Michael Steger

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Michael Steger

Michael Mateus Steger (s. 27. toukokuuta 1980) on amerikkalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä.

Elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Steger on keskiluokkaisen nelilapsisen perheen kolmas lapsi. Perheen äiti on kirjanpitäjä. Stegerissä on eteläaasialaista, itävaltalaista ja norjalaista verta.[1] Steger harrasti kamppailulajeja koko lapsuusikänsä, ja sai 18-vuotiaana ensimmäisen mustan vyönsä taekwondossa.[2][3]

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Steger esiintyi uransa alussa muutamissa mainoksissa ja vieraili vuonna 1994 VR Troopers -sarjassa. Vuonna 2005 hänellä oli rooli elokuvassa 3 Girls and the Golden Cocoon ja hän näytteli Sniperiä sarjassa NCIS Rikostutkijat. Hän sai vuonna 2007 pysyvän roolin televisiosarjassa The Winner.

Steger oli vuonna 2007 mukana muutamissa Disney Channelin tuotannoissa. Hän vieraili ohjelmissa Hannah Montana, Cory in the House ja sai myös roolin Disney Channelin elokuvasta The Cheetah Girls: One World, joka julkistettiin 22. elokuuta 2008. Hän on ollut myös vierailevana tähtenä Criminal Minds -sarjassa. Hannah Montanassa Steger oli jaksossa "Everybody Was Best Friend-Fighting", ja Cory in the Housessa jaksossa "Macho Libre".

Steger on esittänyt Navid Shirazia sarjassa 90210.[4]


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.