Luettelo Finnmarkin läänin taajamista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli on luettelo Finnmarkin läänin taajamista perustuen Statistisk sentralbyrån käyttämään taajaman määritelmään. Finnmarkin läänissä oli 1. tammikuuta 2013 yhteensä 29 taajamaa, johon sisältyvät myös lääninrajan ylittävät taajamat.

Taajama Kunta Väkiluku Pinta-ala
(km²)
Väestötiheys
(as./km²)
Hammerfest Hammerfest &&&&&&&&&&&07568.&&&&007 568 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&02574.&&&&002 574
Forsøl Hammerfest &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&00.01400000,14 &&&&&&&&&&&01650.&&&&001 650
Vardø Vardø &&&&&&&&&&&01893.&&&&001 893 &&&&&&&&&&&&&&01.01500001,15 &&&&&&&&&&&01646.&&&&001 646
Kiberg Vardø &&&&&&&&&&&&0202.&&&&00202 &&&&&&&&&&&&&&00.02800000,28 &&&&&&&&&&&&0721.&&&&00721
Vadsø Vadsø &&&&&&&&&&&05116.&&&&005 116 &&&&&&&&&&&&&&03.03700003,37 &&&&&&&&&&&01518.&&&&001 518
Vestre Jakobselv Vadsø &&&&&&&&&&&&0550.&&&&00550 &&&&&&&&&&&&&&00.08100000,81 &&&&&&&&&&&&0679.&&&&00679
Kautokeino Kautokeino &&&&&&&&&&&01386.&&&&001 386 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&&0815.&&&&00815
Alta Alta &&&&&&&&&&014272.&&&&0014 272 &&&&&&&&&&&&&&09.0500009,05 &&&&&&&&&&&01577.&&&&001 577
Rafsbotn Alta &&&&&&&&&&&&0387.&&&&00387 &&&&&&&&&&&&&&00.03200000,32 &&&&&&&&&&&01209.&&&&001 209
Tverrelvdalen Alta &&&&&&&&&&&&0393.&&&&00393 &&&&&&&&&&&&&&00.03900000,39 &&&&&&&&&&&01008.&&&&001 008
Amtmannsnes Alta &&&&&&&&&&&&0422.&&&&00422 &&&&&&&&&&&&&&00.02200000,22 &&&&&&&&&&&01918.&&&&001 918
Øksfjord Loppa &&&&&&&&&&&&0506.&&&&00506 &&&&&&&&&&&&&&00.03300000,33 &&&&&&&&&&&01533.&&&&001 533
Breivikbotn Hasvik &&&&&&&&&&&&0306.&&&&00306 &&&&&&&&&&&&&&00.03400000,34 &&&&&&&&&&&&0900.&&&&00900
Hasvik Hasvik &&&&&&&&&&&&0379.&&&&00379 &&&&&&&&&&&&&&00.05200000,52 &&&&&&&&&&&&0729.&&&&00729
Rypefjord Hammerfest &&&&&&&&&&&01893.&&&&001 893 &&&&&&&&&&&&&&01.02800001,28 &&&&&&&&&&&01479.&&&&001 479
Kvalsund Kvalsund &&&&&&&&&&&&0286.&&&&00286 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3 &&&&&&&&&&&&0953.&&&&00953
Havøysund Måsøy &&&&&&&&&&&01003.&&&&001 003 &&&&&&&&&&&&&&00.06400000,64 &&&&&&&&&&&01567.&&&&001 567
Honningsvåg Nordkapp &&&&&&&&&&&02415.&&&&002 415 &&&&&&&&&&&&&&01.0700001,07 &&&&&&&&&&&02257.&&&&002 257
Nordvågen Nordkapp &&&&&&&&&&&&0409.&&&&00409 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&02045.&&&&002 045
Lakselv Porsanger &&&&&&&&&&&02258.&&&&002 258 &&&&&&&&&&&&&&02.02200002,22 &&&&&&&&&&&01017.&&&&001 017
Karasjok Karasjok &&&&&&&&&&&01858.&&&&001 858 &&&&&&&&&&&&&&02.02200002,22 &&&&&&&&&&&&0837.&&&&00837
Kjøllefjord Lebesby &&&&&&&&&&&&0927.&&&&00927 &&&&&&&&&&&&&&00.04500000,45 &&&&&&&&&&&02060.&&&&002 060
Mehamn Gamvik &&&&&&&&&&&&0737.&&&&00737 &&&&&&&&&&&&&&00.05400000,54 &&&&&&&&&&&01365.&&&&001 365
Berlevåg Berlevåg &&&&&&&&&&&&0965.&&&&00965 &&&&&&&&&&&&&&00.07100000,71 &&&&&&&&&&&01359.&&&&001 359
Tana Bru Tana &&&&&&&&&&&&0668.&&&&00668 &&&&&&&&&&&&&&00.09400000,94 &&&&&&&&&&&&0711.&&&&00711
Båtsfjord Båtsfjord &&&&&&&&&&&02133.&&&&002 133 &&&&&&&&&&&&&&01.04900001,49 &&&&&&&&&&&01432.&&&&001 432
Hesseng Sør-Varanger &&&&&&&&&&&01761.&&&&001 761 &&&&&&&&&&&&&&01.01800001,18 &&&&&&&&&&&01492.&&&&001 492
Bjørnevatn Sør-Varanger &&&&&&&&&&&02503.&&&&002 503 &&&&&&&&&&&&&&01.07900001,79 &&&&&&&&&&&01398.&&&&001 398
Kirkenes Sør-Varanger &&&&&&&&&&&03498.&&&&003 498 &&&&&&&&&&&&&&02.01500002,15 &&&&&&&&&&&01627.&&&&001 627

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: no:Tettsteder i Finnmark