Luettelo televisiosarjan Kovat kaulassa jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
White Collar 2009 logo.svg

Tämä on luettelo Kovat kaulassa -rikos- ja -jännityssarjan jaksoista. Sen ensiestys Yhdysvalloissa oli 23. lokakuuta 2009 USA Network-kanavalla. Sarjassa esiintyy muun muassa näyttelijät Matt Bomer entisenä huijari-väärentäjä-varas Neil Caffreyna sekä Tim DeKay FBI:n agentti Peter Burkena. Pari muodostaa epätavallisen työsuhteen työssään valkokaulusrikollisia jahtaavassa yksikössä.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Alkuperäinen esitys (USA) DVD julkaisu
Ensiesitys Viimeinen esitys Alue 1 Alue 2 Alue 3
1 14 23. lokakuuta 2009 9. maaliskuuta 2010 13. heinäkuuta 2010[1] 26. heinäkuuta 2010[2] 18. elokuuta 2010[3]
2 16 13. heinäkuuta 2010 8. maaliskuuta 2011 7. kesäkuuta 2011[4] 31. tammikuuta 2012[5] ei ilmoitettu
3 16[6] 7. kesäkuuta 2011 ei ilmoitettu ei ilmoitettu ei ilmoitettu ei ilmoitettu


Jaksoluettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2009–2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nro
sarjassa
Nro
kaudella
Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Katsojia
(USA:ssa; miljoonissa)
Alkuperäinen
esityspäivä
Tuotantokoodi
1 1 Pilot Vaihtokauppa Bronwen Hughes Jeff Eastin 5.40[7] 23. lokakuuta 2009 5039-08-179
Huijari, mestari väärentäjä ja tavattoman lahjakas rikollinen, Neal Caffrey (Matt Bomer) pakenee vankilasta löytääkseen rakastamansa naisen (Alexandra Daddario) joutuakseen vain takaisin kaltereiden taa. Caffrey tekee sopimuksen hänet kiinni saaneen FBI-agentti Peter Burken (Tim DeKay) kanssa ja niinpä he yhdessä alkavat jahdatta nimellä Hollantilainen (Mark Sheppard) toimivaa rikollista. Jaksossa esitellään myös Caffreyn luottoystävä, Mozzie (Willie Garson), joka taitaa rikollisuudesta kaiken ja on myös taidokas huijari. Caffrey käyttää hyväkseen uutta asemaansa FBI:ssa löytääkseen vihjeitä, jotka lopulta johtaisivat hänet Katen, sormus-miehen sekä totuuden luo.
2 2 Threads Johtolankoja' Dennie Gordon Clifton Campbell 5.08[8] 30. lokakuuta 2009 5039-09-103
Neal ja Peter vierailevat New Yorkin muotiviikolla yrittäessään estää kansainvälistä rikollista myymästä herkkäluontoista tietoa piilotettuna erääseen design-pukuunsa.
3 3 Book Of Hours Uskon asia John T. Kretchmer Tom Garrigus 3.85[9] 6. marraskuuta 2009 5039-09-102
Newyorkilainen gangsteri hakee FBI:lta apua löytääkseen varastetun Raamatun - missio testaa Nealin lojaliteettia FBI:ta kohtaan.
4 4 Flip Of The Coin Kolikonheittoa Timothy Busfield Jeff Eastin & Joseph C. Muscat 4.28[10] 13. marraskuuta 2009 5039-09-105
Peter ja Neal yrittävät löytää Irakista salakuljetettuja esineitä, jonka Yhdysvaltain armeijan sotilaan epäilleen varastaneen, vaikka johtolangat osoittavatkin toisaalle.
5 5 The Portrait Tyttö ja medaljonki Allan Arkush Jeff Eastin & Travis Romero 4.56[11] 20. marraskuuta 2009 5039-09-101
Peter ja Neal suunnittelevat huijauksen löytääkseen varastetun muotokuvan, Peter kuitenkin alkaa epäillä Nealin motiiveja ja pelkää houkutuksen olevan tälle liikaa. Neal saa selville totuuden varastetusta muotokuvasta ja palauttaa sen oikutetulle omistajalleen.
6 6 All In Epäilyksen siemen John T. Kretchmer Jim Campolongo & Joe Henderson 4.40[12] 27. marraskuuta 2009 5039-09-104
Jouduttuaan vaaralliseen tehtävään Chinatowniin, salanimellään toimiva Neal joutuu valitsemaan lojaaliutensa Peteria kohtaan tai Katen mahdollisen olinpaikan välillä. Ovela Interpolin agentti paljastaa Katen kaapanneen miehen työskentelevän FBI:n riveissä.
