Keskustelu käyttäjästä:ELLusKa 86

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoituja keskusteluja löydät täältä

Jos artikkeli näyttää tuolta kuin No Fear näytti alussa, voit myös miettiä voisikohan kyseessä olla esimerkiksi virhetallennus ja odottaa vähän aikaa, jospa vaikka artikkeli ilmestyisi siihen loppuun kirjoitettuna vähän ajan kuluttua. Ja poistaa vasta sitten. Kiitos. 'Pertsa 19. helmikuuta 2007 kello 16.10 (UTC)

Onnitteluista[muokkaa wikitekstiä]

Kiitos vain onnitteluista, ELLusKa 86. Täytän tänään tosiaan klo... noh, muistan sen minuutin tarkkuudella (minulle on kerrottu), mutta en kerro sitä tässä ;). Hyvää hiihtolomaa vain teillekin! Toivottaa Nasse 20. helmikuuta 2007 kello 17.18 (UTC)

Bändimme sivun poistosta[muokkaa wikitekstiä]

Siis mitä ttua? Miksi ihmeessä vaivoin tunnin väsätty bändimme sivu poistettiin? "omakustannebändi". no so fuc*ing what. oisko sivu jätetty jos perässä lukisi, että spinefarm records? ollaan laitettu rahaa tuohon hommaan melkolailla ja se kelpaa teille tänne muka?

Paristomeister 1. maaliskuuta 2007 kello 11.51 (UTC)

Sivu voidaan luokitella roskaksi myös sen perusteella, ettei se ylitä merkittävyyskynnystä (jos yhtään helpottaa tuskaasi tuon omakustannebändi syyn sijasta). Voit katso myös täältä mikä on roskaa ja mikä ei.--ELLusKa_86 1. maaliskuuta 2007 kello 21.18 (UTC)

Paristomeister:reply: katsotaanpa sitten muutaman vuoden päästä, kun bändi nousee listoille ja kuletaa kissanristiäisistä euroviisuihin, niin bändi ei tule olemaan wikipediassa sen jälkeen kuin kuolleen ruumiini ylitte. teille siitä mitää haittaa, mut se nyt on yks sad.

Hei, poistolokin mukaan sinä poistit yllä mainitun artikkelin, jonka minä olin merkinnyt tekijänoikeusrikkomukseksi. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että tekstin lisännyt käyttäjä on tekijänoikeuksien haltija itse, joten voisitko palauttaa artikkelin? Kiitos ja anteeksi ylimääräisen vaivan aiheuttamisesta. --Mb 1. toukokuuta 2007 kello 21.07 (UTC)

Palautettu.--ELLusKa_86 2. toukokuuta 2007 kello 08.32 (UTC)
OK, kiitos. Voisitko kuitenkin palauttaa kaikki versiot, ei ainoastaan sitä viimeisintä "oikeaa"? Nyt artikkelin historia on epätäydellinen ja näyttää siltä, että artikkeli olisi Cuprumin luoma, mitä se ei ole. --Mb 2. toukokuuta 2007 kello 09.19 (UTC)
No nyt pitäisi olla oikein =)--ELLusKa_86 2. toukokuuta 2007 kello 15.20 (UTC)

Anatomia et al[muokkaa wikitekstiä]

Noin paljon hyvää työtä sekä kaikki tekemäsi luokittelutyö, ja silti noin vähän papukaijamerkkejä? En ole voinut olla törmäämättä toistuvasti nimeesi biologian, anatomian ja fysiologian artikkeleissa. Siirrä tämä vaatimaton kiitokseni käyttäjäsivullesi, jos haluat. Siitä tuli ehkä vähän liian keltainen ollakseen kultainen, mutta en juuri nyt pysty säätämään tämän enempää. -B. Nuhanen 5. toukokuuta 2007 kello 22.24 (UTC)


Tuossa seurasin ylläpitäjien duunia mitä tulee muutoksiin kautta valituksiin; melkoinen show on ja varmasti tarvitsisitte pian uusia ylläpitäjiä lisää. Tämä nyt on hieman Offtopic, mutta pakkohan tästä oli johonkin laittaa :) Kleha 6. toukokuuta 2007 kello 11.26 (UTC)

Ei muuta kuin tulet mukaan auttamaan vandalismin vastaiseen toimintaan ja ehkä sinäkin pääset jossain vaiheessa ylläpitäjien kasvavaan joukkoon =)--ELLusKa_86 6. toukokuuta 2007 kello 11.30 (UTC)

Kerrot vain miten jne, niin entisenä "isona" adminina toisaalla voisi vaikka hoitua. Toki Irl duuni vie paljon aikaa, mutta aina Wikille voisi olla aikaa :) Kleha 6. toukokuuta 2007 kello 11.37 (UTC)

