Waluigi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Waluigi
Pelisarja Mario
Ensimmäinen peli Mario Tennis
Luoja Fumihide Aoki
Ääninäyttelijä
(englanti)
Charles Martinet
Liikenäyttelijä Nicolas Cage
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

Waluigi on Nintendon peleissä esiintyvä kuvitteellinen pelihahmo. Waluigi esiintyi ensimmäisen kerran Nintendo 64:n pelissä Mario Tennis vuonna 2000. Waluigi ei ole tähän mennessä ollut pääosassa yhdessäkään pelissä, vaan hän on toiminut pelattavana hahmona Marion urheilupeleissä ja muissa Mario Party -peleissä.

Ulkonäöltään Waluigi on kuin eräänlainen liioiteltu versio Marion veljestä Luigista. Luigi on hoikka ja pitkä, Waluigi taas häntäkin laihempi ja pidempi. Luigilla on pitkät viikset, jotka Waluigilla ovat vielä pidemmät ja piikikkäämmät. Waluigi pukeutuu tumman violetteihin housuihin, hieman vaaleampaan paitaan, violettiin lakkiin sekä oransseihin "tonttumaisiin" kenkiin. Lakissaan ja hanskoissaan Waluigilla on ylösalaisin käännetty L-kirjain eli Γ. Waluigi esiintyy myös Mario Kart -peleissä, paitsi kolmessa ensimmäisessä.

Waluigi esiintyy Mario Kart Wiissä yhtenä valmiista hahmoista. Mario Kart DS:ssä Waluigi on lukittu hahmo. Waluigi esiintyy yleensä ystävänsä Warion kanssa urheilupeleissä.Yleisesti ottaen Waluigi esiintyy spin- off peleissä.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.