Ero sivun ”Billy Gilman” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 15 Wikidatan sivulle d:q803786 siirrettyä kielilinkkiä
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[Tiedosto:Billy Gilman 2000 in Boston.jpg|thumb|Billy Gilman (2000).]]
[[Tiedosto:Billy Gilman 2000 in Boston.jpg|thumb|Billy Gilman (2000).]]
'''Billy Gilman''' (s. [[24. toukokuuta]] [[1988]]) on yhdysvaltalainen country-laulaja, joka tuli tunnetuksi lapsitähtenä. Gilmanilla oli jo 11-vuotiaana erinomainen laulutekniikka.
'''Billy Gilman''' (s. [[24. toukokuuta]] [[1988]]) on yhdysvaltalainen country-laulaja, joka tuli tunnetuksi lapsitähtenä. Gilmanilla oli jo 11-vuotiaana erinomainen laulutekniikka. Gilmanilla on kirkas [[kontratenori]]n ääni. Viime aikoina Gilman on ilmoittanut olevansa homoseksuaali ja pyrkii luomaan uraa pop-musiikissa.

Gilmanin tulkitsemia kappaleita ovat esimerkiksi "Ben" ja "O Holy Night" ja hänen omat hittinsä, kuten "One Voice".


Gilmanin tulkitsemia kappaleita ovat esimerkiksi "Ben" ja "O Holy Night" ja hänen omat hittinsä, kuten "One Voice". Gilman osallistui Yhdysvaltojen [[The Voice]] -kykyjenetsintäohjelmaan vuonna 2016 ja sijoittui kilpailussa toiseksi. Kilpailun alussa Gilman esitti [[Adele]]n kappaleen "When We Were Young" ja kaikki neljä tuomaria käänsivät tuolinsa. Gilman valitsi kilpailussa valmentajakseen [[Adam Levine]]n.


{{Tynkä/Laulaja}}
{{Tynkä/Laulaja}}

Versio 8. maaliskuuta 2017 kello 09.17

Billy Gilman (2000).

Billy Gilman (s. 24. toukokuuta 1988) on yhdysvaltalainen country-laulaja, joka tuli tunnetuksi lapsitähtenä. Gilmanilla oli jo 11-vuotiaana erinomainen laulutekniikka. Gilmanilla on kirkas kontratenorin ääni. Viime aikoina Gilman on ilmoittanut olevansa homoseksuaali ja pyrkii luomaan uraa pop-musiikissa.

Gilmanin tulkitsemia kappaleita ovat esimerkiksi "Ben" ja "O Holy Night" ja hänen omat hittinsä, kuten "One Voice". Gilman osallistui Yhdysvaltojen The Voice -kykyjenetsintäohjelmaan vuonna 2016 ja sijoittui kilpailussa toiseksi. Kilpailun alussa Gilman esitti Adelen kappaleen "When We Were Young" ja kaikki neljä tuomaria käänsivät tuolinsa. Gilman valitsi kilpailussa valmentajakseen Adam Levinen.

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.