Keskustelu käyttäjästä:BrDead

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi muutit

[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa Kannusillanmäki sanotaan, että Kannusillanmäki rajoittuu Vanha Lakelantiehen. Tien nimi on Vanha Lakelantie. Siitä ei voi käyttää muotoa vanhaan lakelantiehen, näin sanoo kielitoimisto.



Muuten, kun teet henkilöartikkeleita niin aakkostathan ne sitten sukunimen mukaan. Tyyliin: Luokka:Suomalaiset wikipedistit|Dead, Br. :)

Hyvä huomio. Lieventävänä asianhaarana ehkä myöhäinen ajankohta. BrDead 3. syyskuuta 2005 kello 11.35 (UTC)

Kysehän on nimestä jolla kaikki tuntee. Siksi päätin laittaa ne noin päin.


Saako näin SINUUN YHTEYTTÄ,ANTTEKSI ETTÄ VAIVAAN! MUTTA EIKO SIMO NAAPURi-SIVUILTA JO VOISI POISTAA KÄYTTÖKIELTOTAULUN:ROSKAA HJÄPPIVÄ!!

simo@neko.fi (SIMONAAPURIN osoite)

Miksi muutit tämmöisen tällaiseksi?

[muokkaa wikitekstiä]

Loin artikkelin reikäleipäkunta. Miksi muutit siinä olleen sanan tämmöinen sanaksi tällainen? Sekä tällainen että tämmöinen ovat oikein ja hyvää suomea, mutta pidän enemmän sanasta tämmöinen, koska sanassa tällainen on a ja ä samassa sanassa. Yleensähän suomen kielessä vokaalit a, o ja u eivät esiinny samoissa sanoissa vokaalien y ä ja ö kanssa paitsi yhdyssanoissa. Terveisin Jaakko Leinonen.

Salmin kunnan pinta-ala

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsit artikkeliin Salmi (kunta), pinta-alatiedot, mistä tieto löytyi, siis mikä on lähde?--Kyzyl 29. elokuuta 2006 kello 11.54 (UTC)

Lisäsin, nuo lähdeviittaukset tuntuvat silti bugailevat tällä hetkellä yleisesti. --BrDead 29. elokuuta 2006 kello 12.06 (UTC)

Helsingin maapäivät

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, olet muutanut valtiopäivt termiksi säätyvaltiopäivät. Tuollaisia ei ole ainakaan Suomessa tai Suomen alueella koskaan pidetty, sillä historiasta tunnemme vain maapäivät ja valtiopäivät. Ei siis ole mitään historiallista tai oikeudellista käsitettä säätyvaltiopäivät. Joskin kansan keskuudessa saatettaan tuota käsitettä käyttä. Kuitenkin neljän säädyn edustajat kokoontuivat valtiopäiville. mutta käsitys tuli voimaan vasta lähinnä kun annettiin astus eli valtiopäiväjärjestys. Ystävällisesti --Alexius Manfelt 16. syyskuuta 2006 kello 05.26 (UTC)

Ajattelin linkata tuon termin vain valtiopäivät-artikkeliin. Mutta kun se puhui vain Suomen eduskunnasta, niin ajattelin että säätyvaltiopäivät on parempi kohde. Ilmeisesti noissa molemmissa artikkeleissa olisi sitten viilaamista? --BrDead 16. syyskuuta 2006 kello 05.30 (UTC)
Kylla ne pitäisi kirjoittaa uusiksi. Kun 1900-luvun vaiheteessa haluttiin korostaa Suomen valtiollista asemaa, niin ryhdyttiin käyttämään termia valtiopäivät ja jossakin vaiheessa esim. eduskunta puhuu omilla sivuileen säätyvätiopäivistä, jotka olivat valtiopäiviä (sic!), jo ennen kuin valtiopäivät termiä oli edes suomenkieleen synnytetty. Termi on alunperin landdags ja se on juuri maapäivät. Ruotsissa pidettiin Rigsdags eli valtiopäivät, mutta termi syntyy vasta 1800-luvun puolivälin paikkeilla. Kyllä se termi voi olla ohjauksena artikkeliin säätyvaltioäivät, mutta ehkä olisi syytä tarkkuudella korostaa, että kyseessä on valtiopäivät eli valtiopäivät -muoto (en osannut tehdä tuota kakki tekstin näyttävää muotoa oikein)olisi kait sopiva. --Alexius Manfelt 16. syyskuuta 2006 kello 05.45 (UTC)
Juuri niin ajattelin tehdäkin. Hienoa, että ajatuksesi kulkivat samaa rataa. :) Muutan sen niin. Joku muu saa muokata nuo artikkelit sitten kuntoon... --BrDead 16. syyskuuta 2006 kello 05.49 (UTC)
Saa joku Autonomisen Suomen -artikkelia korjaava tehdä todellakin homman. Kiitos sinulle;) --Alexius Manfelt 16. syyskuuta 2006 kello 06.25 (UTC)


