Gary Barlow

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Gary Barlow (s. 20. tammikuuta 1971) on englantilainen muusikko. Barlow kuului jäsenenä Take That -poikabändiin, joka sai huomattavaa kansainvälistä suosiota 1990-luvulla.

Take That hajosi vuonna 1996. Barlow aloitti soolouran, ja hänen debyyttisinglensä "Forever Love" nousi brittilistan ykköseksi. Pian julkaistiin albumi Open Road, joka myös nousi listan kärkeen, sekä toinen single, Madonnan ja Shep Pettibonen kirjoittama "Love Won't Wait".

Barlow julkaisi viimeisen oman albuminsa (Twelve Months, Eleven Days, #35) ja viimeiset singlensä vuonna 1999. Hän on kuitenkin kirjoittanut mm. singlen "Not Me, Not I" Delta Goodremille ja tehnyt yhteistyötä myös Elton Johnin, Donny Osmondin, Christina Aguileran ja Robbie Williamsin kanssa. Vuonna 2012 Barlow julkaisi uuden oman albumin ja saman nimisen singlen (Sing, #1).

Barlow on naimisissa Take Thatin entisen taustatanssija Dawn Andrewsin kanssa, ja parilla on lapset Daniel (s. 2000) Emily (s. 2002) ja Daisy (s. 2009). Take That on nyttemmin palaillut yhteen,ja Robbie Williamskin liittyi uudestaan 2010.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.