Ero sivun ”Five Nights at Freddy’s 2” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
Bot: Parsoid bug phab:T107675
p (Bot: Parsoid bug phab:T107675)
* '''Balloon boys Paper Cutout''' saattaa hävitä Party Room 4:sesta (CAM 04) ilmestyen joskus pelaajan huoneeseen. Se ei vahingoita pelaajaa mitenkään, ja haihtuu pois kun pelaaja katsoo kameraa. Jotkut arvelevat, että Chican seistessä Party Room 4:sessa ja sieltä lähtiessä Chica ottaa Chica Paper cutoutin mukaansa pelaajaan huoneeseen. On kuitenkin epävarmaa miksi näin tapahtuu.
* '''Shadow Freddy''' saattaa ilmestyä Bonnien tilalle kun kaikki ovat lähteneet "Parts & Service" -huoneesta. Se on samanoloinen kuin Shadow Bonnie, mutta ei kuitenkaan haihdu pois vaan katoaa kameraa vaihtaessa. Shadow Freddy näyttää aluksi mustalta mutta tarkemmin katsottuna hän onkin purppurainen. Jotkut uskovat, että Shadow Freddy on se sama asu, mitä Purple Guy käytti robottien tuhomiseen (Five Nights at Freddy's kolmosessa). Shadow Freddyä on myös luultu Golden Freddyksi samasta istumatyylistä päätellen. Shadow Freddyn tunnistaa kuitenkin sen tunsitaa hampaista ja haaleista mikrofonin ääriviivoista oikeassa kädessä. Jos Shadow Freddyä katsoo liian kauan peli jähmettyy ja kaatuu.
* '''<nowiki/>''' Eyeless Animatronics voivat ilmestyä pelaajan näytölle harvinaisissa olosuhteissa esimerkiksi kun pelaaja aloittaa tai häviää pelin. Tämä hallusinaatio muistuttaa paljon pelin ensimmäisen osan silmätöntä Bonnieta. Kun hallusinaatio ilmestyy näytölle, taustalla voi kuulla saman äänen kun taskulampun patterit loppuvat. Robotit jotka voivat ilmestyä näytölle, ovat Freddy Fazbear, Foxy ja Toy Bonnie.
** Freddy Fazbear voi ilmestyä, kun pelaaja aloittaa pelin.
** Foxy voi ilmestyä, kun pelaaja aloittaa yön, ja on mahdollista (ei varmaa), että se ilmestyy, jos Custom Nightissa laittaa Foxyn ja Manglen aktiivisuuden "täysille".
26 006

muokkausta

Navigointivalikko