Ero sivun ”Karelia-soutu” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
321 merkkiä lisätty ,  15 vuotta sitten
Lähtöpaikat ja maali
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
(Ak: Uusi sivu: Karelia-Soutu on Suomen suurin retkisoutu, joka on kerännyt vuosittain jo 22 kertaa noin 2000 soutajaa ja melojaa nauttimaan kesäisestä viikosta Pohjois-Karjalan erämaaluonnossa. ...)
 
(Lähtöpaikat ja maali)
'''Karelia-Soutu''' on Suomen suurin retkisoutu, joka on kerännyt vuosittain jo 22 kertaa noin 2000 soutajaa ja melojaa nauttimaan kesäisestä viikosta [[Pohjois-KarjalanKarjala]]n erämaaluonnossa.
 
Lähtöpaikat ovat kirkkoveneille [[Pielinen|Pielisellä]] ([[Nurmes|Nurmeksessa]] tai [[Lieksa]]ssa) ja pienveneiden lähtöpaikka on esimerkiksi vuonna 2007 [[Ilomantsi]]n Mutalahdessa. Soutu kulkee alas [[Pielsijoki|Pielisjokea]] [[Pyhäselkä|Pyhäselälle]] ja [[Liperi]]in.
Mukana on ollut yksinsoutajia, parisoutajia, perheitä, soutuporukoita ja joukkueita, jotka vaihtavat miehistöä jokaiselle osuudelle. Upeita joki- ja järvimaisemia kertyy sekä pienvene- että kirkkovenereiteille n. 250 km.
 
Mukana on ollut yksinsoutajia, parisoutajia, perheitä, soutuporukoita ja joukkueita, jotka vaihtavat miehistöä jokaiselle osuudelle. Upeita joki- ja järvimaisemia kertyy sekä pienvene- että kirkkovenereiteille n.noin 250 km.
[[Luokka: Pohjois-Karjala]]

Navigointivalikko