Ei siihen muuta tarvita kuin että seurailet tuota Tuoreet muutokset sivua ja katselet millaisia muutoksia artikkeleihin tehdään. Eli painamalla ero- linkkiä saat näkyviin viimeisimmän artikkeliin tehdyn muutoksen ja jos muutos on tehty vandalismi mielessä voit perua muutokset painamalla kumoa -linkkiä. Ja muistathan aina varoittaa vandaalia. Eli menet vandaalin keskustelusivuille ja jos haluat voit käyttää muokkausruudun alareunassa näkyviä valmiita varoitusteksetejä ( T = ensimmäinen varoitus, T2=varoitus vandalismista jne.) Ei muuta kuin hommiin ja kysy toki jos sepostuksessani oli jotain epäselvää =)--ELLusKa_86 6. toukokuuta 2007 kello 12.07 (UTC)

kuvien käännöksiä[muokkaa wikitekstiä]

Hei, olisit varmaan oikea ihminen tarkistamaan biologian yms. kuvioiden käännöksiä. Haluaisitko ja jaksaisitko? Huomasin, että monissa artikkeleissa on vieraskielisiä kuvia ja ajattelin osallistua asian korjaamiseen. Minulla on alan sanasto kuitenkin vähän hataralla pohjalla. Tässä esimerkki: [1]. Teen lisää, jos homma toimii. -B. Nuhanen 6. toukokuuta 2007 kello 19.41 (UTC)

Tuo ainakin näyttää hyvältä. En ole aivan varma olenko oikea ihminen hommaan, mutta autan mielelläni jos vain osaan =) Nyt olen pari viikkoa todella varattu (luen pääsykokeisiin) ja käynkin wikipediassa tekemässä muokkauksia vain ajoittain, jotta pää ei hajoa kaikesta lukemisesta =) --ELLusKa_86 6. toukokuuta 2007 kello 21.04 (UTC)
Joo, asiat tärkeysjärjestykseen. Jatketaan savottaa 25. päivä. :) -B. Nuhanen 6. toukokuuta 2007 kello 21.21 (UTC)
Miten ihmeessä noin hyvin päättelit, että pääsykoe 24. päivä? --ELLusKa_86 7. toukokuuta 2007 kello 07.14 (UTC)
Tylsä ja pitkä vastaus meni sen verran off-topiciksi, että laitoin sen postitse. Ei siis tarvitse epäillä salaliittoja, telepaatteja eikä pieniä vihreitä miehiä. -B. Nuhanen 8. toukokuuta 2007 kello 19.00 (UTC)

Hei Elluska, muut tekemiset ovat estäneet minua keskittymään aiheeseen riittävästi. Cervical vertebra -kuva on kyllä ollut työpöydälläni päiväkausia, mutta en ole ehtinyt muuta kuin katsella sitä. Selkäydinhermoonhan se oli tulossa, eikö niin? —B. Nuhanen 14. kesäkuuta 2007 kello 15.50 (UTC)

Ajattelin että kuvaa voisi käyttää ainakin selkäydinhermoja käsittelevässä artikkelissa sekä selkäranka artikkelissa. --ELLusKa_86 15. kesäkuuta 2007 kello 05.31 (UTC)

Poistatko sivun Autobahn siirron tieltä. //John Locke 9. toukokuuta 2007 kello 20.53 (UTC)

Tehty.--ELLusKa_86 9. toukokuuta 2007 kello 20.54 (UTC)
Kiitos. //John Locke 9. toukokuuta 2007 kello 20.55 (UTC)

Penttipaten sekoilujen kumoaminen[muokkaa wikitekstiä]

Voisitko siirtää vielä Penttipaten oikean keskustelusivun Keskustelu käyttäjästä:PANTTIPETE/Arkisto takaisin nimelle Keskustelu käyttäjästä:Penttipate, kun siivosit muutenkin hänen jälkiään? --Silvonen 16. toukokuuta 2007 kello 17.11 (UTC)

Sori. Meenas unohtua poistaa se Arkisto sivu =)--ELLusKa_86 16. toukokuuta 2007 kello 17.19 (UTC)
Kiitos! --Silvonen 16. toukokuuta 2007 kello 17.21 (UTC)

Pakkoruotsivandaalista[muokkaa wikitekstiä]

Turhaan varoittelee tuota häirikköä, kannattaa vaan lyödä ikibanni syyllä häiriköinti ja sen jälkeen palauttaa sen tekemät muutokset. --Agony (403) 30. toukokuuta 2007 kello 10.14 (UTC)

Käyttäjätunnus ja salasana![muokkaa wikitekstiä]

Lihavoitu teksti

Moikka!

