Ero sivun ”Undulaatti” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 merkki poistettu ,  8 vuotta sitten
p (Botti poisti 50 Wikidatan sivulle d:q121221 siirrettyä kielilinkkiä)
Linnut olisi myös hyvä sumuttaa muutaman kerran viikossa haalealla vedellä. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa kylpyastian häkkiin ja antaa undulaattien kylpeä siinä. Jotkut undulaatit kylpevät mielellään myös kosteissa lehdissä, kuten salaatin- tai voikukanlehdissä.Muista myös että kaikki undulaati eivät pidä siitä.Muista myös että et koskaan kastele lintuasi läpimäräksi,vain niin että höyhenpeite kostuu vähän.
 
Linnut pitää myös päästää päivittäin lentelemään vapaana huoneeseen sillä häkissä ne eivät saa liikuntaa kovinkaan paljon,se pitää linnun lihakset ja sydämmensydämen kunnossa.Aina ennen kuin päästät linnut pois häkistä varmista ettei huoneessa ole minkäänlaisia myrkkykasveja, laita ikkunat kiinni ja peitä ne ettei lintu lennä vahingossa niitä päin. Varmista myös, ettei huoneessa ole teräviä tai kuumia esineitä, joihin lintu voi satuttaa itsensä tai vesiastioita, joihin lintu voi hukkua.
 
Yöksi häkki kannattaa peittää tummalla peitolla tai kankaalla, koska undulaattien kotoseudulla yö on säkkipimeä ja linnut nukkuvat levollisemmin. Peite on tärkeä varsinkin kesäisin, koska Suomen yöt ovat valoisia. Muista että undulaatin kynnet saattavat takertua kankaaseen, jos ne ovat liian pitkät.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko