Ero sivun ”Rachel Bilson” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 30 Wikidatan sivulle d:q220949 siirrettyä kielilinkkiä
HIMYMer (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 4: Rivi 4:
== Ura ==
== Ura ==


Bilson sai ensimmäisen elokuvaroolinsa jo 7-vuotiaana The Wrong Guys -elokuvassa, jonka hänen näyttelijäisänsä Danny Bilson ohjasi ja käsikirjoitti. Hän sai ensimmäisen televisioroolinsa vuonna [[1998]] [[televisiosarja]]sta [[It's True]]. Myöhemmin, sarjan lopettamisen jälkeen, Bilson keskittyi mainoksiin. Vuonna [[2003]] Bilson alkoi saada suurempia rooleja. Hänet nähtiin muun muassa televisiosarjoissa, [[Buffy, vampyyrintappaja]] ja [[Teinitytön kasvatusopas]] sekä elokuvassa [[Unbroken]]. Hän on mainostanut muun muassa Doritos-keksejä ja Bongo-farkkuja.
Bilson sai ensimmäisen elokuvaroolinsa jo 7-vuotiaana The Wrong Guys -elokuvassa, jonka hänen näyttelijäisänsä Danny Bilson ohjasi ja käsikirjoitti. Hän sai ensimmäisen televisioroolinsa vuonna [[1998]] [[televisiosarja]]sta [[It's True]]. Myöhemmin, sarjan lopettamisen jälkeen, Bilson keskittyi mainoksiin. Vuonna [[2003]] Bilson alkoi saada suurempia rooleja. Hänet nähtiin muun muassa televisiosarjoissa, [[Buffy, vampyyrintappaja]] ja [[Teinitytön kasvatusopas]] sekä elokuvassa [[Unbroken]]. Hän on mainostanut muun muassa Doritos-keksejä ja Bongo-farkkuja. Bilson on esiintynyt myös sarjassa [[Ensisilmäyksellä]].
Bilson teki suuren läpimurtonsa The O.C-sarjassa. O.C:n jälkeen Rachel sai rooleja elokuvista. Bilson tunnetaan myös suurena muoti ikonina.
Bilson teki suuren läpimurtonsa The O.C-sarjassa. O.C:n jälkeen Rachel sai rooleja elokuvista. Bilson tunnetaan myös suurena muoti ikonina.


== Yksityiselämä ==
== Yksityiselämä ==

Versio 3. toukokuuta 2013 kello 22.08

Rachel Bilson

Rachel Sarah Bilson (s. 25. elokuuta 1981 Los Angeles, Kalifornia) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan Suomessa parhaiten O.C.-sarjan Summer Robertsina. Bilson on suvustaan jo neljännen polven edustaja viihdealalla.

Ura

Bilson sai ensimmäisen elokuvaroolinsa jo 7-vuotiaana The Wrong Guys -elokuvassa, jonka hänen näyttelijäisänsä Danny Bilson ohjasi ja käsikirjoitti. Hän sai ensimmäisen televisioroolinsa vuonna 1998 televisiosarjasta It's True. Myöhemmin, sarjan lopettamisen jälkeen, Bilson keskittyi mainoksiin. Vuonna 2003 Bilson alkoi saada suurempia rooleja. Hänet nähtiin muun muassa televisiosarjoissa, Buffy, vampyyrintappaja ja Teinitytön kasvatusopas sekä elokuvassa Unbroken. Hän on mainostanut muun muassa Doritos-keksejä ja Bongo-farkkuja. Bilson on esiintynyt myös sarjassa Ensisilmäyksellä. Bilson teki suuren läpimurtonsa The O.C-sarjassa. O.C:n jälkeen Rachel sai rooleja elokuvista. Bilson tunnetaan myös suurena muoti ikonina.

Yksityiselämä

Bilson miltei kuoli jouduttuaan auto-onnettomuuteen 16-vuotiaana ja kärsii vieläkin migreeneistä ja muistikatkoksista. [1]

Bilson seurusteli vastanäyttelijänsä Adam Brodyn kanssa noin kolmen vuoden ajan vuosina 2003-2006. Joulukuussa 2008 Bilson kihlautui näyttelijä Hayden Christensenin kanssa. [2] Kesäkuussa 2010 US Weekly raportoi kihlauksen purkautuneen.

Filmografia

Televisiosarjat

Elokuvat

Viitteet

  1. [1] Bilson Relives Car Crash Terror
  2. [2] Rachel Bilson and Hayden Christensen Are Engaged

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.


Malline:Link GA