Mari Puoskari

Wikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 4. joulukuuta 2006 kello 22.54 käyttäjän Anchjo (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mari Puoskari (s. 2. heinäkuuta 1979) on helsinkiläinen diplomi-insinööri, joka toimii Suomen luonnonsuojeluliiton ekoenergiavastaavana. Hän on myös Vihreiden kaupunginvaltuutettu Helsingissä ja Vihreiden Naisten puheenjohtaja.

Puoskari syntyi Juuassa Pohjois-Karjalassa. Hän suoritti englanninkielisen IB-tutkinnon Kuopion Lyseon lukiossa. Hän valmistui vuonna 2003 Teknillisen korkeakoulun teknillisen kemian koulutusohjelmasta ja toimi sen jälkeen TTK:n tutkijana. Hän on ollut myös Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä.

Vuonna 2004 Puoskari toimi Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton (ViNO) puheenjohtajana. Hän on Helsingin vihreän valtuustoryhmän varapuheenjohtaja ja Vihreän liiton puoluehallituksen jäsen. Hän oli ehdolla vuoden 2004 eurovaaleissa. Hän on myös Alppilan seurakuntaneuvoston jäsen alkaen vuodesta 2007.

Aiheesta muualla