Ero sivun ”Respect – The Unity Coalition” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 14 Wikidatan sivulle d:q287031 siirrettyä kielilinkkiä
p kh
Rivi 1: Rivi 1:
'''Respect – The Unity Coalition''' tammikuussa 2004 perustettu vasemmistolainen, [[Englanti|Englannissa]] ja [[Wales]]issa toimiva puolue. Nimi "Respect" ({{k-fi|kunnioitus}}) on itse asiassa [[akronyymi]] sanoista: Respect, Equality, Socialism, Peace, Environmentalism, Community, and Trade Unionism (kunnioitus, tasa-arvo, sosialismi, rauha, ympäristönsuojelu, yhteisö ja ammattiyhdistystoiminta). Sen johtaja on [[Salma Yaqoob]].
'''Respect – The Unity Coalition''' tammikuussa 2004 perustettu [[Englanti|Englannissa]] ja [[Wales]]issa toimiva vasemmistolainen puolue. Nimi "Respect" ({{k-fi|kunnioitus}}) on itse asiassa [[akronyymi]] sanoista Respect, Equality, Socialism, Peace, Environmentalism, Community ja Trade Unionism (kunnioitus, tasa-arvo, sosialismi, rauha, ympäristönsuojelu, yhteisö ja ammattiyhdistystoiminta). Puolueen johtaja on [[Salma Yaqoob]].


Puolueen ainoana parlamenttiedustajana oli vuoden 2010 vaaleihin asti [[George Galloway]].
Puolueen ainoana parlamenttiedustajana oli vuoden 2010 vaaleihin asti [[George Galloway]].

Versio 23. huhtikuuta 2014 kello 15.49

Respect – The Unity Coalition tammikuussa 2004 perustettu Englannissa ja Walesissa toimiva vasemmistolainen puolue. Nimi "Respect" (suom. kunnioitus) on itse asiassa akronyymi sanoista Respect, Equality, Socialism, Peace, Environmentalism, Community ja Trade Unionism (kunnioitus, tasa-arvo, sosialismi, rauha, ympäristönsuojelu, yhteisö ja ammattiyhdistystoiminta). Puolueen johtaja on Salma Yaqoob.

Puolueen ainoana parlamenttiedustajana oli vuoden 2010 vaaleihin asti George Galloway.

Tämä politiikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.