Sara Ramírez

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sara Ramírez

Sara Ramírez (s. 31. elokuuta 1975 Mazatlán, Sinaloa, Meksiko) on meksikolais-yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on näytellyt tohtori Callie Torresia sairaalamaailmaan sijoittuvassa draamasarjassa Greyn anatomia.

Ramírezin ollessa kahdeksan vuotta hänen vanhempansa erosivat ja Ramíres muutti äitinsä kanssa Kalifornian San Diegoon. Valmistuttuaan San Diego School of Creative and Performing Artsista hän meni Juilliard Schooliin New Yorkiin, jossa hän kehitti taitojaan alttolaulajana.

Ramírez teki ensiesiintymisensä Broadwaylla, jossa hän näytteli Wahzinakia Paul Simoninja Derek Walcottin näytelmässä The Capeman vuonna 1998. Muita musikaaleja, joissa hän on esiintynyt, ovat olleet muun muassa A Class Act ja Dreamgirls, molemmat vuodelta 2001.

Ramírez liittyi ABC:n Greyn anatomian näyttelijäkaartiin sarjan toisella tuotantokaudella tohtori Callie Torresina. Sarjan kolmannella kaudella hänen hahmostaan tehtiin vakituinen. Eräässä The Oprah Winfrey Show'n Greyn anatomiaan keskittyneessä jaksossa Ramírez paljasti ABC:n pitäneen hänen esiintymisestään Spamalot-musikaalissa ja tarjonneen hänelle roolia mihin tahansa hänen haluamaansa ABC:n sarjaan. Ramírez valitsi Greyn anatomian, koska hän piti sarjasta.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.