En tiedä olenko oikealla sivulla,mutta haluaisin vaihtaa käyttäjätunnuksen.Luultavasti teillä on siihen tarvittava valta käytettävissä!Nykyinen käyttäjätunnukseni viittaa liiaksi vuoden 2006 eurovision finaalin voittaneeseen ryhmään,vaikka pidän itse siitä musiikista!MONSTER käyttäjätunnuksen haluaisin vaihtaa XDreaM_69 tunnukseen!Toivon mukaan saan teiltä,jonkinlaisen vastauksen tähän asiaan!Vaikeutena oli myös vaihtaa salasanaa.Enkä siinä onnistunut.Mistähän tämä johtuu?Kuitenkin hyvät jatkot ja hyvää alkanutta kesää!!!

Onneksi olkoon![muokkaa wikitekstiä]

--Ulrika 29. kesäkuuta 2007 kello 15.19 (UTC)

Kiitos! Tulokset tuli tänään ja oon aivan täpinöissä! =) --ELLusKa_86 29. kesäkuuta 2007 kello 15.23 (UTC)
Tämä nyt ei varmaan yllättänyt ketään, mutta tosi hyvä juttu silti! :) —B. Nuhanen 29. kesäkuuta 2007 kello 16.00 (UTC)

Miksi artikkeli on poistettu? Eihän sen tehoa olekaan tietellisesti todistettu, mutta olisin ollut kiinnostunut tietämään, mitä se sisältää ja mihin väitetty teho perustuu.

Miksi poistit.[muokkaa wikitekstiä]

Petteri Silvánista laittamani jutun joka on vuosien kokemuksella ja tuntemuksella kerätty ja luvalla julkaistu täällä wikipediassa?

Sivuhan oli täysin kopioitu sivulta http://www.petterisilvan.com/htm/historia.htm --ELLusKa_86 3. lokakuuta 2007 kello 15.12 (UTC)

Romaneista, Maahanmuuttajista, pakolaisista ym. vähemmistöistä![muokkaa wikitekstiä]

Voisiko näihin (otsikossa lukeviin) sivustoihin kiinnittää nyt paljon tarkemmin huomiota ja poistaa rasismia, sekä ennakkoluuloja viljelevät kirjoitukset! Jos em. vähemmistöistä saa kirjoittaa vastaavia artikkeleita (mutu tuntumien ja kuulopuheiden pohjalta) kirjoitettuun tyyliin, niin miksi sitten ei suomalaisista??

Jos näihin ei tule muutosta, niin voisitteko lisätä kenties suomalaisuuteen juomaperinteen, väkivaltaperinteen, pedofilian yleisyyden, rasismin suuruuden jne. Kiitos!!!Kommentin jätti 80.221.14.40 (keskustelu – muokkaukset).

Ymmärrän kyllä mitä ajat takaa, mutta yritetään kuitenkin pitää kritiikki asiallisena. Aiheesta voit keskustella lisää artikkelien keskustelusivuilla.--ELLusKa_86 7. lokakuuta 2007 kello 15.01 (UTC)

Intention osoittaminen[muokkaa wikitekstiä]

Esität, että sivuja saa tyhjentää pelkästä vandalismiepäilystä. Voisitko tarkentaa! Vandaalithan pyrkivät nimenomaan poistamaan itseensä kohdistuvan huomion peittelemällä jälkensä. 80.223.125.28 8. lokakuuta 2007 kello 14.37 (UTC)

Viite Keskustelu käyttäjästä:80.223.125.28 / Keskustelu käyttäjästä:Siliamaav / Keskustelu käyttäjästä:JannE
Tarkoitin, että jos vandaali sotkee keskustelusivuja, sotkut voi poistaa. Vandalismista kyllä jää merkintä sivun historiaan.--ELLusKa_86 8. lokakuuta 2007 kello 14.41 (UTC)

Vapaa Sanakirja[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni on hieman ristiriitaista poistaa synteesiesimerkki Nitroselluloosa artikkelista. Synteesi joka varmasti on harmittomammasta päästä on hyvin opettavainen ja myös hyvä vaihtoehto monelle paljon vaarallisemmalle aineelle. Jos wikipedialla olisi ohjeet kuinka teroitetaan sakset tai ajetaan autolla niin poistettaisiinko ne myös sentakia että autolla ajaminen on hyvin vaarallista ja saksia voi käyttää aseena? Jos joku asia todella on jonkunmielestä pelkkää pahaa niin silloinkaan ei auta piilottaa tietoa. Uskon itse vapaaseen tietoon ja siihen että ainoastaan tiedon vastaanottajan tulee kieltäytyä tiedosta.Santacruz 18. lokakuuta 2007 kello 21.03 (UTC)