Hei! Muistathan kirjoittaa aina merkatessasi artikkeleja roskaksi esim. merkitty roskaksi tai {{roskaa}}. Se helpottaa huomattavasti ylläpitäjiä. --Kouluhai ۞ 16. syyskuuta 2006 kello 08.20 (UTC)

Yritän muistaa :) --BrDead 16. syyskuuta 2006 kello 08.21 (UTC)

Vastakuitti?

[muokkaa wikitekstiä]

Kommentoit Wikipedia:Poistettavat sivut/Marko Tervaportti -sivun keskustelussa minun kommenttini jälkeen näin: "Ja väitteeni lottoäänestämisen yleisyydestä saa yhä vahvempia perusteita. Riippumatta äänestyksen kohteena olevasta asiasta." Jos tämä oli vastakuitti minulle, niin valitettavasti se meni ohi, koska en ymmärtänyt mistä ne perusteet tulivat. Vaikkei se olisi kuitti minullekaan, niin en siltikään ymmärrä, että mistä ne perusteet tulivat. Pyydän anteeksi typeryyttäni tässä asiassa. Jos ne perusteet tulivat kahdesta muusta poistoäänestyssivusta, niin totean vielä omalta kohdaltani, että minä en ole äänestänyt kumpaankaan suustaan sen paremmin King Booker kuin Timo Huotinenkaan -poistoäänestyksissä, koska katson, etten ehkä omaa kompetenssia niihin. --Kohko 4. lokakuuta 2006 kello 21.41 (UTC)

Lähinnä kysymyksessä oli turhautuminen wikipedisteihin, jotka äänestävät lottokoneella aiheista, joista eivät mitään ymmärrä. Pahimmassa tapauksessa vielä masinoivat muitakin tekemään samoin. Itse ainakin jätän äänestämättä, jos en koe, että minulla olisi tarpeeksi kompentenssia arvioida jotain tiettyä erikoisaihealuetta koskevan artikkelin merkittävyyttä. --BrDead 5. lokakuuta 2006 kello 20.41 (UTC)

Hei, artikkelia EI siirretä copypasteamalla se uudelle nimelle ja sitten tekemällä redirect, vaan käyttämällä siirrä-nappia. Missä muuten mainitaan V2 nimen virallisuudesta? –Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 26. lokakuuta 2006 kello 00.14 (UTC)

Solar Filmsien sivuilla käytetään sitä nimeä. --BrDead 26. lokakuuta 2006 kello 13.52 (UTC)

Artikkeli Pertti Jantunen liippaa ikävän läheltä tekijänoikeusrikkomusta, ellei ole jo sellainen. Tekijänoikeus ei poistu pelkkien yksittäisten sanojen ja ilmaisujen muuttamisella.

Esimerkiksi lause "Englannin liiga avasi ovensa ulkomaalaisille vuonna 1978 ja seuraavana keväänä I divisioonassa pelannut Bristol City teki samana päivänä sopimukset sekä Jantusen, että hollantilaisen Geert Meijerin kanssa." on lähteessä muodossa "Englannin liiga avasi ovensa ulkomaalaisille 1978 ja seuraavana keväänä I divisioonassa pelannut Bristol City palkkasi samana päivänä sekä Jantusen että hollantilaisen Geert Meijerin". Tuosta ei ole muutettu kuin lisätty täysin irrelevantti sana "vuonna", muutettu "palkkaaminen" "sopimuksen tekemiseksi" ja lisätty pari pilkkua. Tuo ei missään tapauksessa riitä, vaan lauserakenne pitää muuttaa. Vastaavia esimerkkejä on artikkelissa monia muitakin. --ML 6. marraskuuta 2006 kello 17.33 (UTC)

Juu, olen tietoinen ongelmasta.--BrDead 6. marraskuuta 2006 kello 17.34 (UTC)

Hei BrDead!

