Spider Loc

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Curtis Norvell Williams
Henkilötiedot
Syntynyt 21. tammikuuta 1979 (ikä 40)
Ammatti Rap-muusikko
Muusikko
Taiteilijanimet Spider Loc, The Most Easty, West Kept Secret
Aktiivisena 2004
Tyylilajit Hip Hop
Levy-yhtiöt G-Unit/Interscope/G-Unit West
Aiheesta muualla
MusicBrainz

Curtis Norvell Williams (s. 21. tammikuuta 1979 Compton, Kalifornia) on yhdysvaltalainen rap-muusikko, joka tunnetaan artistinimellä Spider Loc (myös The Most Easty, West Kept Secret). Hän kuuluu G-Unit-ryhmään.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäisenä Spider Locin havaitsi Suge Knight ja sen jälkeen hän liittyi Death Row Recordsiin. Syyskuussa 2004 Spider Loc tapasi räppärin nimeltä Young Buck Atlantassa ja esitti hänelle a cappella -räppiä. Viikkoa myöhemmin Los Angelesissa Young Buck esitteli hänet 50 Centille. Neljän kuukauden kuluttua hänelle tarjoutui mahdollisuus liittyä 50 Centin G-Unit -ryhmään. Spider Loc kuului silloin 97th Street Cripseihin.

Sittemmin hän on esiintynyt useilla G-Unitin mixtapeilla kuten G-Unit Radio Part 18 - Rags To Riches. Hänellä on myös omia mixtape, joka on julkaistu G-Unit Westin kanssa. Sen nimi on Bangadoshish (LA Kings), jossa vieraili artistit G-Unitin Young Buck, Outlawzin Big Syke, 50 Cent ja Olivia.

Palkinnot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Spider Loc oli Spike TV Video Game Awardsissa, jossa hän ja 50 Cent jakoivat palkinnon parhaasta alkuperäisestä kappaleesta videopelissä(50 Centin kappale "Maybe We Crazy" 50 Cent: Bulletproof pelissä ja Spider Locin kappale "When I Get Angry" Madden NFL 2006 pelissä).

Riidat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yukmouth[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Spider Loc tunnetaan räppäri Yukmouthin kaulakorun varastamisesta, kun hän oli yökerhossa Hollywoodissa. 2006 haastattelussa hän tunnusti erimielisyytensä Yukmouthin ja hänen seurueensa kanssa. Spider Locista otettiin kuvia Yukmouthin koru kaulassa ja ne levisivät Internetiin. Seuraavana päivänä Yukmouth sai korun takaisin muutaman puhelinsoiton jälkeen. Yukmouth on haukkunut Spider Locia kappaleissaan "Aaadadamean" "Playa Hata" ja "I'm The Shit.". Taannoin Yukmouth kertoi, että he ovat sopineet riitansa eikä ongelmia enää ole.

The Game[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Spider Locilla oli myös riitaa syrjäytetyn G-Unit -artisti The Gamen kanssa. He ovat haukkuneet toisiaan useissa kappaleissa. Spider Loc kappaleissaan "Bitch Boy" ja "I Don't Want No Problems" ja myös kappaleessa "Stop Bitchin'" featuring Mr. Criminal. The Game taas haukkui Spider Locia kappaleessa "Spider Joke (240 Bars)". 10.3.2007 Spider Loc julkaisi kappaleen "Toe Tagz", jossa haukutaan The Gamea. Kappaleessa hän haukkuu myös Fat Joeta, Nasia ja Jim Jonesia. 18.3.2007 Spider Loc julkaisi uuden haukkumiskappaleen nimeltä "Ova-Kill".

Muut riidat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleessaan "Ova-Kill" hän haukkuu myös räppäri Messy Marvia, joka on haukkunut häntä ja G-Unitia muutamia kertoja.

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Albumi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hän ei ole julkaissut vielä yhtään albumia, mutta julkaisee 2007 vuoden lopulla(mahdollisesti 2008 vuoden alussa albumin The World Wide Web. Alun perin albumi piti julkaista jo 2005 lopussa(tai 2006 alussa), mutta on sittemmin siirtynyt useaan kertaan.

Mixtapet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Brainless: The Prequel Bangadoshish (LA Kings DJ Whoo Kid Presents G-Unit Radio 18 - Rags 2 Riches DJ Felli Fell Presents - Connected Paroled Bangadoshish Part 2

Videot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hän on ollut kolmessa musiikkivideossa mukana. Tha Dogg Poundin Kuruptin videossa "I Accidentally Doomed Your Son" , Crooked I:n videossa "Bank Brothers" ja Three 6 Mafia:n "Stay Fly" kappaleessa.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]