanin mitta täyttyy. Edie puolustelee tekoaan sanomalla, että Austin rakastaa Julieta. Pahaksi onneksi he juuri silloin yllättävät Austinin pettämässä Julieta tämän ystävän, Danielle Van de Kampin kanssa.

Julie jättää sydän murtuneena Austinin, mutta päättää antaa hänelle uuden mahdollisuuden. Austin joutuu kuitenkin lähtemään kaupungista, kun Danielle tulee hänelle raskaaksi, ja Van de Kampit tahtovat salata asian.

Neljännellä kaudella Julien lapsuudenaikainen ystävä, Dylan Mayfair, palaa Wisteria Lanelle. Julieta kuitenkin huolestuttaa, kun vaikuttaa siltä, että Dylan ei muista lapsuudestaan mitään. Dylan kertoo äitinsä Katherinen valehdelleen hänelle hänen isästään ja salailleen useita muitakin asioita. Dylanin jäädessä liian kiinni menneisyytensä Julie kehottaa häntä jo unohtamaan lapsuutensa salat. Dylan kuitenkin tapaa isänsä, mutta loppukaudella heille paljastuu, että oikea Dylan murskaantui pienenä kaapin alle, ja välttyäkseen ex-miehensä raivolta Katherine oli adoptuinut Dylania muistuttavan tytön romanialaisesta orpokodista.

Lisäksi neljännellä kaudella Susanin kauhuksi Julie alkaa seurustellapaljon lävistyksiä ottaneen Derek-nimisen pojan kanssa, mutta heidän välinsä menevät poikki.

Jaksossa ”Free” Julie hyväksyttiin Princetonin yliopistoon ja yksi Julien opettajista oli niin vaikuttunut hänen kyvyistään, että tarjosi tälle harjoittelupaikkaa kesäksi. Susan pelkäsi aluksi tyttärensä menettämistä, ja väitti, ettei heillä ollut varaa lähettää Julieta kurssille, mutta kuultuaan Katherinen ja Dylanin ongelmista, hän myönsi valehdelleensa Julielle, ja kertoi, että tämä saa lähteä.

Viidennellä kaudella Julie vierailee kotonaan Wisteria Lanella esitelläkseen Susanille miesystävänsä. Susan järkyttyy kuullessaan miehen eronneen kolmesti ja olevan tytärtään reilusti vanhempi. Mies paljastaa Susanille aikomuksensa kosia, mutta Susan kertoo puolivahingossa Julielle tämän suunnitelmista, ja helpottuu, kun Julie kieltäytyy. Susan kuitenkin huolestuu, kun Julie kertoo, ettei halua naimisiin ikinä nähtyään kaiken sen tuskan, mitä se hänen äidilleen aiheutti. Susan kertoo tyttärelleen, ettei kadu mitään ja tahtoo, ettei Julie koveta tunteitaan.

Julie palaa Wisteria Lanelle kuudennella kaudella ja auttaa äitiään ja Mikea suunnittelemaan parin häitä. Julieen ihastunut naapurustoon vastikään muuttanut poika, Danny Bolen pyytää Julieta auttamaan matikantehtävissä, vaikka myöhemmin selviää ettei Danny ole edes aloittanut vielä koulua. Myöhemmin Danny pyytää Julieta ulos, ja Karen todistaa parin välisen riidan. Myöhemmin, kun Julie illalla vie roskia, joku hyökkää hänen kimppuunsa ja yrittää kuristaa hänet. Aamulla Karen ja Roy löytävät Julien tajuttomana, ja hänet viedään sairaalaan. Karen kertoo poliiseille Julien ja Dannyn riidasta, ja Danny pidätetään. Turvakameroista kuitenkin paljastuu, että Danny oli kaukana Juliesta, kun hänen kimppuunsa hyökättiin. Julien ollessa koomassa Susanille selviää, että Julie lopetti lääketieteellisen jo puoli vuotta aikaisemmin, ja että tällä oli suhde naimisissa olevaan mieheen. Yrittäessään keksiä mitä elämällään tekisi, Julie oli ottanut vastaan tarjoilijan työn. Julie tervehtyy, ja kertoo äidilleen, ettei ole enää se täydellinen tytär jonka hän muistaa, vaan sellainen, joka tekee virheitä. Susan vakuuttaa, ettei ole ikinä odottanut Julien olevan täydellinen, ja oukkaantuneena kertoo, että lääketieteellisen lopettaminen on virhe, mutta suhde naimisissa olevaan mieheen on paljon pahempi, kuten hän oli jo aivan lapsena oppinut. Julien päästyä sairaalasta hän torjuu jälleen Dannyn, joka masentuneena yrittää itsemurhaa, mutta jää henkiin.

Myöhemmin kaudella Julien isä Karl kuolee lentokoneen tehtyä pakkolaskun suoraan keskellä Wisteria Lanen joulujuhlaa. Julie saa perinnöksi rahaa ja osakkeita. Pian Julie jättää jälleen Wisteria Lanen, ja kertoo Dannylle, että on poissa ainakin siihen asti, kunnes hänen kimppuunsa hyökännyt henkilö saataisiin kiinni. Hyökkääjä paljastuu heidän kaikkien ystäväksi, Eddieksi, joka hyökkäsi Julien kimppuun kostaakseen Susanille, johon tämä oli ollut ihastunut, ja joka oli torjunut tämän luullen hänen tunteitaan pelkäksi vitsiksi.

Seitsemännellä kaudella Julie lentää takaisin Fairwiehin kuullessaan äitinsä menettäneen munuaisensa. Julie tahtoo luovuttajaksi, mutta Susan ei halua riskeerata tyttärensä terveyttä. Julie testaa vielä, olisiko hänestä luovuttajaksi, mutta veriryhmät eivät täsmää.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]