Rysän päällä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rysän päällä
Cheaters
Tyyli tosi-tv
Kestoaika 50 minuuttia
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Verkko Suomi Sub
Esitetty 21. lokakuuta 2000 – jatkuu edelleen
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

Rysän päällä (Cheaters) on yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Ohjelman tapahtumat kuvataan Pohjois-Texasin, Dallasin ja Houstonin alueilla.

Ohjelmaa on juontanut vuosina 2000–2002 Tommy Habeeb, vuosina 2002-2012 Joel S. Greco ja vuodesta 2012 alkaen Clark James Gable. Kertojana sarjassa on toiminut Robert Magruder.[1]

Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 21. lokakuuta 2000. Suomessa sarjaa esittää televisiokanava Sub.

Ohjelman idea[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ohjelman tarkoitus on selvittää pariskuntien uskottomuusongelmia. Yleensä tavallinen ihminen lähestyy ohjelmaa kirjeitse ja kertoo epäilevän elämänkumppaninsa pettävän häntä. Ohjelmassa ensin uhri kertoo omista tunteistaan ja epäilyksiä, esimerkiksi siitä että hänen elämänkumppani ei ole osoittanut tunteita viime aikoina. Sen jälkeen alkaa viikon kestävä tutkimus epäillyn liikkeistä. Ohjelman kuvausryhmä seuraa epäilyn liikkeitä videokuvaamalla, jonka aikana selviävät muun muassa missä hän liikkuu ja kuka on henkilö, jonka kanssa epäilty viettää aikaa.

Kun tutkimusaika on päättynyt, pyydetään uhri mahdollisimman pian kuvauspaikalle, jossa ohjelman juontaja kyselee hänen kuulumisia ja näyttää videokuvaa, jossa näkyy epäilyn liikkeet. Sitten kuvausryhmä selvittää, missä epäilty on juuri sillä hetkellä ja lähtevät paikan päälle. Paikan päälle saavuttuaan epäilty jää uskottomuudesta kiinni niin sanotusti "rysän päältä". Paikalla uhri ja epäilty pystyvät selvittämään halutessaan tilannetta. Ohjelman lopussa kerrotaan minkälaiset ratkaisut uhri ja epäily ovat tehneet suhdettansa koskien.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.