Wikipedia:Wikipalkkasoturi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Muinaisen Wikipalkkasuorituksen kaiverrus. Hänen päässään oleva astia symboloi hänen hallussaan olevia suuria tietovarantoja.

Wikipalkkasoturi (engl. WikiMercenary) on vaeltava wikipedialainen, joka etsii muokattavaa. Wikipalkkasoturit vaeltavat päämäärättömästi Wikipediassa tarjoten apuaan kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Wikipalkkasoturit seuraavat usein muiden keskusteluja.

Jos he kuulevat jonkun avun tarpeesta, Wikipalkkasuorit tarjoavat palvelujaan. He ottavat kuitenkin harvoin vastaan töitä, jotka eivät ole kiinnostavia tai joista heillä ei ole henkilökohtaista mielipidettä. Wikipalkkasuorit toimivat aina Wikipedian etujen mukaisesti, joten he tarjoavat apuaan vain niille, jotka tekevät samoin.

Wikipalkkasoturit haluavat viime kädessä parantaa Wikipediaa, mutta heillä ei ole erityistä asiantuntemusta millään osa-alueella. Näin ollen Wikipalkkamiehet erikoistuvat useille eri aloille. He tuntevat Wikipedian säännöt, jotta he voivat turvautua niihin tarvittaessa. Heillä on myös paljon yleistietoa.