Ero sivun ”Karhula (kaupunginosa)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p m
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[Kuva:Karhula.jpg|thumb|230px|Karhulan kaupunginosaa, etualalla kanjonissa kulkeva Valtatie 7, takana linja-autoasema.]]
[[Kuva:Karhula.jpg|thumb|230px|Karhulan kaupunginosaa, etualalla kanjonissa kulkeva Valtatie 7, takana linja-autoasema.]]
'''Karhula''' on kaupunginosa [[Kotka (kaupunki)|Kotkassa]] entisen [[Karhula]]n kauppalan keskustassa. Karhula muodostaa yhdessä [[Helilä]]n kaupunginosan kanssa Kotkan pohjoisen osakeskuksen. Kaupunginosa käsittää vain pienen alueen entisestä kauppalasta. Entisistä kauppalanosista siihen kuuluvat pääosin Helilä, joka oli Karhulan kauppalan aikoina kauppalan keskustan nimi ja Karhulanniemi. [[Valtatie 7]] kulkee moottoritienä kanjonissa Karhulan läpi. Moottoritien eteläpuolella sijaitsevat muun muassa tori, linja-autoasema ja Karhulanniemen teollisuusalue. Pohjoispuolella sijaitsevat uimahalli, Keskuskenttä (yleisurheilukenttä) ja kirjasto.
'''Karhula''' on [[Kotka (kaupunki)|Kotkan]] kaupunginosa entisen [[Karhula]]n kauppalan keskustassa. Karhula muodostaa yhdessä [[Helilä]]n kaupunginosan kanssa Kotkan pohjoisen osakeskuksen. Kaupunginosa käsittää vain pienen alueen entisestä kauppalasta. Entisistä kauppalanosista siihen kuuluvat pääosin Helilä, joka oli Karhulan kauppalan aikoina kauppalan keskustan nimi ja Karhulanniemi. [[Valtatie 7]] kulkee moottoritienä kanjonissa Karhulan läpi. Moottoritien eteläpuolella sijaitsevat muun muassa tori, linja-autoasema ja Karhulanniemen teollisuusalue. Pohjoispuolella sijaitsevat uimahalli, Keskuskenttä (yleisurheilukenttä) ja kirjasto.


{{Kotka}}
{{Kotka}}

Versio 21. huhtikuuta 2008 kello 12.54

Karhulan kaupunginosaa, etualalla kanjonissa kulkeva Valtatie 7, takana linja-autoasema.

Karhula on Kotkan kaupunginosa entisen Karhulan kauppalan keskustassa. Karhula muodostaa yhdessä Helilän kaupunginosan kanssa Kotkan pohjoisen osakeskuksen. Kaupunginosa käsittää vain pienen alueen entisestä kauppalasta. Entisistä kauppalanosista siihen kuuluvat pääosin Helilä, joka oli Karhulan kauppalan aikoina kauppalan keskustan nimi ja Karhulanniemi. Valtatie 7 kulkee moottoritienä kanjonissa Karhulan läpi. Moottoritien eteläpuolella sijaitsevat muun muassa tori, linja-autoasema ja Karhulanniemen teollisuusalue. Pohjoispuolella sijaitsevat uimahalli, Keskuskenttä (yleisurheilukenttä) ja kirjasto.