Tein muutoksen Pertti Jantusen sivuun hänen valmennusuraansa liittyen. Laitoitkin minulle muokkauksestani viestin. Olen aivan kädetön ummikko mitä tulee wikipediassa tehtäviin muokkauksiin. En tiedä edes, että onko tämä korrekti tapa, saati oikea paikka, mihin kirjoittaa sinulle vastinetta. Joka tapauksessa.. katsoin lähteitä tekemälleni muutokselle. Itse tiedän varmaksi Pertti Jantusen valmentavan MPS:n naisten edustusjoukkuetta, koska itsekin olen siinä pelannut. Tämä ei kuitenkaan taida riittää varmaksi lähteeksi :) En osaa laittaa lähdetietoja kirjoitukseen, eikä minulla suoraan sanoen ole juuri tällä hetkellä aikaa tämän enempää asiaan perehtyäkään. Lähteen Pertti Jantusen valmennusurasta MPS:ssa löytyvät kuitenkin Palloliiton ja MPS:n sivuilta. Kyseiset artikkelit myös varmistavat kyseessä olevan juuri sama kyseinen henkilö, sillä sivuilla mainitaan Jantusen pelaaja- ja valmennushistoria. Sivut ovat: http://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-cup/naisten-pikkufinaalissa-vifk-ja-mps http://www.malminpalloseura.fi/index.php?bW9kPWNvbnRlbnQmYWN0PXZpZXdhY29udGVudGl0ZW0mcGFnZV9pZD02MDg0OSZjaGVjaz05ZGJiNTlkZDY3YTg1ZTc2ODA1MDUxYmFmMTM4YjQxMQ==

Mikäli tämä viestini oikeasti tulee jonnekin, josta se on sinunkin luettavissa, niin tekisitkö tarvittavat lähde-muokkaukset puolestani? -Kiitos! --Piapk (keskustelu) 28. syyskuuta 2013 kello 12.23 (EEST)piapk[vastaa]

Petri Keskitalo

[muokkaa wikitekstiä]

Joo, no jospa yritän tehdä vielä sellaistakin tuonne :) --Mikkelstain

"Äänestyskommenttisi kuului "Mielummin lukisin artikkelia vaikkapa Pohjois-Pohjanmaan hyvistä sienimetsistä kuin uimahalleista", mutta silti äänestit säilyttämisen puolesta. Tuliko ääni väärälle puolelle? --Ulrika 24. lokakuuta 2007 kello 05.18 (UTC)

Ei tullut, sitä kutsutaan sarkasmiksi. Ystävyydellä. --BrDead 24. lokakuuta 2007 kello 05.19 (UTC)
Kun ei tunne ihmistä eikä kuule ääntä, sarkasmi ei välity. --Ulrika 24. lokakuuta 2007 kello 05.26 (UTC)

Merkittävyys

[muokkaa wikitekstiä]

Moro, muistathan käyttää merkittävyyden kyseenalaistamisessa R2-painiketta koska ilman substausta {{Merkittävyys}} ei toimi oikein. --Agony (403) 30. joulukuuta 2007 kello 08.36 (UTC)

Eka kerta ku moista käytin. Kyl mä hokasin et joku siinä on vinossa, mutten sitten jaksanut alkaa etsiä, miten se pitäisi olla. --BrDead 30. joulukuuta 2007 kello 08.41 (UTC)
Jesh, ei hämminkiä: kävin substaamassa FC Triben mallineen ja nyt 30 tunnin laskuri alkoi juoksemaan. --Agony (403) 30. joulukuuta 2007 kello 08.43 (UTC)

Helena Kalmi

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, kannatit artikkelin Helena Kalmi poistoa. Keskustelussa on käynyt ilmi, että hän oli merkittävän oppikirjasarjan kirjoittaja, mikä puoltaa säilytystä. Haluat ehkä uuden tiedon valossa harkita ääntäsi vielä? --Otso Huuska 24. huhtikuuta 2008 kello 18.27 (UTC)

