Master Chief

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Master Chief
Master Chief at E3 2012 (7351774232).jpg
Pelisarja Halo
Ensimmäinen peli Halo: Combat Evolved (2001)
Luoja Marcus Lehto, Rob McLees, Shi Kai Wang
Ääninäyttelijä
(englanti)
Steve Downes
Live-näyttelijä Pablo Schreiber (Halo)
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

Master Chief Petty Officer of Navy SPARTAN-117 (lyhyemmin Master Chief tai oikealta nimeltään John) on kuvitteellinen hahmo, joka esiintyy Halo-pelisarjan peleissä: Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 4, Halo 5 ja Halo Infinite. Master Chief on pelien päähenkilö, joissa hän on muukalaisia vastaan taisteleva geneettisesti ja fyysisesti paranneltu supersotilas. Master Chief tunnetaan myös nimillä SPARTAN-117 tai John-117.

Master Chiefin kasvoja ei ole koskaan paljastettu kokonaisuudessaan, mutta Halo 4:n vaikeimman tason lopussa olevassa videossa hänen kasvoistaan paljastetaan pieni osa silmien kohdalta. Halo CE:ssä Master Chiefin kengänpohjassa on Marcus Lehdon nimikirjaimet (MRL). Master Chief on myös ensimmäinen videopelihahmo, joka on päässyt Madame Tussaudsin vahakabinettiin. Master Chiefin hahmon ovat luoneet Marcus Lehto, Rob McLees ja Shi Kai Wang. Master Chiefiä ääninäyttelee Steve Downes.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.