Teeworlds

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Teeworlds on nopeatempoinen 2D-räiskintäpeli. Pelissä on vanhojen pelien aseita. Uusin versio on 0.6.3. Versiossa 0.4.0 peli muutti nimeä Teewarssista Teeworldsiksi lakiasioiden takia.

Teeworldsin voi ladata heidän kotisvuiltaan ja steamista Mac OS:lle, Linuxille ja Windowsille

Pelityypit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

TeeWorldsissa on tällä hetkellä kolme pelityyppiä: DeathMatch (DM), Team Death Match (TDM) ja Capture The Flag (CTF). DeathMatchissä jokainen taistelee yksin muita vastaan, Team Death Matchissä punainen ja sininen joukkue taistelevat toisiaan vastaan, ja Capture The Flagissä punainen ja sininen joukkue yrittävät varastaa toistensa liput ja viedä ne tukikohtaan.

Muut pelityypit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Race: Tässä pelimuodossa yritetään päästä maaliin mahdollisimman nopeasti. Radan aikana tulee yleensä paljon esteitä eteen, jotka tappavat. Jotkut kartat ovat todella vaikeita ja toiset taas myös hyvin helppoja.

Zomb (Zombie) [uusi pelimuoto]: Tässä pitää estää zombeja tappamasta sinua. Esimmäisillä aalloilla tulee nuoria zombeja, joilla on vaan nuija, eli voit ampua niitä ilmasta helposti. Seuraavilla aalloilla tulee zombeja joilla on pistooli ja vähän enemmän elämää kuin nuorilla zompeilla. Sitten tulee Elder Zombieita, jotka ovat vieläkin vaikeampia. Välillä tulee Boss Zombeja, jotka ovat pahimpia! Zombeja ei saisi päästää ottamaan sinulle varattuja aseita, tai muuten niistä tulee erittäin vaarallisia! Tätä pelimuotoa voi pelata yhtä aikaa neljä pelaajaa. Kaikki Zombit ovat botteja.

Tulevaisuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli on aktiivisen kehityksen alla.

Linkit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin kotisivut (englanniksi)