Luettelo ECW Championeista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Luettelo ECW Championeista on erillinen artikkeli ECW World Heavyweight Championshipsta.

Ensimmäinen mestari oli Jimmy Snuka - 1992. Eniten mestari on The Sandman, joka on voittanut viisi kertaa kyseisen mestaruuden. Pisimpään pitänyt oli neljännellä kerrallaan Shane Douglas, joka piti titteliä huimat 406 päivää. Lyhimpään pitänyt on Ezekiel Jackson, joka voitti mestaruuden viimeisessä lähetyksessä ja kolme minuuttia myöhemmin, ohjelma oli loppunut iäksi.

Nimet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Vuodet
NWA-ECW Heavyweight Championship 1992-1994
ECW World Heavyweight Championship 1994-2006
ECW World Championship 2006-2007
ECW Championship 2007-2010

Mestarit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Mestari Kerta Päivämäärä Hallinnut
(päivinä)
Tapahtuma
1 Jimmy Snuka 1 25. huhtikuuta 1992 1 Suora Tapahtuma
2 Johnny Hotbody 1 26. huhtikuuta 1992 79 Suora Tapahtuma
3 Jimmy Snuka 2 14. heinäkuuta 1992 78 Suora Tapahtuma
4 Don Muraco 1 30. syyskuuta 1992 47 Suora Tapahtuma
5 The Sandman 1 16. marraskuuta 1992 138 Suora Tapahtuma
6 Don Muraco 2 3. huhtikuuta 1993 127 Suora Tapahtuma
7 Tito Santana 1 8. elokuuta 1993 32 Suora Tapahtuma
8 Shane Dougalas 1 9. syyskuuta 1993 23 Suora Tapahtuma
9 Sabu 1 2. lokakuuta 1993 85 Bloodfest: Part 2
10 Terry Funk 1 26. joulukuuta 1993 90 Holiday Hell
11 Shane Douglas 2 26. maaliskuuta 1994 385 Ultimate Jeopardy
12 The Sandman 2 15. huhtikuuta 1995 196 Hostile City Showdown
13 Mikey Whipwreck 1 28. lokakuuta 1995 42 Suora Tapahtuma
14 The Sandman 3 9. joulukuuta 1995 49 December to Dismember
15 Raven 1 27. tammikuuta 1996 252 Suora Tapahtuma
16 The Sandman 4 5. lokakuuta 1996 63 Ultimate Jeopardy
17 Raven 2 7. joulukuuta 1996 127 Holiday Hell
18 Terry Funk 2 13. huhtikuuta 1997 118 Barely Legal
19 Sabu 2 9. elokuuta 1997 8 Born to be Wired
20 Shane Douglas 3 17. elokuuta 1997 60 Hardcore Heaven
21 Bam Bam Bigelow 1 16. elokuuta 1997 45 Suora Tapahtuma
22 Shane Douglas 4 30. marraskuuta 1997 406 November to Remember
23 Tazz 1 10. tammikuuta 1999 252 Guilty as Charged
24 Mike Awesome 1 19. syyskuuta 1999 89 Anarchy Rulz
25 Masato Tanaka 1 17. joulukuuta 1999 6 ECW on TNN
26 Mike Awesome 2 23. joulukuuta 1999 112 ECW on TNN
27 Tazz 2 13. huhtikuuta 2000 9 ECW on TNN
28 Tommy Dreamer 1 22. huhtikuuta 2000 0 CyberSlam
29 Justin Credible 1 22. huhtikuuta 2000 162 CyberSlam
30 Jerry Lynn 1 1. lokakuuta 2000 35 Anarchy Rulz
31 Steve Corino 1 5. marraskuuta 2000 63 November to Remember
32 The Sandman 5 7. tammikuuta 2001 0 Guilty as Charged
33 Rhyno 1 7. tammikuuta 2001 93 Guilty as Charged
- Deaktivoitu 11. huhtikuuta 2001 - -
34 Rob Van Dam 1 13. kesäkuuta 2006 21 ECW
35 Big Show 1 4. heinäkuuta 2006 152 ECW
36 Bobby Lashley 1 3. joulukuuta 2006 147 December to Dismember
37 Mr. McMahon 1 29. huhtikuuta 2007 35 Backlash
38 Bobby Lashley 2 3. kesäkuuta 2007 8 One Night Stand
- Hyllylle 1 11. kesäkuuta 2007 - RAW
39 Johnny Nitro 1 24. kesäkuuta 2007 69 Vengeance: Night of Champions
40 CM Punk 1 1. syyskuuta 2007 143 ECW
41 Chavo Guerrero 1 22. tammikuuta 2008 68 ECW
42 Kane 1 30. maaliskuuta 2008 91 WrestleMania XXIV
43 Mark Henry 1 29. kesäkuuta 2008 70 Night of Champions
44 Matt Hardy 1 7. syyskuuta 2008 127 Unforgiven
45 Jack Swagger 1 12. tammikuuta 2009 104 ECW
46 Christian 1 26. huhtikuuta 2009 42 Backlash
47 Tommy Dreamer 2 7. kesäkuuta 2009 49 Extreme Rules
48 Christian 2 26. heinäkuuta 2009 205 Night of Champions
49 Ezekiel Jackson 1 16. helmikuuta, 2010 0 ECW
- Deaktivoitu 16. huhtikuuta, 2010 - ECW

Lista yhteenlasketuista mestaruuskausista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Mestari Kerta Hallitut
Päivät
1. Shane Douglas 4 874
2. The Sandman 5 446
3. Raven 2 379
4. Tazz 2 261
5. Christian 2 247
6. Terry Funk 2 208
7. Mike Awesome 2 201
8. Don Muraco 2 174
9. Justin Credible 1 162
10. Bobby Lashley 2 155
11. The Big Show 1 152
12. CM Punk 1 143
13. Matt Hardy 1 127
14. Jack Swagger 1 104
15. Rhyno 1 93
15. Sabu 2 93
17. Kane 1 91
18. Jimmy Snuka 2 79
18. Johnny Hotbody 1 79
20. Mark Henry 1 70
21. John Morrison 1 69
22. Chavo Guerrero 1 68
23. Steve Corino 1 63
24. Tommy Dreamer 2 49
25. Bam Bam Bigelow 1 45
26. Mikey Whipwreck 1 42
27. Jerry Lynn 1 35
27. Mr. McMahon 1 35
29. Tito Santana 1 32
30. Rob Van Dam 1 21
31. Masato Tanaka 1 6
32. Ezekiel Jackson 1 <1

Tilastoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Saavutus Painija (ennätys)
Eniten voittanut The Sandman (5 kertaa)
Pisin mestaruuskausi Shane Douglas (403 päivää)
Lyhyin mestaruuskausi Ezekiel Jackson (n. 3 minuuttia)
Vanhin mestari Mr. McMahon (61 vuotta, 248 päivää)
Nuorin mestari Mikey Whipwreck (22 vuotta, 146 päivää)
Raskain mestari The Big Show (230 kg)
Kevyin mestari Jerry Lynn (84 kg)

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]