Rabbids Land

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rabbids Land
Kehittäjä Ubisoft Paris
Julkaisija Ubisoft
Pelisarja Raving Rabbids (en)
Julkaistu NA 18. marraskuuta 2012[1]
EU 30. marraskuuta 2012[2]
Lajityyppi Partypeli
Pelimuoto Yksinpeli, Moninpeli, Verkkopeli
Ikäluokitus ESRB: E10+
PEGI: 7
Alusta Wii U
Jakelumuoto Wii Optical Disc
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Rabbids Land on Wii U:lle marraskuussa 2012 julkaistu videopeli. Sen näytteli ensimmäistä kertaa Ubisoft E3 2012-messuilla.[3] Se on Raving Rabbids-sarjan seitsemäs peli, jos ei lasketa "Rabbids Go Phonea" sekä käsikonsolipelejä.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rabbids Land sai pääosin ristiriitaisen vastaanoton, sillä Metacriticin keskiarvoksi muodostui 52/100.[4]

IGN antoi pelille arvosanaksi 5.0 kutsuen sitä "keskinkertaiseksi seurapelin minipelikokoelmaksi".[5] IGN yllättyi sen joistakin huvittavista minipeleistä sekä hyvästä laitteiston käytöstä, mutta kritisoi hengettömiä minipelejä, väsynyttä lautapelivalikoimaa ja kauheaa moninpeliä.

Nintendo Life antoi pelille positiivisen arvion, antaen sille 7/10 pistettä.[6] Nintendo Life yllättyi pelin hauskoista minipeleistä, mahtavista grafiikoista, mutta kritisoi muutamaa minipeliä sekä nähtävyyksien puutetta.

Gane Informer antoi pelille vain 4/10 pistettä.[7] Game Informer kritisoi väsynyttä lautapelikonseptin infusointia sekä matalaa uudelleenpelattavuusarvoa. Arvostelija kehui pelin animaatioita mahtaviksi, mutta grafiikat kokonaisuudessaan eivät olleet vaikuttavia, väittäen että peli olisi voitu vielä julkaista Wiille.

Nintendo World Report antoi pelille 7/10 pistettä, kehuen sen hauskaa moninpeliä, Off-TV Playtä, sekä hyvin suunniteltua tyyliä, mutta kritisoi puolestaan matalaa vaikeustasoa, luovuuden puutetta sekä sitä että peliä pystyy samaan aikaan pelaamaan enimmillään vain kaksi pelaajaa.[8]

Gamereactor antoi pelille 5/10 pistettä kehuen huvittavia minipelejä sekä avattavien Rabbids-videoiden määrää, mutta kritisoi lautapelirakenteen tylsyyttä, minipelien pientä maksimipelaajamäärää sekä köyhää sisältöä.[9]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.