Gary Barlow

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Gary Barlow, 2012

Gary Barlow (s. 20. tammikuuta 1971 Frodsham, Cheshire, Englanti) on englantilainen laulaja-lauluntekijä ja musiikkituottaja. Barlow kuului jäsenenä Take That -poikabändiin, joka sai huomattavaa kansainvälistä suosiota 1990-luvulla.

Take That hajosi vuonna 1996. Barlow aloitti soolouran, ja hänen debyyttisinglensä "Forever Love" nousi brittilistan ykköseksi. Pian julkaistiin albumi Open Road, joka myös nousi listan kärkeen, sekä toinen single, Madonnan ja Shep Pettibonen kirjoittama "Love Won't Wait".

Hän on kirjoittanut mm. singlen "Not Me, Not I" Delta Goodremille ja kirjoittanut kappaleita muun muassa Shirley Basseylle, Charlotte Churchille, Westlifelle, Lily Allenille ja ABBA-yhtyeestä tunnetulle Agnetha Fältskogille ja tehnyt yhteistyötä myös Elton Johnin, Donny Osmondin, Christina Aguileran ja Robbie Williamsin kanssa. [1]

Barlow on naimisissa Take Thatin entisen taustatanssija Dawn Andrewsin kanssa, ja parilla on lapset Daniel (s. 2000) Emily (s. 2002) ja Daisy (s. 2009). Take That on nyttemmin palaillut yhteen, ja Robbie Williamskin liittyi uudestaan 2010.

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Take That[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

ks. Take Thatin Diskografia

Soolo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.