Pandakunkku

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pandakunkku
Panda King
Laji Panda
Pelisarja Sly Cooper
Ensimmäinen peli Sly Raccoon
Luoja Sucker Punch Productions
Ääninäyttelijä
(englanti)
Kevin Blackton
Ääninäyttelijä
(suomi)
Ossi Valo
Henkilötiedot
Ryhmäsidokset Fiendish Five
Cooperin kopla
Sukupuoli Mies
Tunnetut sukulaiset Jing Kunkku
Tunnetut voimat Flame-Fu
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

Pandakunkku on kuvitteellinen hahmo Sucker Punch Productionsin kehittämässä Sly Cooper -videopelisarjassa. Pandakunkku on pyroteknikko, joka asuu Kunlun-vuorilla Länsi-Kiinassa.

Hän oli alun perin Sly Cooperin vastustaja. Hän toimi Fiendish Five -ryhmän jäsenenä ja osallistui Conner Cooperin murhaan sekä Varkaidenkäsikirjan varastamiseen, mutta myöhemmin Sly voitti hänet. Sen jälkeen hän joutui pidätetyksi. Jossain vaiheessa vangitsemisen jälkeen kenraali Tsao sieppasi hänen tyttärensä Jing Kunkun. Vastineeksi Cooperin koplalle siitä että he pelastivat hänen tyttärensä Pandakunkku liittyi heidän joukkoonsa ja auttoi heitä Cooperin holvin ryöstössä.

Hahmoa on ääninäytellyt Kevin Blackton.

Köyhyyteen syntynyt Pandakunkku ihaili rikkaiden aatelisten jokaisen uuden vuoden ilotulitusvälineitä. Opiskellessaan vuosikymmenen hän yritti tarjota ilotulitteitaan aatelisille. Aateliset eivät kuitenkaan nähneet hänen nuhjuisten vaatteiden ja alhaisen aseman ohi, ja siksi ajoivat hänet pois. Raivostuneena ja nöyryytettynä Pandakunkku käytti taiteensa työkaluja rikoksiin tuhoamalla kyliä ja koteja eri puolilla maata. Häntä pelkäsivät juuri ne ihmiset, jotka heittivät hänet syrjään. Myöhemmin Fiendish Five rekrytoi hänet purkuasiantuntijakseen.

Pandakunkku sai jossain vaiheessa aikaisemmassa elämässään tyttären nimeltä Jing. Jingillä on täti, hänen nimeään ei koskaan mainita eikä koskaan selvitetä, onko hän Pandakunkun sisko vai käly.

Fyysinen ulkonäkö

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pandakunkku on iso panda, joka käyttää liekkiraitaisia ​​punaisia ​​housuja. Munkkina eläessään hän käytti valkoista pukua ja kasvatti parran ja kulmakarvat. Liityttyään Cooperin koplaan hän käytti tavallisia vaatteitaan. Palattuaan Kiinaan hän käyttää aasialaista kartiomaista hattua tavallisten vaatteitensa ohella.

Pyroteknikkona ja purkuasiantuntijana Pandakunkku on taitava räjähteiden käsittelyssä. Hän käyttää asiantuntemustaan ​​kehittääkseen alkuperäisen taistelutyylin nimeltä Flame-Fu, jota hän käyttää taistelussaan Sly Cooperia vastaan. Työskennellessään Cooperin koplan kanssa hän käyttää aseena ilotulitteiden kantorakettia selässään, jolloin hän kykenee iskemään noin puoleen tusinaan kohteeseen samanaikaisesti. Hänen lähitaistelunsa oli pohjimmiltaan vaakasuora karate-chop.