Katso sivu Mitä wikipedia ei ole ja sieltä kohta wikipedia ei ole sekalainen kokoelma tietoa, jossa selkeästi sanotaan, että ohjeet jonkin asian käyttöön tai valmistukseen eivät kuulu wikipediaan.--ELLusKa_86 19. lokakuuta 2007 kello 05.39 (UTC)

Okei, kiitoksia! Etsin nimittäin ensiksi juuri sellaista osastoa kuten WikiHowTo mutta en tiennyt mikä se olisi Suomeksi ja en löytänyt.130.232.121.200 19. lokakuuta 2007 kello 08.21 (UTC)

Miksi poistit?[muokkaa wikitekstiä]

3. marraskuuta 2007 kello 19.44 ELLusKa 86 (Keskustelu | muokkaukset) poisti sivun No Quarter (modifikaatio) ‎ (sisälsi: ”{{Roskaa}}No Quarter eli NQ on Wolfenstein: Enemy Territoryn modifikaatio, jossa on paranneltu räjähdysten grafiikkaa,joitakin ääniä ja aseita...”) Jos toi on "roskaa" niin olisit poistanut samalla noista muista wolfensteinin modeista tiedot! Jos et tiedä mistä tuo artikkeli puhuu niin älä sitten koske siihen! Lataa vaikka ite Wolfenstein:enemy territory netistä, niin näet että se on täyttä totta! Kyllä "Jaymod"- artikkelikin sai olla rauhassa ja TC:Elite. Kommentin jätti Filmivaneri (keskustelu – muokkaukset).

Teit aika minityngän artikkelin aiheesta Poskipäälihas, vaikka sitä voidaan tietysti laajentaa. Piccadilly Circus – 茶子供 21. marraskuuta 2007 kello 20.22 (UTC)
Tiedän ja arvasin, että joku vielä huomauttaa näistä tekemistäni lihasartikkeleista. Haluaisin vain saada aikaiseksi artikkeleita lihaksista, joita sitten myöhemmin voin jatkaa.--ELLusKa_86 21. marraskuuta 2007 kello 20.24 (UTC)
Ei siinä mitään :-) Hyvä että laitoit artikkelin alulle, niin eiköhän joku lääketieteestä kiinnostunut henkilö muokkaa sitä. Piccadilly Circus – 茶子供 21. marraskuuta 2007 kello 20.28 (UTC)

Olit poistanut Debbiefoxin sivun, jonka tein. Miksi poistit sen roskana? (25. marraskuuta 2007 kello 20.14 (UTC))

Voisitko siirtää sivun "Prypjat (kaupunki)" sivuksi "Prypjat", kun en itse ole ylläpitäjä ja en voi sitä tehdä (kun poistit tuon roskaksi merkitsemäni Prypjatin keskustelusivunkin :)? Muokkailin eilen noita Prypjat-artikkeleja, mutta äsken huomasin, että samannimiseen jokeen viitataan suomessa Pripet-sovinnaisnimellä ja suoalue todella tunnetaan Pripetin soina, joten tein turhia siirtoja. Koska Prypjat-nimellä ei varsinaisesti suomessa viitata muuhun kuin kaupunkiin, tuo täsmennyssivu voisi olla uuden tiedon pohjalta minusta sivuna Prypjat (täsmennyssivu). Kiitokset etukäteen. –Jm00 26. marraskuuta 2007 kello 08.09 (UTC) (muokattu –Jm00 26. marraskuuta 2007 kello 08.10 (UTC))

Ei tartte olla ylläpitäjä, että niitä voi siirtää. Mäki pystyn siirtämään niitä. --Tiikeri8 12. tammikuuta 2008 kello 16.09 (UTC)

miksi poistit minun laittaman sivun[muokkaa wikitekstiä]

laitoin wikipedialle artikkelin jossa oli clickclickclick juttu vaikka se on oikeasti olemassa netissä!!!

