Ero sivun ”Saviniemi (Hamina)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p kh
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Saviniemi''' on noin puoli kilometriä [[Hamina]]n keskustasta sijaitseva kaupunginosa, joka sijaitsee pääosin meren rannalla. Saviniemessä sijaitsevat vesitornit ja terveyskeskus. Alueella sijaitsee rivi-, pari- ja omakotitaloja. Saviniemestä löytyy ulkojääkenttä talvisin, [[Leikkipaikka|leikkikenttä]], nurmikenttä ja uimapaikka, jossa on yhden, kahden ja kolmen metrin ponnahduslaudat. Saviniemessä sijaitsee myös Asemankoulu. Saviniemi on Haminan toiseksi suurin kaupunginosa heti [[Tallinmäki|Tallinmäen]] jälkeen. Saviniemessä on myös oma asukasyhdistys, joka ajaa asukkaitten asioita, pitää siivoustalkoita ja järjestää pieniä tapahtumia kuten rakettien ampumista ja juhannuskokon.
'''Saviniemi''' on noin puoli kilometriä [[Hamina]]n keskustasta sijaitseva kaupunginosa, joka sijaitsee pääosin meren rannalla. Saviniemessä sijaitsevat vesitornit ja terveyskeskus. Alueella sijaitsee rivi-, pari- ja omakotitaloja. Saviniemestä löytyy ulkojääkenttä talvisin, [[Leikkipaikka|leikkikenttä]], nurmikenttä ja uimapaikka, jossa on yhden, kahden ja kolmen metrin ponnahduslaudat. Saviniemessä sijaitsee myös Asemankoulu. Saviniemi on Haminan toiseksi suurin kaupunginosa heti [[Tallinmäki|Tallinmäen]] jälkeen. Saviniemessä on myös oma asukasyhdistys, joka ajaa asukkaitten asioita, pitää siivoustalkoita ja järjestää pieniä tapahtumia kuten rakettien ampumista uutena vuotena ja juhannuskokon.


{{Hamina}}
{{Hamina}}

Versio 25. huhtikuuta 2008 kello 15.53

Saviniemi on noin puoli kilometriä Haminan keskustasta sijaitseva kaupunginosa, joka sijaitsee pääosin meren rannalla. Saviniemessä sijaitsevat vesitornit ja terveyskeskus. Alueella sijaitsee rivi-, pari- ja omakotitaloja. Saviniemestä löytyy ulkojääkenttä talvisin, leikkikenttä, nurmikenttä ja uimapaikka, jossa on yhden, kahden ja kolmen metrin ponnahduslaudat. Saviniemessä sijaitsee myös Asemankoulu. Saviniemi on Haminan toiseksi suurin kaupunginosa heti Tallinmäen jälkeen. Saviniemessä on myös oma asukasyhdistys, joka ajaa asukkaitten asioita, pitää siivoustalkoita ja järjestää pieniä tapahtumia kuten rakettien ampumista uutena vuotena ja juhannuskokon.

Malline:Tynkä/Kymenlaakso