7 7 Free Fall Järjestetty juttu Kevin Bray Jeff Eastin 5.55[13] 4. joulukuuta 2009 5039-09-107
Peterin täytyy päätellä valehteleeko Neal, tämän joutuessa epäillyksi jalokivivarkaudesta. Samaan aikaan Neal lähenee Katen kaapanneen miehen henkilöllisyyttä ja saa selville tämän voivan olla lähempänä kuin koskaan kuvittelo. Jaksossa esitellään FBI:n erikoisagentti Garrett Fowler (Noah Emmerich), OPR:n agentti, joka yrittää saada Peterin ja Nealin nimet mustattua millä keinoilla hyvänsä.
8 8 Hard Sell Pörssihai John T. Kretchmer Jim Campolongo & Joe Henderson 4.70[14][15][16] 19. tammikuuta 2010 5039-09-108
Neal soluttautuu Peterin rinnalla korruptoituneeseen Wall Streetin välityspalkkio firmaan. Neal epäilee Peterin olevan Katen kaappaamisen takana ja vaatiikin selitystä sormuksesta. Lopulta Peter kiistää väitteen, mutta tapus on ratkaissut, Peter kertoo puhuneensa Katen kanssa. Peter kertoo Nealille Katen maininneen haluavansa soittorasian, jonka Neal varasti. Peter kertoo myös, ettei Kate näyttänyt toimivan Fowlerin käskyjen alla. Neal kieltäytyy uskomasta Peteria ja aloittaa soittorasia etsimisen, jonka kaikki olettavat Nealin omistavan.
9 9 Bad Judgement Strategiapeliä John T. Kretchmer Jeff Eastin & Joseph C. Muscat 4.30[17][18] 26. tammikuuta 2010 5039-09-112
Peter ja Neal saavat selville korruptoituneen tuomarin työskentelevän Fowlerille ja juonivat suunnitelman päihittääkseen heidät. Samaan aikaan Neal pyytää Peteria toimittamaan Katelle viestin Mozzien siivotessa Peterin koti salakuuntelulaitteista. Jakson lopussa Neal noutaa paperikukan Katen isän, Robertin haudalta, joka on jälleen uusi kryptinen viesti Katelta.
10 10 Vital Signs Jos hinnasta sovitaan Dennie Gordon Joan B. Weiss 2.89[19] 2. helmikuuta 2010 5039-09-106
Ylimalkainen hyväntekeväisyysjärjestö lähestyy Junea kun tämän tyttärentytär poistetaan munuaissiirron odotuslistalta. Neal ja Peter päättävät tutkia järjestöä, epäillen että siirrännäiset ostetaan "lahjoituksilla".
11 11 Home Invasion Koodi Ken Girotti Channing Powell 3.83[20] 9. helmikuuta 2010 5039-09-110
FBI tutkii murhaa ja salaperäistä koodilistaa Nealin tavatessa Alex Hunterin (Gloria Votsis), vanhan ystävän, joka saattaa tietää soittorasian mahdollisen olinpaikan. Alex ei kuitenkaan pidä Nealin uusista suhteista FBI:hin.
12 12 Bottlenecked Väärä pullo Phil Abraham Jeff Eastin & Tom Garrigus 3.57[21] 23. helmikuuta 2010 5039-09-109
Kun sinikaulus rikollinen (Ross McCall) lähestyy Nealia, tämän täytyy elvyttää vuosikymmeniä vanha kilpailu luodakseen mahdottoman väärennöksen pullosta viiniä. Asiat eivät kuitenkaan ole siltä miltä näyttää.
13 13 Front Man Lunnaat Michael Smith Rashad Raisani 3.48[22] 2. maaliskuuta 2010 5039-09-111
Yrittäessään selvittää kidnappaus-tapausta, Neal joutuu vanhan tuttunsa kaappaamaksi ja joutuu pelaamaan tämän peliä pelastaakseen kidnapatun tytön. Alex paljastaa vihdoin soittorasian sijainnin Nealille ja pari alkaa suunnitella ryöstöä. Peter kertoo Nealille tietävänsä tämän aikovan ryöstää rasian ja kertoo tälle että on myös vaihtoehto lopettaa Katen etsiminen ja tehdä elämällään jotain hyvää.
