Keskustelu käyttäjästä:Olutkori

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa Wikipediaan! Kirjoitit Wikipediaan minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Kirjoita jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. --Siliamaav 9. helmikuuta 2008 kello 23.59 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja testisi on nyt kumottu, poistettu tai merkitty roskaksi. Jos haluat harjoitella lisää, käytä muiden sivujen sijaan hiekkalaatikkoa, jottei muokkauksiasi tulkittaisi vandalismiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Ulrika 10. helmikuuta 2008 kello 06.29 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!Harriv 13. helmikuuta 2008 kello 18.00 (UTC)


Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti tekemäsi lisäys ei ollut riittävän merkittävästä aiheesta, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Mutta älä lannistu – muokkausoppaasta ja tyylioppaasta löytyy hyödyllisiä neuvoja muokkaukseen, ja esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!ML 18. helmikuuta 2008 kello 09.16 (UTC)

Hei! Pyri löytämään artikkelillesi valmis luokka tai sitä suurempi luokka tai sitä vielä suurempi luokka. Näin moderaattoritkin voivat ymmärtää, mistä on kysymys. Luokitin artikkelisi luokka:Ojitus. Olisi hyvä, jos voisi kirjoittaa artikkelisarjan. Kirjoita kuitenkin niin kuin kirjoittaisit tietosanakirjaa, etkä ohjekirjaa. Mallia saat painetuista tietosanakirjoista tai Wikipedian palkituista artikkeleista. Voisit tietenkin syventää artikkeliasi luettelemalla eri maa-ainekset, joita on käytetty salaojasorana. Hyvää jatkoa! 66.45.225.114 4. kesäkuuta 2008 kello 22.08 (UTC)

Merkittävyys kyseenalaistettu[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi artikkelin Umpihankifutis merkittävyys on epäselvä ja artikkeli saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --Palosirkka (keskustelu) 26. marraskuuta 2013 kello 12.34 (EET)[vastaa]