Artikkelisi alitti merkittävyyskynnyksen.--ELLusKa_86 1. joulukuuta 2007 kello 16.28 (UTC)


Jospa ne vois tehä sitten, kun on enemmän artikkeleja. --Tiikeri8 12. tammikuuta 2008 kello 16.07 (UTC)

Olen kokoajan tekemässä niitä artikkeleita, joten älä hosu...=)--ELLusKa_86 12. tammikuuta 2008 kello 16.08 (UTC)
Selvä. --Tiikeri8 12. tammikuuta 2008 kello 16.09 (UTC)

Hei! Katsoitko Keskustelu:Gothic&lolita bible? terv.--Teveten 16. tammikuuta 2008 kello 10.35 (UTC)

Palautin nyt artikkelin, mutta laitoin sen poistoäänestykseen, koska ei ole mielestäni merkittävä. Mutta wikipedistit päättäköön. =)--ELLusKa_86 16. tammikuuta 2008 kello 15.49 (UTC)

Käyttäjäsivuni[muokkaa wikitekstiä]

Hei, sinähän olet ylläpitäjä ja näytät nyt olevan paikalla, niin voisitko poistaa käyttäjäsivuni, jonka merkitsin roskaksi? Sitten kun olen poistanut, niin lisäisin siihen päivitetyn käyttäjäsivupohjan. --Siliamaav 23. tammikuuta 2008 kello 22.08 (UTC)

Poistettu.--ELLusKa_86 23. tammikuuta 2008 kello 22.09 (UTC)
Sepä oli nopiaa toimintaa :) --Siliamaav 23. tammikuuta 2008 kello 22.10 (UTC)
heh =)--ELLusKa_86 23. tammikuuta 2008 kello 22.12 (UTC)

Saat 500 euroa[muokkaa wikitekstiä]

Saat 500 euroa, kun painat tästä linkistä



Ei millään pahalla, oli vain pakko jekuttaa. --Juusomoro 1. huhtikuuta 2008 kello 13.09 (UTC)

En ottanut pahalla. =)--ELLusKa_86 2. huhtikuuta 2008 kello 03.47 (UTC)

Itse asiassa tuo on hyväkin sivu, sieltä on linkki Wikipediaan sivulle psilosybiini. --Juusomoro 2. huhtikuuta 2008 kello 13.23 (UTC)

Hyvää työtä[muokkaa wikitekstiä]

No itsehän olin koko sivun kirjoittanut mutta eräs käyttäjä antoi kenen mukaan merkintöjä ja ajattelin lisätä tietoa.

Ja Onnittelut hienosta työstä wikipediaa kohtaan :D Kommentin jätti Amphiphizer (keskustelu – muokkaukset).

Miksi poistit / saako takaisin[muokkaa wikitekstiä]

Moro, Poistit artikkelin Tyky-Kuntosetelistä. Eli laitoin tietoa verottajan hyväksymästä maksuvälineestä ( Tyky-Kuntoseteli ). Olen yrityksen omistaja ja omistan myös tekijänoikeuden Tyky-Kuntosetelin sivustoille ja kaikkeen tuotteeseen liittyvään. Ensikertalaisena laitoin myös ( yritin laittaa ) viittausta / linkkiä sivustolle ( näin ei ilmeisesti sitten saa tehdä ?? ) ja sitten pamahti roskaksi..??? Yritin korjata ja laittaa ilman linkkiä, mutta eihän se sitten enää onnistunut.. Voiskohan tämän artikkelin saada takaisin Wikipediaan / voinko tehdä uudestaan? Seteli on siis verottajan hyväksymä arvonlisäveroton maksuväline, seteli käy maksuvälineenä lähes 1000:ssa liikuntapaikassa ja käyttäjiä kymmeniätuhansia. Eli mielestäni aiheellinen artikkeli myös täällä. 84.251.107.234 20. toukokuuta 2008 kello 20.50 (UTC)

Lähinnä artikkeli lähti sen takia pois, että kyse oli tekijänoikeusrikkomuksesta, koska tekstiä ei saisi mistään kopioida suoraan wikipediaan. Mutta, jos itse olet kirjoittanut kyseisen tekstin (tietenkin pitäisi pystyä jotenkin todistamaan kyseinen asia), voisi artikkelin paluttaa tai toinen vaihtoehto on kirjoittaa artikkeli uudestaan ilman kopiointia. Valitettavasti itse en ole kovin vakuuttunut artikkelin merkittävyydestä eli jos palauttaisin artikkelin kun tekijänoikeus kysymys on selvitetty, laittaisin sen luultavasti poistoäänestykseen. --ELLusKa_86 21. toukokuuta 2008 kello 15.12 (UTC)