14 14 Out Of The Box Musiikkirasia Kevin Bray Jeff Eastin 4.04[23] 9. maaliskuuta 2010 5039-09-113
Saatuaan selville soittorasian olevan Manhattanilla, Neal ystävineen alkaa suunnitella ryöstöä. Peter saa tasattua tilanteen Fowlerin kanssa, Nealin vaatiessa Katea vaihtona soittorasiaan. Peter kuitenkin ehtii kiitoradalle ennen kuin Neal ehtii lähteä Katen matkaan, ja yrittää estää tätä lähtemästä. Nealin kääntyessä ja myöntäessä Peterille tämän olevan ainut joka voisi hänen mielensä muuttaa, kone jossa Kate on räjähtää.


Toinen tuotantokausi (2010–2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kovat kaulassa-sarjan toisen kauden vahvistettiin jatkuvan 13. heinäkuuta 2010 alkavalle toiselle tuotantokaudelle, Marsha Thomasonin liittyessä näyttelijäkokoonpanoon[24] Hilarie Burtonin esiintyessä kuudessa kauden jaksossa vakuutustutkija Sara Ellisinä.[25] Yhdeksän jakson pituista "kesäkautta" esitettiin syyskuun 7:teen päivään saakka ja päättyi sarjan seitsen jaksoiseen "talvikauteen", joka alkoi 18. tammikuuta 2011.[26]

Nro
sarjassa
Nro
kaudella
Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Katsojia
(USA:ssa; miljoonissa)
Alkuperäinen
esityspäivä
Tuotantokoodi
15 1 Withdrawal ei ilmoitettu Tim Matheson Jeff Eastin 4.29[27] 13. heinäkuuta 2010
Katen kuolemn jälkeen, Nealin sopimus Peterin kanssa on vaarassa. Todistaakseen lojaaliutensa, Peterin ja Nealin täytyy saada kiinni Arkkitehti-niminen (Tim Matheson) suuren luokan pankkiryöstäjä.
16 2 Need To Know ei ilmoitettu Sanford Bookstaver Joe henderson 3.96[28] 20. heinäkuuta 2010
Neal soluttautuu poliittiseksi "korjaajaksi" päihittääkseen korrptoituneen poliitikon. Diana ja Peter johtavat heidät tuntemattoman miehen luo, joka karkaa takaa-ajossa. Paljastuu myös, että Peter pyysi Dianaa pitämään soittorasia piilotettuna jopa Peterilta itseltään. Neal alkaa epäillä, että Peter tutkii lentokoneen räjähdystä tämän selän takana.
17 3 Copycat Caffrey ei ilmoitettu Paul Holahan Channing Powell 3.72[29] 27. heinäkuuta 2010
Peter lähettää Nealin takaisin kouluun, jonkun kopioidessa tämän ryöstöjä. Alex palaa huonojen uutisten kera. Diana saa selville, että soittorasia pitää sisällään salaisuuden, jolloin Peterin ja Dianan täytyy löytää vain puuttuva avain, joka on viimeinen pala soittorasiaan. Kaksikon tietämättä Alex antoi samaisen avaimen Nealille ennen lähtöään Italiaan.
18 4 By The Book ei ilmoitettu Michael Smith Alexnadra McNally 4.10[30] 3. elokuuta 2010 5039-09-105
Ensimmäistä kertaa elämässään Mozzien täytyy kääntyä FBI:n puoleen, kun hänen ihastuksen kohde; paikallisen kahvilan tarjoilija (Diane Farr) katoaa. Mozzie käyttää Ginen jättämiä salaperäisiä johtolankoja, jotka usein viittavaat kirjoihin löytääkseen ja pelastaakseen tämän.
19 5 Unfinished Business ei ilmoitettu Tricia Brock Jeff Eastin 4.00[31] 10. elokuuta 2009
Kun tavanomainen arvopaperivarkaus johtaa murhayritykseen, Nealin joutuessa vasten tahtoaan palkkamurhaajaksi päämääränään tappaa vakuutustutkija Sara Ellis (Hilarie Burton), nainen joka todisti häntä vastaan oikeudessa. Samaan aikaan Neal ja Mozzie tutkivat lentokoneen hylkyä ja päättelevät että koneen oli tarkoitus räjähtää taivaalla. Kaksikko saa koneen ohjaamon ääninauhurin äänitteen lähetettyä vakuutusyhtiö Sterling & Bischiin, Sara Ellisin nimellä. Nealin yrittäessä noutaa pakettia Saran asunnosta, oikea palkkamurhaaja yrittää tappaa tämän jälleen, mutta joutuu Peterin ja tämän ryhmän keskeyttämäksi.
