Seth Cohen

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Seth Cohen on kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa O.C.. Häntä näyttelee Adam Brody. Seth Cohen on Sandy ja Kirsten Cohenin poika. Seth pitää sarjakuvista ja purjehtimisesta. Aikeena hänellä onkin mennä Tahitille omalla purjeveneellään, joka on nimetty seurustelukumppani Summer Robertsin mukaan. Unelma jää toteuttamatta ja Seth palaa Newportiin; mutta Summer on jo luopunut toivosta saada Seth takaisin ja löytänyt poikaystävän, jolla tehdä Seth kateelliseksi; Zachin. Päästäkseen henkisesti irti Summerista Seth meni töihin rannalle perustettuun uuteen musiikkiklubiin The Bait Shopiin ja rakastui sen kipakkaan, tatuoituun klubipäällikköön Alexiin. Ainoa este heidän suhteensa onnistumiselle näytti olevan Alexin entinen tyttöystävä. Kaiken kukkuraksi Seth sai selville, että Summer oli lähdössä romanttiselle lomamatkalle Italiaan täydellisen poikaystävänsä Zachin kanssa. Mutta Sethin ruusuisimmat unelmat saivat täyttymyksen, kun Summer yhtäkkiä ilmestyi hänen kotiovelleen ja antoi hänelle supersankarin suudelman. Viimeinen vuosi lukiossa alkoi. Nuorien oli aika miettiä tulevaisuutta. Summer sai yllättäen korkeat arvosanat testeistään ja hänkin päätti hakea Browniin, samaan kouluun kuin Seth. Poika valmistautui kouluhaastatteluun stressaantuneissa tunnelmissa, johon Kaitlinilta löytyi lievitystä. Lopulta Seth päätti jättää koko haastattelun väliin ja näin tuhosi mahdollisuutensa päästä sisään.

Kun Summer tuli hyväksytyksi kouluun, Seth pelkäsi että tyttö jättäisi koulun hänen takiaan. Joten sankarimme teki minkä parhaimmaksi katsoi - erosi Summerista.

Seth tuli kuitenkin katumapäälle. Hän päätti saada Summerin takaisin valmistujaisjuhlissa Annan avustuksella. Summerilla oli samat suunnitelmat, ja hän saapui juhliin toisen pojan kanssa. Ilta sai kuitenkin onnellisen päätöksen Sethin tunnustaessa Summerille kaikki hölmöilynsä.

Romanssi leimahti uudelleen. Parin onneksi Seth hyväksyttiin RIDS:iin. Kaksikko lupasikin että heidän tarinansa ei jää tähän. Neljännellä tuotantokaudella Seth päättää erään asian; hän kosii Summeria. Vaikka Summer kieltäytyy, he jatkavat seurusteluaan. O.C:n viimeisessä jaksossa kuitenkin on iloinen tunnelma; on Summerin ja Sethin häiden aika.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.