Käyttäjä:Tutkamestari

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen 1950 syntynyt ammattisotilas. Olen palvellut Maavoimissa ja Ilmavoimissa. Sähkötekniikka ja elektroniikka on pienestä pitäen kiinnostanut ja kaikki fysiikka muutenkin. Olen koko työurani ollut mukana ammattiyhdistystoiminnassa ja usein luottamusmiehenä. Harrastuksiin kuuluu yhä elektroniikka ja lisäksi luonto, melonta ja moottoripyöräily.

Tutka-alan entisenä työntekijänä otin uusiokäyttöön tämän arvokkaan tittelin 15.toukokuuta 2008 koska olen joskus saanut kunnian kantaa sitä oikein viran puolesta. Lähinnä tämän tutka aiheisen Wikipedian luomiseen olen aikonut keskittyä. Olen myös pyytänyt ammattitovereitani mukaan Tutkamieskilta ry.n kautta. Monia onkin ansiokkaasti samalla asialla. Toivottavasti asia alkaa elää omaa elämäänsä Wikipedian ajatuksen mukaisesti, ja nuoret tutkamiehet, ja -naiset, alkavat hoitaa asiasisältöä lakkaamatta. Aihe on kapea erikoisala ja sen taitajia on kovin vähän.

Muitakin aiheita ja muokkauksia yritän tietenkin parhaani mukaan tehdä. Olenkin saanut hyviä neuvoja muilta kirjoittajilta Wikipedian oikeista käytännöistä ja menettelytavoista. Kiitos heille siitä.

Perustin alasivuksi testisivun. Ehkä se auttaa nousemaan "tyvestä puuhun" ja välttämään jälkikäteen tehtävää kritiikkiä ja poistoäänestystä. Etukäteen tehtävä kritiikki on paljon hedelmällisempää, etenkin kun se syntyy pyynnöstä. Olen jo nyt onnistunut välttämään muutamia miinoja keskustelussa ja kahvihuoneessa.

Pyydettiin kokeeksi seulojaksi. Kai sitä sitten on opeteltava. Joku tekee ristisanatehtäviä, joku seuloo Wikipediaa. Joidenkin käytäntöjen sisäistäminen tekee tiukkaa, mutta onhan vaikeampiakin asioita opeteltu.

Projektit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjä:Tutkamestari/Testisivu

Tämä käyttäjä osallistuu Wikipedian sieniprojektiin.





Muistilista muokkauksistani:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palkinto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palkinto:
Tutkaan liittyvien artikkelien merkittävästä kehittämisestä. ---Jaimo (keskustelumuokkaukset) 4. joulukuuta 2010 kello 19.30 (EET)
Palkinto:
Ahkerasta sivujen arvioinnista vuonna 2012. Tutkamestari on tehnyt noin 680 ensiarviointia ja sen lisäksi arvioinut yli 500 odottavaa muutosta noin 8 kuukauden aikana toukokuusta 2012 lähtien.
--Pxos (keskustelu). 16. tammikuuta 2013.
 
Kiitos panoksestasi viikon 48 kilpailussa vuonna 2012. Voit hyvällä omallatunnolla lisätä seuraavat mallineet käyttäjäsivullesi:

Viikon 48 kilpailu vuonna 2012: Ruoka ja juoma {{VK palkinto|valkoinen|viikko=48|vuosi=2012}}