20 6 In The Red ei ilmoitettu David Straiton Matt Negrete 4.48[32] 17. elokuuta 2010
Koruvarkaan pidätys johtaa Peterin ja Nealin adoptiovanhempiin kohdistuvaan tapaukseen. Mozzie murtautuu Saran asuntoon ja noutaa ääninauhan, jonka Sara pian hakee takaisin Nealin asunnosta. Roistokoplan kanssa liittouduttuaan, Peter ja Neal ottavat adoptionjuristin (John Larroquette) huostaan. Sara palaa Nealin asunnolle saatuaan tietää mitä Katelle tapahtui ja lupaa auttaa Nealia totuuden etsimisessä. Nauhoitus paljastaa, että Kate soitti tuntemattomalle henkilölle ennen räjähdystä, jonka vuoksi Neal ja muut aloittavat uuden ajojahdin puhelimen toisessa päässä olleen etsintään.
21 7 Prisoner's Dilemma ei ilmoitettu Vincent Misiano Mark Goffman 4.60[33] 24. elokuuta 2010
Kun FBI-agenttia syytetään todistajien olinpaikkojen myynnistä rikkolisoikeuudenkäyntien aikana, Peter ja Neal alkavat etsiä oikeaa syyllistä. Peter ystävystyy epäillyn kanssa saatuaan selville tutkimukset käynnistäneen agentin olevan syyllinen todistajien olinpaikkojen myyntiin ja pakenee syytetyn agentin kanssa puhdistaakseen tämän nimen. Mozzie saa selville salaperäisen äänen mustanlaatikon äänityksessä kuuluvan yhä-piilossa-olevalle Fowlerille.
22 8 Company Man ei ilmoitettu Rosemary Rodriguez Jim Campolongo 4.44[34] 31. elokuuta 2010 5039-09-108
Neal ja Peter joutuvat soluttautumaan järjestäytyneen vakoilun maailmaan kun teknologiayrityksen päätutkija murhataan. Mozzie ja Diana joutuvat tutkimaan yhdessä Katen murhaa ja Mozzie tajuaa Dianan piilottelevan soittorasiaa ja Peterin tietävän sen sijainnin. Peter näyttää soittorasian Nealille ja Neal paljastaa Alexilta saamansa avaimen. Neal toteaa Peterille "ei enää salaisuuksia" kaksikon avatessa laatikon.
23 9 Point Blank ei ilmoitettu Kevin Bray Jeff Eastin 4.72[35] 7. syyskuuta 2010
Peter ja Neal löytävät Fowlerin ja saavat selville tämän olevan syytön ja joutuneen tuntemattoman henkilön kiristämäksi. Mozzie ratkaisee soittorasian sisällä olleen koodin. Ennen kuin tämä ehtii asiasta kenellekkään kertoa, Mozzie joutuu tuntemattoman miehen (Paul Blackthorne) ampumaksi, joka varastaa koodin.

saavat selville korruptoituneen tuomarin työskentelevän Fowlerille ja juonivat suunnitelman päihittääkseen heidät. Samaan aikaan Neal pyytää Peteria toimittamaan Katelle viestin Mozzien siivotessa Peterin koti salakuuntelulaitteista. Jakson lopussa Neal noutaa paperikukan Katen isän, Robertin haudalta, joka on jälleen uusi kryptinen viesti Katelta.

24 10 Burke's Seven ei ilmoitettu Michael Smith Joe Henderson 3.81[36] 18. tammikuuta 2011
Peter lavastetaan rikokseen jota hän ei tehnyt ja joutuu määräaikaisesti erotetuksi FBI:sta. Neal auttaa Peteria järjestämään huijauksen napatakseen oikean rikollisen, joka ampui Mozzieta ja tahrasi Peterin nimen.
25 11 Forging Bonds ei ilmoitettu John T. Kretchmer Jeff Eastin & Alexandra McNally 3.90[37] 25. tammikuuta 2011
Peterin ja Nealin tajutessa, että Vincent Adler (Andrew McCarthy) on Katen murhan takana. Niinpä Nealin täytyy paljastaa kaikki aina Mozzien ja hänen ensitapaamisesta päivään jolloin FBI nappasi hänet.
26 12 What Happens In Burma... ei ilmoitettu PJohn T. Kretchmer JHy Conrad 3.46[38] 1. helmikuuta 2011
Peter ja Neal joutuvat astumaan burmalaiselle maaperälle todistaakseen amerikkalaisen diplomaatin pojan syyttömyyden.