Moi, Toki voin sen kirjoittaa tarvittaessa hieman eri sanoilla ( ei suoraa kopiontia omilta sivuiltamme ). Laitoin sulle kyllä myös sähköpostia, joka toivottavasti vakuuttaa sinut oikeuksistani tuotteeseen. Wikipediassa on myös artikkeli liikuntasetelistä ( toiminta lähes samanlaista, mutta ei kokonaan ) ja mielelläni en lisäsin siihen tuotteestamme lyhyttä kuvausta, koska liikuntaseteli on rekisteröity aputoiminimi ja siksi mielestäni myös suora mainos + liikuntaseteliartikkelissa on myös kuva / mainos kyseisestä tuotteesta ja tämä todennäköisesti sekoittaisi lukijaa. Wikipediassa on myös artikkeli Hoitosetelistä, missä suoraan sanottuna on hieman muunneltua totuutta ( tästä tarkensin myös hoitosetelin keskusteluun ). Eli kuinka vakuuttunut olet näiden artikkeleiden merkittävyydestä, olisko myös nämä artikkelit "luultavasti poistoäänestyksessä"? Ystävällisesti, mutta asiallisesti.Tyky 21. toukokuuta 2008 kello 16.53 (UTC)

Kyseiset setelit varmasti tarvitsevat artikkelinsa, mutta vain yhden. Jos on niin, että liikuntaseteli onkin vain yhden yhtiön tavaramerkki, pitäisi sekin siirtää jonkin yleisnimen alle, jonne myös tuo tyky-setelikin kuuluisi. Onko hyviä ehdotuksia? Tämä keskustelu kuuluisi ehkä jonnekin muualle kuin Elluskan keskustelusivulle. Siirrä vapaasti, jos keksit minne. :)B. Nuhanen 21. toukokuuta 2008 kello 17.47 (UTC)
Oikeastaan yhteinen artikkeli, minkä alla kaikki voisivat olla on Liikuntasetelit ja täällä ei mielestäni tuotteista kuvia, vaan lyhyet kuvaukset näistä tuotteista.

Itse olen niin noviisi Wikipedian käytössä, että mielummin joku muu saisi sen tehdä.. Ettei menisi väärin.Tyky 21. toukokuuta 2008 kello 18.02 (UTC)

Siirsin ja muutin tekstiä. Toivottavasti meni oikein. —B. Nuhanen 21. toukokuuta 2008 kello 18.20 (UTC)
Kaunis kiitos ja kumarrus, on tosi fiksusti tehty ja asia on kuten sen kuulukin ollaTyky 22. toukokuuta 2008 kello 20.12 (UTC)

Sori, että en ole osallistunut asian ratkaisuun, mutta olen ollut melko kiireinen. Pääasia, että homma alkaa olla kunnossa. Kiitokset b.nuhaselle.--ELLusKa_86 23. toukokuuta 2008 kello 10.31 (UTC)

Vihdoinkin täällä[muokkaa wikitekstiä]

Et ikinä arvaa, kuka olen;) Kyllästyneenä kokeiden lukuun, päätin vihdoin kokeilla tätä. Yritän saada apua pänttäämiseen. Olen koukussa jo, vaikka loin käyttäjätunnuksen eilen. Olet näemmä ahkeroinut täällä hurjan paljon. Hauskaa viikonloppua<3 (P.S. Saatoin ehkä näin aluksi ottaa vinkkiä sivuiltasi käyttäjäsivujen luomiseksi. Toivottavasti ei haittaa. Kun opin käyttämään tätä paremmin, niin teen käyttäjäsivuistani persoonallisemmat.)
-Avaruusraketti 12. joulukuuta 2008 kello 12.03 (EET)[vastaa]

Hei! Minulla on ongelma liittyen kandin tutkielmaan. Tarvitsisin MAOLia, mutta sehän on siellä Suomessa. Sattuisikohan sulla olemaan MAOL tallessa? Voisitko tsekata kysymykseni täältä? Kiitoksia, jos viitsit. --Avaruusraketti 30. tammikuuta 2009 kello 16.35 (EET)[vastaa]

Sain jo vastauksen. --Avaruusraketti 31. tammikuuta 2009 kello 22.47 (EET)[vastaa]

Kylkiluuvälilihakset[muokkaa wikitekstiä]

Moi! Oppikirjojeni mukaan sisemmät ja sisimmät kylkiluuvälilihakset ovat erikseen, joten tein korjauksen luomiisi sivuihin.

"Tuki- ja liikuntaelimistön anatomia" -kirjan mukaan mm. intercostales externi ovat suomeksi "ulommat", eivät "uloimmat". Onko sinulla käytössä jokin muu suomenkielinen lähde? --PeeKoo 8. helmikuuta 2009 kello 15.32 (EET)[vastaa]

Olen näköjään vaan ollut hiukka huolimaton tuossa oikeinkirjoituksessa, mutta kiitos, että olit tarkkana ja huomasit!--ELLusKa_86 8. helmikuuta 2009 kello 15.55 (EET)[vastaa]


Pyyntö keskustelun jatkamiseen uskomuslääkinnästä[muokkaa wikitekstiä]

