Kenneth Hite

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kenneth Hite Ropeconissa 12. elokuuta 2006

Kenneth Hite (s. 15. syyskuuta 1965) on yhdysvaltalainen kirjailija, kolumnisti ja roolipelisuunnittelija. Hän on työskennellyt pitkään roolipelialalla ja salaliittoteorioiden asiantuntija.

Henkilöhistoria[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kenneth Hite syntyi Tulsan kaupungissa, Oklahomassa, ja kävi koulua vuosina 19791983 Bishop McGuinness High Schoolissa, Oklahoma Cityssä. Vuonna 1983 hän aloitti opinnot East Central Universityssa ja vuodesta 1988 Chicagon yliopistossa. Hite valmistui kandidaatiksi pääaineenaan kartografiaa ja maisteriksi 1990 pääaineenaan kansainvälinen politiikka. Hän asuu Chicagossa.

Vuodesta 1981 lähtien Hite on kirjoittanut pelejä ja tehnyt sitä työkseen vuodesta 1995 asti. Hän ollut kirjoittamassa ja toimittamassa lukuisia roolipelikirjoja. Merkittävimpiä ovat GURPS-lähdekirjat, Mage: The Ascensionin lisäosat, Last Unicorn Gamesin Star Trek RPG, Unknown Armies ja Mongoose Publishingin RuneQuest (2006). Hite oli Ropeconin kunniavieraana 2006.

Hite kirjoittaa ”Suppressed Transmission” -kolumnia Pyramid-lehteen. Hänen aikaisempia kolumnejaan on koottu yhteen kokoelmiksi Suppressed Transmission: The First Broadcast ja Suppressed Transmission 2: The Second Broadcast, mikä on osoitus hänen kolumniensa arvostuksesta. Lisäksi Hiten kirjoittama ”Out of the Box” -kolumni on ilmestynyt GamingReport-sivustolla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]