27 13 Countermeasures ei ilmoitettu Michael Smith Jim Campolongo 3.46[39] 8. helmikuuta 2011
Junen vanha ystävä (Billy Dee Williams) lähestyy Nealia, joka uskoo tämän omaavan salaisen motiivin.
28 14 Payback ei ilmoitettu Russel Lee Fine Mark Goffman 3.27[40] 22. helmikuuta 2011
Matthew Keller (Ross McCall) ottaa yhteyttä Nealiin ja Peteriin pyytäen palvelusta. Tutkimusten aikana Peter kidnapataan ja joutuu kuolemanvaaraan Nealin yrittäessä saada selville tämän olinpaikkaa.
29 15 Power Play ei ilmoitettu Jeff F. King Mark Goffman 3.30[41] 1. maaliskuuta 2011
Neal ja Peter vaihtavat henkilöllisyyksiään lähestyesssään naista (Cody Horn), joka väittää pomonsa (Richard Schiff) olevan salaisen juonen takana.
30 16 Under The Radar ei ilmoitettu John T. Kretchmer Jeff Eastin 3.81[42] 8. maaliskuuta 2011
Neal ja Peter joutuvat Adlerin (Andrew McCarthy) kaappaamiksi ja Neal pääsee yhä lähemmäksi Katen kuoleman takana olevaa salaisuutta.

Kolmas tuotantokausi (2011-2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

27. syyskuuta 2010 Kovat kaulassa-sarjaa päätettiin jatkaa 16 jakson mittainen kolmas tuotantokausi,[43] joka alkoi 7. kesäkuuta 2011. Hilari Burton liittyi sarjan näyttelijäkokoonpanoon yhdeksi päähenkilöistä.[44] Diahann Carroll esiintyi Junena ja Denise Vasi Junen tyttärentyttärenä Cindynä.[45] Kaudella vierailevat myös Dana Ashbrook, Beau Bridges,[46] Eliza Dushku,[47] Nathen Garson,[48] Lena Headey, Ernie Hudson,[46] Olek Krupa, Al Sapienza sekä Ross McCall.[47] Tim DeKay ohjaa yhden kauden jakson, joka esitetään elokuussa 2011.[48] Sarjan luoja ja vastaava tuottaja Jeff Eastin twiittasi Vincent Adleria esittäneen Andrew McCarthyn ohjaavan myös yhden jakson.[49] Myös Mozzien lapsuudesta ja nuoruudesta saadaan lisää tietoa takauma-jaksossa The Dentist of Detroit.[48] Ensimmäinen kolmannen kauden puolikas sisältää 10 jaksoa, joka huipentuu 9. elokuuta 2011 viimeisten kuuden jakson esittäneen talven aikana.[50]


Nro
sarjassa
Nro
kaudella
Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Katsojia
(USA:ssa; miljoonissa)
Alkuperäinen
esityspäivä
Tuotantokoodi
31 1 On Guard ei ilmoitettu Russell Lee Fine Jeff Eastin 3.90[51] 7. kesäkuuta 2011
Luottamuspulasta huolimatta Nealin ja Peterin täytyy työskennellä yhdessä napatakseen varkaan, joka otti saaliinsa Liittovaltion alueelta.
32 2 Where There's A Will ei ilmoitettu Sanfor Bookstaver Mark Goffman 3.71[52] 14. kesäkuuta 2011
Peter ja Neal löytävät aarrekartan väärennetystä testamentista ja pian joutuvatkin etsimään aarteen ja pelastamaan edunsaajan tyttären.
33 3 Deadline ei ilmoitettu Michael Smith Alexandra McNally 3.67[53] 21. kesäkuuta 2011
Lehtijournalistin (Jayne Atkinson) hengen ollessa uhattuna, Diana soluttautuu tämän uudeksi assistentiksi suojellakseen tätä Peterin ja Nealin tutkiessa journalistin uuden tarinan aihetta. Samaan aikaan Neal ja Sara illallistavat Dianan ja Christien (Moran Atias) kanssa.
34 4 The Dentist of Detroit ei ilmoitettu Dennie Gordon Channing Powell & Matt Negrete 3.72[54] 82. kesäkuuta 2011
Mozzien vanhan Detroitista kotoisin olevan gangsteri-tutun (Al Sapienza) saapuessa Manhattanille, Nealin ja Peterin täytyy auttaa ystäväänsä huijaamaan järkkymätöntä gangsteria ja ehkäisemään sota kaksikon välillä.