Loin nyt kokonaan uuden artikkelin jalkapalloilija Esko Rannasta. Artikkeli kaipaisi tosin kipeästi täydentämistä. --Mahlainen 28. heinäkuuta 2008 kello 10.30 (UTC)

Sopisiko resentismimalline artikkeliin paremmin. Nyt menee turhaa työtä hukkaan. Ʒ 24. lokakuuta 2008 kello 17.35 (EEST)[vastaa]

Mulle sopii ihan mikä vaan. --BrDead 24. lokakuuta 2008 kello 17.36 (EEST)[vastaa]
Muokkauksen perusteella sinulle sopi vain artikkelin poistaminen. Et edes aloittanut artikkelin tilasta keskustelua sen keskustelusivulla. Ʒ 24. lokakuuta 2008 kello 17.36 (EEST)[vastaa]
Mutta minäpä aloitin, sinne siis. --Juusomoro 24. lokakuuta 2008 kello 17.37 (EEST)[vastaa]
Roskamallineessa lukee, että jos olet eri mieltä, voit keskustella asiasta artikkelin keskustelusivulla. Tuollaisenaan tuo artikkeli on roskaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta toki jos tuollaisen ajankohtaiskatsauksen johonkin haluaa ympätä, niin feel free. Itse en kyllä ihan heti keksi, mihin artikkeliin se kuuluisi ja millä nimellä. --BrDead 24. lokakuuta 2008 kello 17.39 (EEST)[vastaa]
Minkä roskan tuntomerkin artikkeli täytti mallineenlisäyshetkellä? Ʒ 24. lokakuuta 2008 kello 17.40 (EEST)[vastaa]
Otsikkoon nähden artikkeli on melkoista puutaheinää. Asiat toki liittyvät Espoon talouteen, mutta nuo asiat eivät otsikonmukaiseen artikkeliin kuulu. Jatkettaisiinko keskustelua artikkelista artikkelin keskustelusivulla? --BrDead 24. lokakuuta 2008 kello 17.46 (EEST)[vastaa]
Mihin sivun Wikipedia:Roska kohtaan siis artikkeli osui? Ʒ 24. lokakuuta 2008 kello 17.50 (EEST)[vastaa]
Artikkelit, jotka koostuvat ainoastaan:* Linkkiluettelosta * Tekstistä, joka ei käsittele millään tavalla otsikon määräämää aihetta. Ok, oli siellä se pari lausetta, jotka otsikonmukaiseen artikkeliin kuuluisivat, mutta silti artikkeli on ainakin omasta mielestäni hyvin lähellä roskalaaria. --BrDead 24. lokakuuta 2008 kello 17.53 (EEST)[vastaa]
Artikkeli ei ollut pelkkä linkkiluettelo. Artikkeli myöskin käsitteli jollain tavalla otsikon määräämää aihetta. Merkitsit artikkelin siis roskaksi, koska se oli lähellä roskalaaria? Ʒ 24. lokakuuta 2008 kello 17.55 (EEST)[vastaa]
Linkkejä ei ollut, mutta pyysit osoittamaan kohdan. Samassa kohdassa puhutaan tekstistä, joka ei käsittele millään tavalla otsikon määräämää aihetta ja siihen viittasin. Otsikon määräämää aihetta joo sivuttiin, mutta tämä menee sarjaan, jossa hiihtäjä-artikkelissa Marja-Liisa Kirvesniemestä lueteltaisiin hänen tekemiään pullarespetejä, jotka eivät kuulu artikkeliin hiihtäjästä. Merkitsin artikkelin roskaksi, koska se oli mielestäni roskaa. Sinun mielestäsi näköjään ei. --BrDead 24. lokakuuta 2008 kello 18.00 (EEST)[vastaa]
Pullavertauksesi on hieman ontuva. Artikkelihan käsitteli roskaksimerkitsemisenhetkellä juuri Espoon talouden käännekohtia. Artikkelihan tosiaan ei täytä kohtaa "Tekstistä, joka ei käsittele millään tavalla otsikon määräämää aihetta." Siksi on outoa, että vetoat siihen kohtaa roskamerkintäsi laittamisessa. Ʒ 24. lokakuuta 2008 kello 18.12 (EEST)[vastaa]
Olen pahoillani, etten parempaakaan keksinyt. Ei se teksti mielestäni edelleenkään käsittele Espoon taloutta, teksti käsittelee joitakin viime aikaisia tapahtumia, jotka linkittyvät Espoon talouteen. Teksti ei siis vastaa otsikkoa. Siksi roskamerkintäni. Ymmärrän kyllä myös näkökulman, jonka mukaan suora roskitus on turhan raju menetelmä. Olisko tää nyt jo tässä? Artikkelista keskustellaan artikkelin keskustelusivulla. --BrDead 24. lokakuuta 2008 kello 18.43 (EEST)[vastaa]
Laitoin sinne myös nimiehdotuksen, vaikkakin hieman huumorilla. Olin eri mieltä, joten keskustelin asiasta artikkelin keskustelusivulla. Päällekkäinen muutos: hei 3: artikkelin keskustelusivu on käytössä. --Juusomoro 24. lokakuuta 2008 kello 17.42 (EEST)[vastaa]

