Ero sivun ”Myllymäki (Ähtäri)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Malline
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Myllymäki''' on kylä [[Ähtäri]]ssä. Kylässä risteävät [[valtatie 18]] ja [[seututie 621]]. Kylä sijaitsee myös [[Haapamäki-Seinäjoki-rata|Haapamäki-Seinäjoki-radan]] varrella. Matkaa Ähtärin keskustaan on noin 13 kilometriä.
'''Myllymäki''' on kylä ja taajama [[Ähtäri]]ssä. Kylässä risteävät [[valtatie 18]] ja [[seututie 621]]. Kylä sijaitsee myös [[Haapamäki-Seinäjoki-rata|Haapamäki-Seinäjoki-radan]] varrella. Matkaa Ähtärin keskustaan on noin 13 kilometriä.


Myllymäen palveluihin kuuluivat muun muassa ruokakauppa [[Siwa]] ja vielä nykyäänkin toiminnassa oleva 55 oppilaan kyläkoulu.
Myllymäen palveluihin kuuluivat muun muassa ruokakauppa [[Siwa]] (lopetti 2016, tilalle ei tullut K-Marketia vaan lähimmät kaupat ovat nykyisin Ähtärin keskustaajamassa) ja vielä nykyäänkin toiminnassa oleva 55 oppilaan kyläkoulu.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==
Rivi 10: Rivi 10:
{{Tynkä/Kylä}}
{{Tynkä/Kylä}}
[[Luokka:Ähtärin kylät]]
[[Luokka:Ähtärin kylät]]
[[Luokka:Etelä-Pohjanmaan maakunnan taajamat]]

Versio 28. huhtikuuta 2019 kello 14.46

Myllymäki on kylä ja taajama Ähtärissä. Kylässä risteävät valtatie 18 ja seututie 621. Kylä sijaitsee myös Haapamäki-Seinäjoki-radan varrella. Matkaa Ähtärin keskustaan on noin 13 kilometriä.

Myllymäen palveluihin kuuluivat muun muassa ruokakauppa Siwa (lopetti 2016, tilalle ei tullut K-Marketia vaan lähimmät kaupat ovat nykyisin Ähtärin keskustaajamassa) ja vielä nykyäänkin toiminnassa oleva 55 oppilaan kyläkoulu.

Aiheesta muualla

Tämä kylään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.