35 5 Veiled Threat ei ilmoitettu Paul Holahan Jim Campolongo 4.19[55] 5. heinäkuuta 2011
Kun musta leski (Mädchen Amick) saapuu New Yorkiin, Nealin ja Peterin täytyy teeskennellä varakkaita poikamiehiä löytääkseen naisen seuraavan uhrin.
3 6 6 Scott Free ei ilmoitettu Tricia Brock Joe Henderson 3.84[56] 12. heinäkuuta 2011
Kun teini-ikäinen huijari (Hutch Dano) aloittaa uhkarohkean rikosrellestyksen New Yorkissa, Peter tajuaa joutuvansa tekemisiin uuden sukupolven Neal Caffreyn kanssa.
37 7 Taking Account ei ilmoitettu Michael Smith Daniel Shattuck 4.18[57] 19. heinäkuuta 2011
Kun ammattilaishakkeri tyhjentää New Yorkin pankin, Neal anastaa rikollisen henkilöllisyyden tuhlatakseen tämän pihistettyä omaisuutta ja vetääkseen tämän ulos piilostaan. Mozzie löytää itsensä epätavallisesta tilanteesta hakkerin entisen kumppanin (Lena Headey) kanssa. Samaan aikaan Sara muuttaa väliaikaisesti Nealin luo ja löytää valvontakameramateriaalit Nealin ja Mozzien aarteesta.
38 8 As You Were ei ilmoitettu David Straiton Matt Negrete 3.89[58] 26. heinäkuuta 2011
Kun agentti Jonesin vanha laivastoaikainen ystävä katoaa, Peter ja Neal kaivautuvat vaaralliseen kansainvälisen yksityisfirman maailmaan löytääkseen tämän.
39 9 On The Fence ei ilmoitettu Paul Holahan Mark Goffman 3.71[59] 2. elokuuta 2011
Kun Neal ja Peter saavat selville vankikarkuri Matthew Kellerin (Ross McCall) salakuljettavan arvottomia egyptilaisantiikkeja kaupunkiin, Neal soluttautuu egyptologien maailmaan eksoottisen ja kauniin egyptologin (Eliza Dushku) kanssa paikantaakseen ja saadakseen kiinni vihollisensa.
40 10 Countdown ei ilmoitettu 9. elokuuta 2011[46][60]
Nealin ja Mozzien täytyy pysyä askelen edellä FBI:ta esittäen työskentelevänsä heidän kanssaan pitääkseen aarteensa salassa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. David Lambert: White Collar - DVD and Blu-ray Formally Announced: Date, Cost, Package Art and Extras! TVshowsonDVD.com. April 21, 2010. Viitattu June 8, 2010.
  2. Amazon.co.uk White Collar: Season One: Mark Feuerstein, Paulo Costanzo, Jill Amazon.co.uk. Viitattu 2010-08-11.
  3. White Collar - Season 1 (4 Disc Set) ezydvd.com.au. Viitattu June 8, 2010.
  4. David Lambert: White Collar - Date, Packaging, Extras and More for Fox's 'Season 2' Set! TVshowsonDVD.com. March 21, 2011. Viitattu March 21, 2011.
  5. White Collar - Season 2 Amazon.com. Viitattu June 19, 2011.
  6. USA renews "Royal Pains," "White Collar" and "Psych' Reuters. 2010-09-27. Viitattu 2010-09-28.
  7. Cable ratings for the week ending October 25, 2009 TV by the Numbers. October 27, 2009. Viitattu November 29, 2009.
  8. Cable ratings for the week ending November 1, 2009 TV by the Numbers. November 3, 2009. Viitattu November 29, 2009.
  9. Cable ratings for the week ending November 8, 2009 TV by the Numbers. November 10, 2009. Viitattu November 29, 2009.
  10. Cable ratings for the week ending November 15, 2009 TV by the Numbers. November 18, 2009. Viitattu November 29, 2009.
  11. Cable ratings for the week ending November 22, 2009 TV by the Numbers. November 24, 2009. Viitattu November 29, 2009.
  12. Cable ratings for the week ending November 29, 2009 TV by the Numbers. December 2, 2009. Viitattu December 9, 2009.
  13. USA Network ratings notes TV by the Numbers. December 8, 2009. Viitattu December 9, 2009.
  14. White Collar's Return Draws 4.7 Million Viewers TV by the Numbers. January 20, 2010. Viitattu January 23, 2010.
  15. Cable Ratings: Top Tier Return For 'White Collar'
  16. Mid-Season Premieres of Hit Originals Lead USA To Victory TV by the Numbers. January 26, 2010. Viitattu January 31, 2010.
