Ero sivun ”Eusébio” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
BetBot~fiwiki (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: sq:Eusebio Sacristán
Cuprum (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Eusébio da Silva Ferreira''' (s. [[25. tammikuuta]] [[1942]] [[Lourenço Marques]], [[Mosambik]]) on entinen [[portugali]]lainen [[jalkapallo]]ilija, joka pelasi suurimman osan urastaan portugalilaisessa [[SL Benfica|Benficassa]]. Valittiin vuonna [[1965]] vuoden [[eurooppa]]laiseksi jalkapalloilijaksi. Vuoden [[Jalkapallon_maailmanmestaruuskilpailut_1966|1966 jalkapallon MM-kisoissa]] hänet valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi, ja hän voitti myös turnauksen maalikuninkuuden yhdeksällä maalilla.
'''Eusébio da Silva Ferreira''' (s. [[25. tammikuuta]] [[1942]] [[Lourenço Marques]], [[Mosambik]]) on entinen [[portugali]]lainen [[jalkapallo]]ilija, joka pelasi suurimman osan urastaan portugalilaisessa [[SL Benfica|Benficassa]]. Eusébio valittiin vuonna [[1965]] vuoden [[eurooppa]]laiseksi jalkapalloilijaksi. Vuoden [[Jalkapallon_maailmanmestaruuskilpailut_1966|1966 jalkapallon MM-kisoissa]] hänet valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi, ja hän voitti myös turnauksen maalikuninkuuden yhdeksällä maalilla.


=== Ura seuratasolla ===
=== Ura seuratasolla ===

Versio 28. kesäkuuta 2008 kello 19.48

Eusébio da Silva Ferreira (s. 25. tammikuuta 1942 Lourenço Marques, Mosambik) on entinen portugalilainen jalkapalloilija, joka pelasi suurimman osan urastaan portugalilaisessa Benficassa. Eusébio valittiin vuonna 1965 vuoden eurooppalaiseksi jalkapalloilijaksi. Vuoden 1966 jalkapallon MM-kisoissa hänet valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi, ja hän voitti myös turnauksen maalikuninkuuden yhdeksällä maalilla.

Ura seuratasolla

  Edeltäjä:
Denis Law
Kultainen pallo
1965
Seuraaja:
Bobby Charlton
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.