Wikipedia:Wikiprinsessa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

WikiPrinsessa (engl. WikiPrincess) on wikipedialainen, joka nauttii Wikipedian tiedon rikkauksista osallistumatta artikkelien muokkaamiseen ja käyttää Wikiä ensisijaisesti seurustelua varten.

Kuninkaallisena Wikiprinsessan ei tarvitse osallistua Wikipedian artikkelien muokkaamiseen lainkaan säilyttääkseen arvostetun asemansa. Varsinkin jos hän auttaa Wikin tärkeissä osissa, kuten projektiehdotusten tarkistamisessa, äänestämisessä tai yksinkertaisesti osallistuessaan projektikeskusteluihin. Wikiprinsessoilla on usein erilaisia ystäviä Wikipediassa, ja heidän keskustelusivunsa tosinaan tulvii usein heitä vainoavien WikiJaguaarien viesteistä. Hyvin aktiivisen keskustelusivun lisäksi heidän käyttäjäsivujaan koristavat usein palkinnot sekä nätti mallipohja.

Monet Wikiprinsessat ovat niin huomaavaisia, että he myöntävät ja palkintoja muille Wikipedian kirjoittajille. On epäselvää, onko tämä todella ystävällinen teko vai ainoastaan poliittinen liike, jolla pyritään saamaan hallinnollisia valtuuksia.

He tulevat yleensä hyvin toimeen useimpien olentojen kanssa. Wikilohikäärmeet, jotka tunnetaan kyvystään tehdä massiivisia ja usein kiistanalaisia muokkauksia, pitävät WikiPrinsessan lähellä saadakseen tukea uusiin ideoihin ja muutoksiin sivumuodoissa ja muihin merkittäviiin muutoksiin Wikipediassa. Wikiritarit huomaavat usein Wikilohikäärmeiden häiritsevän rauhaa ja tekevät parhaansa kukistaakseen Wikilohikäärmeet ja tehdäkseen Wikiprinsessaan vaikutuksen.