Ero sivun ”Arto Rinne” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Merkkaus: Tämä muokkaus on kumottu
Rivi 1: Rivi 1:
'''Arto Rinne''' on [[petroskoi]]lainen [[Karelija_(TV-_ja_radioyhtiö)|Karjalan Radion]] toimittaja sekä [[folk]]-muusikko. Hän on soittaja ja laulaja [[Santtu Karhu & Talvisovat]], [[Myllärit]] ja [[Sattuma (yhtye)|Sattuma]] -yhtyeissä. Vuonna [[2006]] hän teki yhteistyössä [[Peter Coon]]in kanssa ensimmäisen soololevynsä. Albumi ''Kiireen kääntöpuoli'' ilmestyi vuonna [[2007]].
'''Arto Rinne''' on [[petroskoi]]lainen [[Karelija_(TV-_ja_radioyhtiö)|Karjalan Radion]] toimittaja sekä [[folk]]-muusikko. Hän on syntynyt 1966 Petroskoissa. Hän on soittaja ja laulaja [[Santtu Karhu & Talvisovat]], [[Myllärit]] ja [[Sattuma (yhtye)|Sattuma]] -yhtyeissä. Vuonna [[2006]] hän teki yhteistyössä [[Peter Coon]]in kanssa ensimmäisen soololevynsä. Albumi ''Kiireen kääntöpuoli'' ilmestyi vuonna [[2007]].


Rinteen tytär [[Eila Rinne (muusikko)|Eila]] (s. 19. huhtikuuta 1990) on myös muusikko ja soittaa viulua Sattuman vakiokokoonpanossa.
Rinteen tytär [[Eila Rinne (muusikko)|Eila]] (s. 19. huhtikuuta 1990) on myös muusikko ja soittaa viulua Sattuman vakiokokoonpanossa.

Versio 26. marraskuuta 2020 kello 15.29

Arto Rinne on petroskoilainen Karjalan Radion toimittaja sekä folk-muusikko. Hän on syntynyt 1966 Petroskoissa. Hän on soittaja ja laulaja Santtu Karhu & Talvisovat, Myllärit ja Sattuma -yhtyeissä. Vuonna 2006 hän teki yhteistyössä Peter Coonin kanssa ensimmäisen soololevynsä. Albumi Kiireen kääntöpuoli ilmestyi vuonna 2007.

Rinteen tytär Eila (s. 19. huhtikuuta 1990) on myös muusikko ja soittaa viulua Sattuman vakiokokoonpanossa.

Aiheesta muualla

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.