Ero sivun ”Barbie: Joutsenlampi” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
22 merkkiä lisätty ,  10 vuotta sitten
kh tynkä
p (kh)
(kh tynkä)
'''Barbie Joutsenlampi''' on vuonna 2003 valmistunut [[Barbie]]-elokuva, joka jatkaa [[Barbie-elokuvat|Barbie-elokuvasarjaa]]. Elokuva on toteutettu tietokoneanimaatiolla niinkuinniin kuin [[Barbie: Pähkinänsärkijä baletissa]] ja [[Barbie: Tähkäpää]]. Elokuvassa on [[Pjotr Tšaikovski]]n musiikkia ja balettikohtauksia kuten [[Pähkinänsärkijä]]ssä. Elokuva perustuu klassiseen balettiin [[Joutsenlampi]].
{{korjattava/kieli}}
 
==Juoni==
Esinäytöksessä Shelly on Barbien pitämällä leirillä eikä saa unta. Barbie huomaa sen ja menee Shellyn seuraksi katselemaan tähtiä. Barbie alkaa kertoa tarinaa tytöstä, joka muuttui joutseneksi. Elokuvassa siirrytään oikeasta maailmasta Barbien satuun.
Elokuva alkaa, kun Shelly on Barbien pitämällä leirillä eikä saa unta. Barbie huomaa tämän ja menee Shellyn seuraksi katselemaan tähtiä. Barbie alkaa kertoa tarinaa tytöstä, joka muuttui joutseneksi. Elokuva siirtyy oikeasta maailmasta Barbien satuun. Pienessä kylässä elää tyttö nimeltä Odette. Hän on kylän leipurin tytär ja auttaa tätä usein leipomisessa. Kerran kun Odetten isä on poissa, tulee kaupunkiin yksisarvinen, jonka asukkaat aikovat tappaa. Odette lähtee seuraamaan yksisarvista, joka aukaisee salaisen käytävän, ja menee sisään. Odette kerkeää parahiksi ennen kuin sisäänkäynti menee umpeen. Odette huomaa olevansa taikametsässä, jossa eläimet osaavat puhua. Hän onnistuu vanhassa kivessä olevalla taikakiteellä vapauttamaan yksisarvisen Lilan, joka oli juuttuneena pensaikkoon. Pian Odette tapaa metsän Keijukaiskuningattaren, joka kertoo ilkeästä serkustaan Rothbartista, joka haluaa koko metsän itselleen. Pian Odette ja Lila törmäävätkin Rothbartiin, joka muuttaa Odetten joutseneksi. Keijukaiskuningatar onnistuu murtamaan taian, mutta vain yön osalta. Odette on siis päivisin joutsen öisin ihminen.
 
Elokuva alkaa, kun Shelly on Barbien pitämällä leirillä eikä saa unta. Barbie huomaa tämän ja menee Shellyn seuraksi katselemaan tähtiä. Barbie alkaa kertoa tarinaa tytöstä, joka muuttui joutseneksi. Elokuva siirtyy oikeasta maailmasta Barbien satuun. Pienessä kylässä elää tyttö nimeltä Odette. Hän on kylän leipurin tytär ja auttaa tätä usein leipomisessa. Kerran kun Odetten isä on poissa, tuleeilmestyy kaupunkiin yksisarvinen, jonka asukkaat aikovat tappaa. Odette lähtee seuraamaan yksisarvista, joka aukaiseemenee salaisensisään käytävän,aukaisemaansa jasalaiseen menee sisäänkäytävään. Odette kerkeää parahiksi ennen kuin sisäänkäynti menee umpeen. Odette huomaa olevansa taikametsässä, jossa eläimet osaavat puhua. Hän onnistuu vanhassa kivessä olevalla taikakiteellä vapauttamaan yksisarvisen Lilan, joka oli juuttuneena pensaikkoon. Pian Odette tapaa metsän Keijukaiskuningattaren, joka kertoo ilkeästä serkustaan Rothbartista, joka haluaa koko metsän itselleen. Pian Odette ja Lila törmäävätkin Rothbartiin, joka muuttaa Odetten joutseneksi. Keijukaiskuningatar onnistuu murtamaan taian, mutta vain yön osalta. Sen jälkeen Odette on siis päivisin joutsen ja öisin ihminen.
 
 
==Aiheesta muualla==
*{{IMDb|0383206}}
 
{{Tynkä/Elokuva}}
 
[[Luokka:Yhdysvaltalaiset animaatioelokuvat]]
10 289

muokkausta

Navigointivalikko