Modularbox

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Modularbox Oy
Yritysmuoto Osakeyhtiö
Perustettu 2001
Kotipaikka Espoo
Toimiala ajoneuvojen maahantuonti ja jälleenmyynti
Tuotteet mönkijät, kevyet sähköiset kulkuvälineet, sähköiset ajoneuvot, sähköiset liikkumisvälineet, työkoneet
Liikevaihto Nousua 8,3 milj. € (12/2021) [1]
Kotisivu www.rally.fi

Modularbox Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 2001. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Espoossa Kehä III:n varrella[2]. Sivutoimipaikka sijaitsee Porissa Harmaalinnan teollisuusalueella.

Modularbox myy vaihtelevalla tuotevalikoimalla mönkijöitä, muita sähköisiä kulkuvälineitä ja ajoneuvoja, työkaluja ja Finman-tuotemerkin työvälineitä. Modularbox myy ajoneuvot asiakkaille ilman jälleenmyyntiverkostoa. Sopimushuoltopisteitä yrityksellä on eri puolilla Suomea yli 150[3][4]. Lisäksi yritys ostaa mönkijöiltä suoraan asiakkailta suoraostoportaalinsa kautta.[5]

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Modularbox Oy on ollut Suomessa ensimmäinen edullisempia aasialaisia mönkijöitä maahantuonut yritys. Vuonna 2003 ensimmäiset merkkiedustukset olivat Loncin- ja Kazuma-merkkiset mönkijävalmistajat. Vuonna 2005 merkkiedustuksina olivat Taiwan Golden Bee ja Loncin, jonka markkinointinimi Suomen markkinoilla oli tällöin Rally USA[6].

Vuonna 2001 Modularbox alkoi myymään ja markkinoimaan 1993 perustetun suomalaisen Finman-tuotemerkin työkaluja, kuten puukkoja, lumilapioita, lumikolia sekä myöhemmin mönkijöiden lisävarusteita.

Modularbox oli vuonna 2012 mukana kehittämässä Bellier-mopoautojen uusia sport-malleja ja niiden korisarjoja.[7]

Vuosien 2012–2019lähde? välillä yritys teki myös käytettyjen henkilöautojen kauppaa MB Auto -nimellä[8].

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]