Olet aktiivisesti osallistunut sivun[2] muotoutumiseen. Jos yhä katsot mielekkääksi jatkokeskustelun, olisi mukanaolosi varmasti asian oikealle etenemiselle hyväksi. --Estoinen 24. huhtikuuta 2009 kello 11.19 (EEST)[vastaa]

Terve! Apua kaipailen.. Olisikohan fiksumpaa siirtää artikkeli Anabolisuus nimelle Anabolia? Yritin siirtoa, mutta en onnistunut. Tulee vain huomautus, että sivu on jo olemassa, vaikka kyseessä on vain ohjaussivu. Onnistuisitkohan sie siirtämään sen nimelle Anabolia? --Avaruusraketti 10. kesäkuuta 2009 kello 16.45 (EEST)[vastaa]

Ohjaussivu pitäisi merkitä roskaksi ja sitten tehdä siirto. Tähän taidetaan tarvita ylläpitäjää. Crimson Cherry Blossom™ 10. kesäkuuta 2009 kello 16.47 (EEST)[vastaa]
Siirsin kyseisen artikkelin nimelle anabolia. Tekstiä tosin pitäisi vielä jonkun jaksaa viilata.--ELLusKa_86 10. kesäkuuta 2009 kello 21.35 (EEST)[vastaa]
Thanks a lot. Kahtellaan, jos ehdin sen viilata ainakin otsikkoa vastaavaksi. Kielenhuoltoa kaipaavissa sivuissa se oli jo alun alkaenkin. --Avaruusraketti 10. kesäkuuta 2009 kello 21.45 (EEST)[vastaa]
Ai se olikin jo otsikkoa vastaava. Olit nopea. Mutta viilaamistahan näyttää riittävän.. --Avaruusraketti 10. kesäkuuta 2009 kello 21.51 (EEST)[vastaa]

Motivoikoon tämä sinua ylittämään 15 tuhannen muokkauksen rajan. :) Crimson Cherry Blossom™ 21. kesäkuuta 2009 kello 17.13 (EEST)[vastaa]

Voi kiitos kaunis!! Eipä siihen paljoa tartte yrittää motivoida; ei se määrä vaan se laatu :D Asia, jonka olen oppinut ymmärtämään vasta paaaaljon myöhemmin kun aloitin wikipedian muokkaamisen. Mutta kyllähän se 15 000 raja väkisinkin tulee vastaan piakkoin :o) Siirränpä heti kauniit kukkaseni käyttäjäsivuni turvaan. --ELLusKa_86 21. kesäkuuta 2009 kello 17.34 (EEST)[vastaa]
Totta, laatu on tärkeämpää. Muokkauslaskuri käy kovilla etenkin omia typoja korjatessa ja joskus niin naurettavilla käyttäjän keskustelusivujen riitelyillä. Mutta kannattaa muistaa vain kaikki ne hyvät asiat! Crimson Cherry Blossom™ 21. kesäkuuta 2009 kello 22.53 (EEST)[vastaa]

Hei, poistelet parhaillaan jo yli paria kolmea kymmentä sivua merkityksettömään sisältöön vedoten. Jos tiedät, ketkä ovat aiheiden aloittajat, olisitko hyvä ja jättäisit varoitukset niiden keskustelusivuille, sitten kun olet saanut suururakkasi loppuun. --August-54 6. heinäkuuta 2009 kello 18.32 (EEST)[vastaa]

Roskamerkin laittaja huomauttaa, ei sivun poistaja. Crimson Cherry Blossom™ 6. heinäkuuta 2009 kello 18.39 (EEST)[vastaa]

Miksi poistit Isuzu Trooperin ?[muokkaa wikitekstiä]

Mitä haittaa siitä oli ? Ei sillä että se olisi jotenkin über tärkeä,mutta miksi ? Kommentin jätti Werl0 (keskustelu – muokkaukset)

Artikkeli Isuzu Trooper sisälsi poistohetkellään vain tekstin ”homo”, joten se oli roskaa. –Ejs-80 10. syyskuuta 2009 kello 16.10 (EEST)[vastaa]

Mahasaivartaja[muokkaa wikitekstiä]

Hei. Kiva nähdä sinua pitkästä aikaa artikkeleita kirjoittamassa. Oletko tarkoittanut mahasaivartaja-artikkelissa lajia vai sukua Gasterophilus ? Jos sukua Gasterophilus niin katso esim ITIS: Gasterophilus tai UniProt: Gasterophilus (horse bot flies). Ystävällisin terveisin 85.157.103.41 1. maaliskuuta 2010 kello 00.02 (EET)[vastaa]