Kotimaisten kielten tutkimuskeskus on eri mielta kanssasi: Ei ihme, että kalmo herättää kysymyksiä. Sitä ei ole näkynyt juuri muualla kuin sanakirjoissa. [1] Kts. myos Keskustelu:Kalmo.

Niin, ja vastaukseni sinun kysymyksiisi kuuluvat sinun keskustelusivullesi, ei omalleni. Jpatokal 10. marraskuuta 2008 kello 15.00 (EET)[vastaa]

...ala nyt kuule poika opeta isoaitiasi imemaan kananmunia. Juu, yleiset keskustelut artikkeleista on suotavaa pitaa samassa paikassa, mutta henk.koht. viestinnan osalta on oman etusi mukaista, etta naputtelen vastaukseni sinun sivullesi, tai muuten Mediawiki ei osaa kertoa sinulle, etta sait postia. (Ellet ole lisannyt keskustelusivuani tarkkailulistallesi, jolloin joudut puolestaan tutkimaan kaikkien muidenkin randomien kommentteja.) Jpatokal 10. marraskuuta 2008 kello 15.30 (EET)[vastaa]

Hei! Tein Aida r.y.-artikkelin ja siirsit sen nimelle Aida (urheiluseura). Haluaisin tietää, miksi. Tiedän, että sen oikea nimi on Aida r.y., koska itse tanssin siinä. --Hassa(Keskustelu) 21. marraskuuta 2008 kello 22.13 (EET)[vastaa]

Nimeämiskäytännön mukaan artikkelin nimeen ei lisätä loppupäätteitä oy, oyj tai r.y. --Eetvartti (Kerro) 21. marraskuuta 2008 kello 22.16 (EET)[vastaa]

Hei! Kun kumoat muokkauksia tai merkitset roskasivuja, muista lisätä asianmukainen huomautus muokkauksen tehneen käyttäjän keskustelusivulle. Näin vähennetään hämmennystä ja estetään samoja käyttäjiä tekemästä jatkuvasti samoja virheitä. Ilmiselvän vandalismin tapauksessa huomautukset auttavat ylläpitäjää hahmottamaan tilanteen laajuuden. Lisää tietoa löytyy vandalismin torjuntaa käsittelevältä sivulta. –Juhko (keskustelu | muokkaukset) 17. lokakuuta 2009 kello 02.12 (EEST)[vastaa]

Hei, niin kauan kun diibadaabaa lisänneet käyttäjät ovat pelkällä ip-tunnuksella tunnistettavia, en näe tuota asiaa aivan noin ehdottomana, enkä niin suurta hyötynäkökohtaakaan asiassa. 90% näistä ei tule koskaan tunnusta wikipediaan edes rekisteröimään itselleen. Toki hyvä muistutus noin niinkuin yleisellä tasolla. Sinänsä kyse ei ollut tässä tapauksessa edes epäsuorasta vandalismista vaan tietämättömyydestä johtuvasta tuhnuilusta. Sinänsä tietty on ihan ok valistaa kanssawikipedistejä erilaisista asioista. En tosin hirveän mielelläni keskustele mallineiden kanssa, mielummin ihmisten. --BrDead 17. lokakuuta 2009 kello 02.18 (EEST)[vastaa]

