Keskustelu käyttäjästä:AtteL

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hei, tervetuloa Wikipediaan!

Huomasin, että olet uusi täällä. Tässä muutama linkki, joista saattaa olla hyötyä:

Lisää linkkejä löydät täältä. Muokkaa sivuja rohkeasti!
--[boxed] (jätä viesti)

Midline shift[muokkaa wikitekstiä]

Heippa, huomasin vasta nyt kysymyksesi Wikipedia:Neuvonta#Midline_shift.3F ja vastasin siihen. Yst.terv. Hehkuviini 11. huhtikuuta 2007 kello 23.51 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Ville Valo and Natalia Avelon Summer Wine.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Samulili 5. toukokuuta 2007 kello 08.15 (UTC)

Vandaalien varoittaminen[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Kun torjut vandalismia, muista varoittaa vandaalia. --Eetvartti (Kerro) 20. marraskuuta 2007 kello 16.48 (UTC)

Niin tuon idea on linkittää wikinewsiin eikä wikiuutisiin eli siitä tarkoituksellinen englanninkielisyys. Olen käyttänytkin sitä joskus ajankohtaisten asioiden yhteydessä, mutta näemmä linkit eivät ole säilyneet. --Zache 28. joulukuuta 2007 kello 12.12 (UTC)

Asia selvä, en ajatellut taaskaan loppuun asti. --AtteL 28. joulukuuta 2007 kello 12.14 (UTC)

Board elections 2008[muokkaa wikitekstiä]

Hi AtteL,

The 2008 board elections will be in a few months (1 to 14 June) and the election committee is looking for people willing to translate the election pages into various languages. I noticed that you seem to be interested in Meta translations en>fi. Would you be available and interested in translating the board election pages into Finnish? I'm looking for at least two people per language so no one translator feels overwhelmed, so they can mutually proofread each other and help each other out as needed, but if only one is available that is fine as well. (To get an idea of how much work is involved you can take a look at last year's election pages.)

If you are not available or are not interested, it would be nice if you could point me in the direction of users who might be interested in helping, or show them this message.

Please contact me on my Meta page (meta:User talk:Arria Belli), where you can write to me in either English, French, Spanish or Italian, whichever you feel most comfortable with.

Happy editing,

Arria Belli 28. maaliskuuta 2008 kello 20.13 (UTC)


Hei! Wikipediaan ei saa tallentaa tekijänoikeudella suojattuja kuvia kuin erityistapauksissa (ks. sivu Wikipedia:Tiedostojen käyttösäännöt). Tällainen erityistapaus on tilanne, jossa kuvaa on mahdotonta käyttötarkoituksessaan korvata vapaalla vastineella ja sen käyttö on mahdollista sitaattioikeuden perusteella.

Otathan lisäksi huomioon, että satunnaiselta verkkosivustolta löydettyjä kuvia ei pääsääntöisesti saa käyttää Wikipediassa, mikäli niitä ei ole julkaistu riittävän vapaalla lisenssillä. Mahdollisen vapaan lisensoinnin tulisi olla selvästi nähtävillä kuvan yhteydessä.--Musamies 29. tammikuuta 2010 kello 18.31 (EET)[vastaa]

Hei! Laitteesta ei ollut vielä saatavilla kuvaa vapaalla lisenssillä artikkelia kirjoittaessani (johtuen lähinnä laitteen tuoreudesta), mutta nyt sellaisia onkin jo tallennettu aimo annos Commonsiin. Näköjään tuo artikkelissa ollut promokuva on jo korvattu vapaalla kuvalla Commonsista, tallentamani kuva voidaankin siis poistaa roskana. --AtteL 29. tammikuuta 2010 kello 19.46 (EET)[vastaa]

Videopeliprojekti[muokkaa wikitekstiä]

Terve! Olen huomannut että olet muokannut viime aikoina videopeliartikkeleita (viimeisin Portal 2). Oletko jo tutustunut Videopelit-wikiprojektiin? Lisää toki nimesi osallistuja-listalle, sillä samoja artikkeleita muokkaavia wikipedistejä on mukava saada kokoon ja mahdollisesti keskusteluun :).--Olimar 4. heinäkuuta 2010 kello 15.05 (EEST)[vastaa]

Pistin nimeni listaan, vaikka muokkailuni onkin vähän on/off-tyyppistä, välillä tulee muokkailtua paljon, välillä ei yhtään. Katson, jos jaksaisin paneutua esimerkiksi tuohon Playstation 3 -artikkeliin ja saada siitä hieman selkeämmän. --AtteL 4. heinäkuuta 2010 kello 15.53 (EEST)[vastaa]
Hienoa! Tärkeintä on, että muut voivat helpommin löytää muita saman aihealueen muokkaajia ja mahdollisesti kysyä neuvoa tai apua artikkelien muokkaamisessa.--Olimar 4. heinäkuuta 2010 kello 16.02 (EEST)[vastaa]

Ehdotin itseäni ylläpitäjäksi wikiuutisiin. --Zache 21. lokakuuta 2011 kello 14.37 (EEST)[vastaa]

Seuloja-oikeudet[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinulle kokeeksi merkityt versiot-lisäosaan liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Lisäyksen yleisesti hyödyllisin vaikutus on se, että nyt muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi. Toinen muutos on artikkelien muutossivuille ja historialistoihin tulleet palauta-linkit. Palauta-linkkejä voi käyttää selvien sotkumuutosten varmistamattomaan kumoamiseen. Itse merkittyjen versioiden käyttöliittymän käyttöönotto vaatii myös näytä merkittyjen versioiden käyttöliittymä -pienoisohjelman ottamisen käyttöön. Ilman pienoisohjelman käyttöönottoa tarkoitus on, että Wikipedian toiminta pysyisi jokseenkin samana kuin ennenkin. Käyttöliittymän saa otettua käyttöön seuraavasti : (toiminnot:asetukset → pienoisohjelmat → käyttöliittymä → näytä merkittyjen versioiden -käyttöliittymä (rasti ruutuun). Tarkemmat ohjeet käytöstä löytyvät sivulta ohje:versioiden arviointi.

Koska lisäosa on vasta koekäytössä, niin olisi kiva saada kuulla jos ilmenee jotain ongelmia. Erityisesti haluaisin kuulla, mikäli seuloja-ryhmään lisääminen tuottaa ongelmia tai haittaa silloin kun merkittyjen versioiden -käyttöliittymä ei ole käytössä. --Zache 22. joulukuuta 2011 kello 05.23 (EET)[vastaa]

Asia selvä, pistän palautetta, jos ihmeempiä ilmenee. --AtteL 22. joulukuuta 2011 kello 17.08 (EET)[vastaa]

Digitaalisiin peleihin keskittyvä editathon 6.9. Tampereella[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Huomasin, että olet ottanut osaa videopelit-wikiprojektiin. Mediamuseo Rupriikissa Tampereella järjestetään wikipaja lauantaina 6.9. klo 11-18 (Väinö Linnan aukio 13). Tapahtumassa muokataan yhdessä erityisesti pelihistoriaan ja viestintään liittyviä Wikipedia-artikkeleita, mutta mukaan voi toki tulla muutenkin kirjoittamaan ja tapaamaan ihmisiä. Lisätietoja wikipajasta löytyy wikiprojekti Rupriikin sivulta. Tervetuloa mukaan!

Trogain (keskustelu) 31. elokuuta 2014 kello 21.27 (EEST)[vastaa]