No on tässä jo ollutkin taukoa kun viimeksi olen täällä pyörinyt. Nyt iski taas innostus =) Sukua olen sillä tarkoittanut. Jätin taksoboksin tekemättä, kun siihen on täällä taitavampiakin tekijöitä kuin minä..--ELLusKa_86 1. maaliskuuta 2010 kello 00.05 (EET)[vastaa]
Jos tarkoitit sukua, niin voisitko muuttaa otsikon muotoon mahasaivartajat, sillä käsittääkseni suvut ovat monikossa ja lajit yksikössä. Ystävällisin terveisin 85.157.103.41 1. maaliskuuta 2010 kello 00.10 (EET)[vastaa]
Aivan, olet ihan oikeassa. Muutan heti. Kiitokset =) --ELLusKa_86 1. maaliskuuta 2010 kello 00.11 (EET)[vastaa]
Ehditkö vielä muokata artikkelin sisältöä, sillä joissain kohdin jää mielikuva, että puhutaan yksittäisestä lajista vaikka tavoitteena on kertoa suvusta ja sen neljästä eri lajista. Tein joitain muutoksia jo tekstiin, mutta en valitettavasti tunne aihetta niin hyvin, että pystyisin parantamaan artikkelin nykyisestä sisältöä. Ystävällisin terveisin 85.157.103.41 1. maaliskuuta 2010 kello 00.32 (EET)[vastaa]
Viilasin artikkelia hiukan yleisempään suuntaan ja lisäsin muut isäntäeläimet. Jos viitsit niin katso läpi ja sano, jos joiltain kohdin vielä epäselvä. --ELLusKa_86 1. maaliskuuta 2010 kello 00.42 (EET)[vastaa]

En minä tiedä onko liekkilohi mikään kala, mutta jos on, poistit juuri "hauki on kala" -tasoisen artikkelin. En tosin protestoi ;) --Höyhens 3. maaliskuuta 2010 kello 12.27 (EET)[vastaa]

Öö...liekkilohi on yhtä kuin liekitetty kala. Joten ei mielestäni ollut edes "hauki on kala" =) --ELLusKa_86 3. maaliskuuta 2010 kello 12.29 (EET)[vastaa]


Fundraiser 2010_Translation & Localization[muokkaa wikitekstiä]

Greetings ELLusKa 86, my name is Sam and I am working for the Wikimedia Foundation during the 2010 Fundraiser as the liaison between the Finnish community and the Foundation. This year’s fundraiser is intended to be a collaborative and global effort. With the help of volunteer translators from all across the world our hope is to communicate these core messages to as many people as possible so that every single person on the planet has free access to the sum of all human knowledge.

Like past fundraisers, we will rely heavily on our team of translators to translate the banners, forms, information pages, and more into different languages. I'm contacting you as I am currently looking for translators who are willing to contribute to this project, helping to translate and localize messages and suggesting messages that would appeal to Finnish readers on the Fundraising Meta Page. We recognize that certain messages may not necessarily translate well, or appeal to every audience, so when translating you do not have to do an exact literal translation if you feel that you can offer a wording that achieves a similar effect, linguistically or culturally. If there's no wording that will work, just let me know.

You can help us maximize the potential of this year’s fundraiser by translating core messages, banners and meta pages. Go to Fundraising_2010/Translation to get started. We want everyone in the community to get involved to make sure this fundraiser represents all of us in the Wikimedia community. Thank you in advance for your efforts in translating and adapting these messages and contributing to the sustainability of a remarkable pool of human knowledge – all for the purpose of sharing. SChapman

Puhtaat aineet[muokkaa wikitekstiä]

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Luokka:Puhtaat aineet merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --Harriv 3. tammikuuta 2011 kello 15.43 (EET)[vastaa]

Ylläpito-oikeutesi[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Poistin sinulta ylläpito-oikeudet käytännön perusteella (”ylläpito-oikeudet poistetaan mikäli ylläpitäjille rajoitettuja toimintoja ei ole lainkaan käytetty vuoteen”). Kiitos Wikipedian eteen tekemästäsi työstä, joka toivon mukaan jatkuu edelleen! –Ejs-80 28. marraskuuta 2011 kello 01.51 (EET)[vastaa]

Seuloja-oikeudet[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinut merkittyihin versioihin liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Suurin hyöty tästä on, että muokkauksesi merkitään jatkossa automaattisesti sotkuvapaiksi ja voit merkitä muiden muokkauksia sellaisiksi. Tarkemmin asiasta voit lukea ohjesivulta. Muutos tekee joitain käyttöliittymämuutoksia ja jos jostain on haittaa niin ilmoitteletkos. --Zache (keskustelu) 10. kesäkuuta 2012 kello 12.33 (EEST)[vastaa]