Olit poistanut luomani luokan Telinevoimistelun euroopanmestaruuskilpailut ja luonut tilalle Telinevoimistelun Euroopan-mestaruuskilpailut, kuten myös oli muuttanut artikkelinnimen. Kuitenkin luomani luokan- ja artikkelinnimi oli täysin oikea. Käytössäni on Kielitoimiston sanakirja, jossa on "euroopanmestaruuskilpailut". Oikea on myös luomasi luokan nimi, mutta miksi korjata, jos ei ole rikki? --Abc10 26. huhtikuuta 2010 kello 10.27 (EEST)[vastaa]

Muutin sen vain yhdessä sovitun käytännön mukaiseksi: Wikipedia:Wikiprojekti_Urheilu#Urheilukilpailujen_nimeäminen --BrDead 26. huhtikuuta 2010 kello 22.24 (EEST)[vastaa]

Seuloja-oikeudet

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinut kokeeksi merkityt versiot-lisäosaan liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Lisäyksen hyödyllisin vaikutus on se, että nyt muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi. Toinen muutos on artikkelien muutossivuille ja historialistoihin tulleet palauta-linkit. Palauta-linkkejä voi käyttää selvien sotkumuutosten varmistamattomaan kumoamiseen. Itse merkittyjen versioiden käyttöliittymän käyttöönotto vaatii myös näytä merkittyjen versioiden käyttöliittymä -pienoisohjelman ottamisen käyttöön. Ilman pienoisohjelman käyttöönottoa tarkoitus on, että Wikipedian toiminta pysyisi jokseenkin samana kuin ennenkin. Käyttöliittymän saa otettua käyttöön seuraavasti : (toiminnot:asetukset → pienoisohjelmat → käyttöliittymä → näytä merkittyjen versioiden -käyttöliittymä (rasti ruutuun). Tarkemmat ohjeet käytöstä löytyvät sivulta ohje:versioiden arviointi.

Koska lisäosa on vasta koekäytössä, niin olisi kiva saada kuulla jos ilmenee jotain ongelmia. --Zache 21. tammikuuta 2012 kello 09.22 (EET)[vastaa]

Hello BrDead,

I have seen you have worked on articles like Finland at the 2012 Olympic Games, Ice Hockey World Championships and many other sports related articles.

Would you like to join a project about Olympic sports, where sport fans from all around the world can discuss about all sports in the Road to London 2012 and Sochi 2014 Olympic Games, being always updated about all sport events?

We follow every single sport, from Judo to Rowing, from Ice Hockey to Biathlon, from Triathlon to Shooting.

I guess you are a proud Finnish sport fan and I think you can be interested to join us to make the FIN flag wave high on the community :)

We would really like to make the Finnish community bigger in the future.

Are you interested to join us ?

Let me know.

Thank you !

Simone --SimoneCapitano (keskustelu) 19. toukokuuta 2012 kello 16.39 (EEST)[vastaa]


Well, if you are interested, you can simply search for 'Totallympics' and you will find the forum. I hope to see you there one day :)

Thanks,

Simone --SimoneCapitano (keskustelu) 21. toukokuuta 2012 kello 02.38 (EEST)[vastaa]

Nummi-Pusulan kylämalline

[muokkaa wikitekstiä]

Moi. Olit laittanut Merkittävyys kyseenalaistettu -mallineen N-P:n kylämallineeseen. Meinasin vetää aamukahvit väärään kurkkuun, kun se sai aikaan sen, että kaikki mallineessa olleet kylätkin joutuivat merkittävyys kyseenalaistettu -listalle ja se ei liene tarkoitus. Olen teknisesti täysin tumpelo, joten jonkun taitavan tarttis tehdä mallineen kyseenalaistus niin, ettei ihmisiä tolla tavalla peloitella. -Htm (keskustelu) 25. heinäkuuta 2013 kello 09.02 (EEST)[vastaa]

Olen lähiaikoina luonut artikkelit Karin Oberhofer ja Noora Kosonen, joiden viitelistassa on ollut jotain vikaa. Olet korjannut nämä viitelistat. Haluaisin tietää, miten nämä korjaukset on tehty.Knuutson273 (keskustelu) 18. syyskuuta 2013 kello 13.07 (EEST)[vastaa]