  17. Cable ratings for the week ending January 31, 2010 TV by the Numbers. February 2, 2010. Viitattu February 2, 2010.
  18. Mid-Season Premieres of Hit Originals White Collar, Burn Notice & Psych Power USA To Victory TV by the Numbers. February 2, 2010. Viitattu February 2, 2010.
  19. Southland, White Collar Drop On Tuesday, They Hope Because Of Lost TV by the Numbers. February 3, 2010. Viitattu February 3, 2010.
  20. White Collar Rebounds! TV by the Numbers. February 10, 2010. Viitattu February 10, 2010.
  21. White Collar Slips a Tad TV by the Numbers. February 24, 2010. Viitattu February 24, 2010.
  22. White Collar Beats Southland By 40% With Viewers; and 13% With Adults 18-49 TV by the Numbers. March 3, 2010. Viitattu March 3, 2010.
  23. White Collar Ends First Season On An Up Note; Southland Going Down TV by the Numbers. March 10, 2010. Viitattu March 12, 2010.
  24. White Collar Promotes Marsha Thomason ew.com. February 12, 2010. Viitattu February 12, 2010.
  25. Hilarie Burton Heads to White Collar TV Guide. May 26, 2010. Viitattu May 26, 2010.
  26. USA’s ‘Facing Kate‘ Premieres in January; ‘Psych‘ & ‘Burn Notice‘ Return in November; ‘White Collar‘ & ‘Royal Pains‘ Return in January TV By the Numbers. August 18, 2010. Viitattu August 18, 2010.
  27. Tuesday Cable: Deadliest Catch Soars, Plus White Collar, Covert Affairs, Memphis Beat, The Hills Finale Ratings & More TV by the Numbers. July 14, 2010. Viitattu July 14, 2010.
  28. Tuesday Cable: Deadliest Catch, Plus White Collar, Pretty Little Liars, Warehouse 13, Teen Mom & More TV By the Numbers. July 21, 2010. Viitattu July 21, 2010.
  29. Tuesday Cable: Deadliest Catch, Covert Affairs, White Collar, Pretty Little Liars, Teen Mom & More TV by the Numbers. July 28, 2010. Viitattu July 28, 2010.
  30. Tuesday Cable: Warehouse 13, Pretty Little Liars, Memphis Beat, Teen Mom & More TV by the Numbers. August 4, 2010. Viitattu August 5, 2010.
  31. Tuesday Cable: Pretty Little Liars Goes Over 3 Million in Finale + Covert Affairs, Warehouse 13, Teen Mom & More TV by the Numbers. August 11, 2010. Viitattu August 11, 2010.
  32. More Tuesday Cable: Warehouse 13 Drops, Teen Mom, & Hawthorne Get Bigger & More TV by the Numbers. August 18, 2010. Viitattu August 18, 2010.
  33. More Tuesday Cable Ratings: Warehouse 13 Stabilizes, Melissa & Joey Holds Most of Premiere #s & Much More TV by the Numbers. August 25, 2010. Viitattu August 25, 2010.
  34. MTuesday Cable Ratings: White Collar, Warehouse 13 Steady, Covert Affairs Slips & Much More TV by the Numbers. September 1, 2010. Viitattu September 1, 2010.
  35. More Tuesday Cable Ratings: Teen Mom Tops Night + Warehouse 13 & More 9 September 2010. TVbytheNumbers. Viitattu 23 February 2011.
  36. Tuesday Cable Ratings: 'White Collar' Premiere; 'The Game,' 'Light's Out,' 'Tosh.0' Down; 'Teen Mom' & 'Southland' Up & More 20 January 2011. TVbytheNumbers. Viitattu 23 February 2011.
  37. Tuesday Cable Ratings: 'The Game,' 'Teen Mom,' 'Tosh.0' Lead Night + 'Southland' Up, 'White Collar,' 'Lights Out' Steady & More 26 January 2011. TVbytheNumbers. Viitattu 23 February 2011.
  38. Tuesday Cable Ratings: 'The Game' Leads Night + 'Teen Mom 2,' 'Tosh.0,' 'Southland,' 'White Collar,' 'Lights Out' & More TV by the Numbers. February 2, 2011. Viitattu February 3, 2011.
  39. Tuesday Cable Ratings: 'The Game' Down, But Still Leads Night + 'Teen Mom 2,' 'Tosh.0,' 'Southland,' 'White Collar,' 'Lights Out' & More TV by the Numbers. February 9, 2011. Viitattu February 9, 2011.
