Drift (Transformers)

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Drift / Deadlock
Ensiesiintyminen The Transformers: Spotlight (2009)
Henkilötiedot
Ryhmäsidokset Decepticonit, Autobotit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot Nissan Silvia S15
Bugatti Veyron

Drift on kuvitteellinen hahmo Transformers-universumissa. Hän esiintyy lähes kaikissa jatkumoissa Decepticonien puoltelta Autobottien puolelle vaihtaneena robottina.

The Transformers: Drift[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Drift oli päähenkilö vuonna 2010 ilmestyneessä sarjakuvassa The Transformers: Drift. Hän oli koditon transformeri, jonka Megatron värväsi hänet Decepticoneihin ja antoi hänelle nimen Deadlock. Mutta jonkin ajan kuluttua hän tapasi transformerin nimeltä Wing, joka kuului Valon Kehään (engl. Circle of Light). Deadlock esittäytyi nimellä "Drift" ja meni tämän mukana New Crystal Cityyn tavaten muut Valon Kehän jäsenet. Drift kertoi työskennelleensä Decepticoneille, koska kuvitteli heidät "parhaimmiksi ja voimakkaimmiksi". Drift kääntyy lopullisesti Decepticoneja vastaan, näiden surmattua Wingin. Hän päättää kunnioittaa tämän muistoa liittymällä Autobotteihin ja vapauttamalla kaikki Decepticonien orjat. [1]

Transformers – Tuhon aikakausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Drift on yksi Michael Bayn ohjaamassa Transformers – Tuhon aikakausi -elokuvassa esiintyvistä Autoboteista. Hän on samuraita muistuttava entinen Decepticonien taktikko. Hän muuntautuu sinimustaksi Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse -autoksi.[2][3] Hän tulee myös ratsastamaan Dinobotti Slugin selässä.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]