Molemmissa tapauksissa ref-tageista puuttui joko aloitus- tai sulkumerkki. Tai se oli väärässä paikassa. Artikkeleiden muutoksiahan voit tarkastella sieltä artikkelin muutoshistoriasta vertailemalla eri versioita.--BrDead (keskustelu) 18. syyskuuta 2013 kello 13.20 (EEST)[vastaa]

Arviointitaso Kunnossa

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Kun arvioit sivun tasolle kunnossa, siinä pitää olla myös luokka. Tässä [2] ei ollut. --Pxos (keskustelu) 11. marraskuuta 2013 kello 00.07 (EET)[vastaa]

Kommentin muutos

[muokkaa wikitekstiä]

Hei. Olen muuttanut äänestyskommenttiani Wikipedia:Poistoäänestykset/Hanhisuon turverata:ssa, joka sinulle tiedoksi. -Htm (keskustelu) 21. marraskuuta 2013 kello 07.48 (EET)[vastaa]

Ei ole vaikutusta omaani. --BrDead (keskustelu) 21. marraskuuta 2013 kello 13.24 (EET)[vastaa]

Lähteetön-mallineen oikeaoppinen käyttö

[muokkaa wikitekstiä]

Niin typerältä kuin se kuulostaakin, Lähteetön-mallinetta ei saa käyttää lyhyissä artikkeleissa. Iivarius (keskustelu) 11. joulukuuta 2013 kello 01.54 (EET)[vastaa]

No tee siitä sitten hiukan pidempi. --BrDead (keskustelu) 11. joulukuuta 2013 kello 02.06 (EET)[vastaa]

Hello! Could you translate an article about boycott of Russian goods in Ukraine for the Finnish Wikipedia? Thanks for the help.--Trydence (keskustelu) 21. joulukuuta 2014 kello 20.57 (EET)[vastaa]

"Lähes olematon"

[muokkaa wikitekstiä]

Joo, kirjoitin artikkeliin enemmän kuin yhden lauseen, mutta sitä on sitten näemmä jälkeenpäin karsittu. Aiheesta on hesarin nettisivuilla. Löytävä etsii. --178.55.71.51 4. toukokuuta 2017 kello 02.00 (EEST)[vastaa]

Mikäli viittaat lähteisiin, niin ne kannattaa merkitä artikkeliin. Suorat copyviot toki poistetaan. -BrDead (keskustelu) 19. lokakuuta 2017 kello 19.41 (EEST)[vastaa]

Mitä Antti Roppo teki viimeiset vuotensa?

[muokkaa wikitekstiä]

Sanoit, että Antti Ropon kiekkoura loppui vuosia sitten ja teki viimeisinä vuosinaan muita hommia. Mitä hän teki ja onko tietoa kuolinsyystä? Omitti86 (keskustelu) 27. helmikuuta 2018 kello 12.37 (EET)[vastaa]

En tiedä sen enempää kuin sen, että myös viimeinen työnantaja julkaisi omasta puolestaan toisen kuolinilmoituksen kyseisessä Aamulehdessä omaisten ilmoituksen alapuolella. Käy kirjastossa katsomassa, jos noin paljon kiinnostaa. Ja yleensä ihmiset tekevät jotain muuta työkseen jos/kun jääkiekon ammattilaisura loppuu tai jää käytännössä haaveeksi, kuten tässä tapauksessa. Eihän hänellä tainnut olla kuin yksi kokonainen kausi virallisesti sopimuspelaajana liigaseurassa? Mestis on puoliammattilaissarja. --BrDead (keskustelu) 27. helmikuuta 2018 kello 23.15 (EET)[vastaa]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

[muokkaa wikitekstiä]
WMF Surveys, 29. maaliskuuta 2018 kello 21.40 (EEST)[vastaa]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

[muokkaa wikitekstiä]
WMF Surveys, 13. huhtikuuta 2018 kello 04.38 (EEST)[vastaa]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

[muokkaa wikitekstiä]
WMF Surveys, 20. huhtikuuta 2018 kello 03.48 (EEST)[vastaa]

We sent you an e-mail

[muokkaa wikitekstiä]

Hello BrDead,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (keskustelu) 25. syyskuuta 2020 kello 21.50 (EEST)[vastaa]