  40. Tuesday Cable Ratings: 'Teen Mom,' 'Tosh.0,' Lead Night, 'White Collar' Up; Miami 'Housewives,' Not So Hot + 'Lights Out' TV by the Numbers. February 24, 2011. Viitattu February 25, 2011.
  41. Tuesday Cable Ratings: 'Teen Mom 2' Leads; 'Tosh.0,' 'Southland,' 'White Collar' Fall; 'Lights Out' Rises & More TV by the Numbers. March 2, 2011. Viitattu March 2, 2011.
  42. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/03/09/tuesday-cable-ratings-white-collar-and-southland-finales-rise-lights-out-teen-mom-more/85214
  43. Royal Pains,’ ‘White Collar,’ & ‘Psych’ All Renewed 27 September 2010. TVbytheNumbers. Viitattu 23 February 2011.
  44. Exclusive: White Collar Promotes Hilarie Burton to Series Regular 8 February 2011. TVLine. Viitattu 23 February 2011.
  45. Denise Vasi Tweet 17 March 2011. Twitter.com. Viitattu 4 May 2011.
  46. a b c White Collar Exclusive: Beau Bridges Cast as Peter's Mentor 20 June 2011. TV Guide. Viitattu 21 June 2011.
  47. a b Eliza Dushku to Stir Things Up on White Collar 1 June 2011. TV Guide. Viitattu 2 June 2011.
  48. a b c White Collar: Is a Musical Episode in the Works? 14 June 2011. TV Guide. Viitattu 21 June 2011.
  49. Jeff Eastin: Jeff Eastin Tweet 5 July 2011. Twitter. Viitattu 5 July 2011.
  50. USA Confirms Summer Finales for Original Series July 15, 2011. The Futon Critic. Viitattu July 16, 2011.
  51. Tuesday Cable Ratings: 'Deadliest Catch' Tops Night; 'White Collar,' 'Covert Affairs' Return Down, Plus 'Tosh.0,' '16 & Pregnant' & More TV by the Numbers. June 8, 2011. Viitattu June 8, 2011.
  52. Tuesday Cable Ratings: 'Deadliest Catch' Tops; Premieres Of 'Pretty Little Liars,' 'Memphis Beat,' 'Hawthorne,' 'Gene Simmons' & Lots More June 15, 2011. TV by the Numbers. Viitattu June 22, 2011.
  53. Tuesday Cable Ratings: 'Tosh.0,' 'Deadliest Catch,' 'Pretty Little Liars,' 'White Collar,' 'Covert Affairs,' 'Memphis Beat,' 'Hawthorne' & Lots More June 22, 2011. TV by the Numbers. Viitattu June 22, 2011.
  54. Updated Tuesday Cable Ratings: 'Tosh.0,' 'Deadliest Catch,' 'White Collar,' 'Covert Affairs,' 'Pretty Little Liars,' 'Memphis Beat,' 'Hawthorne' & Lots More TV by the Numbers. June 29, 2011. Viitattu June 29, 2011.
  55. Tuesday Cable Ratings: 'Teen Mom,' 'Tosh.0,' 'Deadliest Catch,' 'White Collar,' 'Covert Affairs,' 'Pretty Little Liars,' 'Hawthorne' & Lots More July 7, 2011. TV by the Numbers. Viitattu July 20, 2011.
  56. Tuesday Cable Ratings: 'Teen Mom,' 'Tosh.0,' 'Deadliest Catch,' 'White Collar,' 'Covert Affairs,' 'Pretty Little Liars,' 'Hawthorne' & More July 13, 2011. TV by the Numbers. Viitattu July 20, 2011.
  57. Tuesday Cable Ratings: 'Teen Mom,' 'Tosh.0,' 'Deadliest Catch,' 'White Collar,' 'Covert Affairs,' 'Pretty Little Liars,' 'Hawthorne' & More July 20, 2011. TV by the Numbers. Viitattu July 20, 2011.
  58. Tuesday Cable Ratings: 'Teen Mom' Still on Top + 'Tosh.0,' 'Deadliest Catch,' 'White Collar,' 'Covert Affairs,' 'Pretty Little Liars,' 'Gene Simmons' & More TV by the Numbers. July 27, 2011. Viitattu July 27, 2011.
  59. Tuesday Cable Ratings: 'Teen Mom' Still on Top; 'White Collar,' 'Covert Affairs' Rise + 'Pretty Little Liars,' 'Billy the Exterminator' & More TV by the Numbers. August 3, 2011. Viitattu August 3, 2011.
  60. White Collar on USA The Futon Critic. Viitattu May 24, 2011.