Virtual On: Cyber Troopers

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Virtual On: Cyber Troopers
Kehittäjä Sega AM3
Julkaisija Sega
Julkaistu 1995
Lajityyppi Toimintapeli
Alusta kolikkopeli, Sega Saturn
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Virtual On: Cyber Troopers (myös Virtual On: Operation Moongate) on Segan alun perin vuonna 1995 Sega Model 2 -kolikkopelilaitteistolle julkaisema ja Sega AM3-ryhmän kehittämä 3D-taistelupeli. [1] Pelissä ohjataan yhtä kahdeksasta erilaisesta virtuaalisesta robotista, joiden eri aseilla yritetään voittaa tietokoneen tai toisen ihmispelaajan ohjaama robotti kaksintaistelussa erilaisilla areenoilla.

Virtual Onin erikoisuus on kaksi joystick-mallista peliohjainta, joiden eri yhdistelmillä ohjataan robotin liikkeitä, kuten kääntymistä ja hyppimistä, ja joiden liipasimilla käytetään aseita. [2]

Pelistä julkaistiin käännös Sega Saturnille vuonna 1996. Käännöstä pidettiin ilmestyessään uskollisena kolikkopelille, mutta peliä kritisoitiin liian yksinkertaisena kotikonsoleille. [3] Virtual Onia varten julkaistiin myös kolikkopelin kaltainen kahden joystickin ohjain, mutta peliä pystyi pelaamaan tavallisellakin ohjaimella. Myöhemmin Amerikassa julkaistiin Virtual On: NetLink Edition, jossa oli mahdollista pelata Internetissä Saturnin NetLink-modeemin avulla. Myös Windows 95-käännös julkaistiin vuonna 1997.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]