Wikiprojekti:Ateismi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ateismiprojekti (Wikiprojekti:Ateismi) organisoi ja kehittää projektiin osallistuvien wikipedistien yhteistyötä ateismiin liittyvien artikkelien tuottamiseksi ja parantamiseksi Wikipedian käytäntöjen ja ohjeiden mukaisesti.

Projektiin liittyminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Liity ateismiprojektiin lisäämällä muokkaa wikitekstiä -toiminnolla (tekstieditorilla) projektin osallistujaluetteloon sulkeissa oleva (*~~~~) merkintä. Siitä syntyy automaattisesti seuraavan näköinen rivi:

Rivissä on linkit käyttäjä ja keskustelusivuillesi sekä liittymispäivämäärä. Joissakin ympäristöissä tämä saattaa onnistua myös muokkaa -toiminnolla (visuaalisella muokkauksella) menemällä viimeisen luettelorivin loppuun, suorittamalla rivinvaihto ja kirjoittamalla pelkästään nuo neljä tildeä (~~~~), jolloin em. rivi syntyy heti automaattisesti.

Projektiin osallistujat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Projektin muokkausohjeet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Projektin tehtävälista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tähän listaan liitetään kaikki Ateismiprojektiin liittyvien artikkelien organisointiin ja muokkaukseen liittyvät kehitysideat ja artikkelitoiveet. Tarkempi kuvaus annetaan projektin tai kyseisen artikkelin keskuustelusivulla.

Projektiin ja portaaliin liittyvät tehtävät:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Artikkeleihin liittyvät tehtävät:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Projektin kehittämisestä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämän projektin käytäntöjä kehitetään lähinnä vertaistuutoroinnilla eli keskustelemalla vastaan tulevista pulmista ja yhteistyön kehittämisestä projektin keskustelusivulla.

Tämä sivu on myös liitetty kielilinkeillä vastaaviin muunkielisiin projekteihin, joista voit löytää ideoita projektin käytäntöjen kehittämiseen, mutta pyritään kuitenkin pitämään oma byrokratiamme mahdollisimman vähäisenä ja keskitytään mieluummin varsinaisten wikipediasivujen kehittämiseen.

Projektiin on nyt liitetty Teemasivu:Ateismi. Tämä teemasivu eli portaali on tarkoitettu sekä lukijoiden että sisällöntuottajien työkaluksi. Siihen liittyy myös Ateismin tietosanakirja, johon on koottuu aakkosjärjestykseen kaikki ateismiin liittyvät ja sitä sivuavat artikkelit. Tutkiessasi ja muokatessasi ateismiin liittyviä artikkeleita varmista samalla, että se on mukana Ateismin sanakirjassa.

Ateismiin liittyviä artikkeleita löytää myös luokkasivuja selaamalla. Niitä löytyy ainakin seuraavista luokista:

Voit täydentää tätä listaa havaintojesi mukaisesti. Apuna voit käyttää esimerkiksi Toiminnot:Luokkapuu -toimintosivua.


Käyttäjälaatikko: Alla oleva käyttäjälaatikko on vasta työnalla. Tähän tulee myöhemmin ohjeet miten voit lisätä sen käyttäjäsivullesi.

Atheist Circle A.png Käyttäjä osallistuu Wikipedian ateismiprojektiin