Ero sivun ”Petri Hanttu” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Kirjoitusvirheitä korjattu.
Rivi 1: Rivi 1:
'''Petri Hanttu''' (s. [[5. heinäkuuta]] [[1965]]) on [[suomalainen]] [[näyttelijä]], joka näytteli [[1990-luku|1990-luvulla]] useissa elokuvissa, kuten ''[[Suolaista ja makeaa]]'', ''Paatti'' ja ''[[Routasydän]]''. Nykyisin Hanttu esiintyy [[teatteri]]ssa ja [[ääninäyttelijä]]nä elokuvissa ja [[Animaatiosarja|animaatiosarjoissa]] kuten [[Animaaniset]]. Hän on ääninäytellyt myös [[Ratchet & Clank: A Crack in Time]]- pelissä Sigmundia - Suuren Kellon nuorempaa huoltajaa. Lisäksi hän on ''[[Apinatasavalta]]'' -ohjelman ohjaaja ja tekijä.
'''Petri Hanttu''' (s. [[5. heinäkuuta]] [[1965]]) on [[suomalainen]] [[näyttelijä]], joka näytteli [[1990-luku|1990-luvulla]] useissa elokuvissa, kuten ''[[Suolaista ja makeaa]]'', ''Paatti'' ja ''[[Routasydän]]''. Nykyisin Hanttu esiintyy [[teatteri]]ssa ja [[ääninäyttelijä]]nä elokuvissa ja [[Animaatiosarja|animaatiosarjoissa]] kuten [[Animaaniset]]. Hän on ääninäytellyt myös [[Ratchet & Clank: A Crack in Time]] -pelissä Sigmundia - Suuren Kellon nuorempaa huoltajaa. Lisäksi hän on ''[[Apinatasavalta]]''-ohjelman ohjaaja ja tekijä.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 13. lokakuuta 2013 kello 15.20

Petri Hanttu (s. 5. heinäkuuta 1965) on suomalainen näyttelijä, joka näytteli 1990-luvulla useissa elokuvissa, kuten Suolaista ja makeaa, Paatti ja Routasydän. Nykyisin Hanttu esiintyy teatterissa ja ääninäyttelijänä elokuvissa ja animaatiosarjoissa kuten Animaaniset. Hän on ääninäytellyt myös Ratchet & Clank: A Crack in Time -pelissä Sigmundia - Suuren Kellon nuorempaa huoltajaa. Lisäksi hän on Apinatasavalta-ohjelman ohjaaja ja tekijä.

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.