Ero sivun ”SimPark” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 merkki poistettu ,  12 vuotta sitten
p
kh+, typos fixed: enään → enää using AWB
(fix)
p (kh+, typos fixed: enään → enää using AWB)
'''Lajintunnistus:''' Aina kun puistoon ilmaantuu uusi laji, jota siellä ei ole aiemmin tavattu, se täytyy tunnistaa. Lajintunnistuspeli toimii periaatteella, jossa näytetään kuva tunnistettavasta lajista, ja kysytään kuvasta jokin yksinkertainen kysymys esim. "Onko sillä sarvet". Jokainen kysymys sulkee mahdollisia lajeja pois luettelosta niin kauan kunnes jäljellä on vain yksi kuvaukseen sopiva laji. Lajintunnistus on tärkeä osa pelissä etenemistä, ja lajien tunnistamatta jättäminen johtaa vihaisiin viesteihin pomolta: "Minun on tiedettävä mitä sinä tiedät. Tunnistamaan siitä!"
 
'''Lajiluettelo''' näyttää kaikki puistossa sillä hetkellä esiintyvät eläimet ja kasvit, joita ei vielä ole tunnistettu. Tunnistetut lajit jäävät merkittyinä listaan, vaikkei niitä enäänenää puistossa esiintyisikään.
 
'''Puisto-oppaasta''' löytyy lisätietoa kaikista pelin eläin- ja kasvilajeista. Siinä kerrotaan myös millaisessa ympäristössä kukin laji viihtyy, sekä millaista ravintoa lajit käyttävät. Kasveista kerrotaan vastaavasti mitä muita eläimiä ne houkuttelevat luoksensa, ja monista eläinlajeista on mahdollista kuunnella ääninäytteet.
22 066

muokkausta

Navigointivalikko