Ryan Atwood

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ryan Atwood on fiktiivinen hahmo televisiosarjassa O.C.. Hän on yksi sarjan päähenkilöistä, ja häntä näyttelee Benjamin McKenzie. Ryan Atwood on kapinallinen ongelmanuori, jonka lakimies Sandy Cohen adoptoi perheeseensä, kun hän melkein joutui vankilaan. Coheneiden perhe on upporikas, ja he asuvat Kalifornian Newport Beachilla. Ryan ystävystyy perheen pojan Seth Cohenin kanssa ja ihastuu naapurintyttöön Marissa Cooperiin.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ensimmäisen tuotantokauden lopussa Ryan joutuu lähtemään Newport Beachista, koska hänen entinen tyttöystävänsä Theresa oli raskaana (kolmannella kaudella paljastui, ettei lapsi ollut Ryanin). Ryan palaa toisen tuotantokauden alussa takaisin Newport Beachiin, koska Theresa väittää saaneensa keskenmenon, vaikkei sitä oikeasti saanutkaan. Kolmannen kauden lopussa Ryanin entinen tyttöystävä Marissa kuolee Ryanin käsivarsille saamiinsa vammoihin, jotka tulivat auto-onnettomuudesta. Ryan lähtee pois Coheneilta, koska ei pysty elämään ilman Marissaa ,mutta palaa lopulta. Tämän jälkeen Ryan ihastuu Taylor Townsendiin, joka tuli kuvioihin mukaan kolmannessa tuotantokaudessa.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.