Luettelo Østfoldin läänin taajamista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli on luettelo Østfoldin läänin taajamista perustuen Statistisk sentralbyrån käyttämään taajaman määritelmään. Østfoldin läänissä oli 1. tammikuuta 2013 yhteensä 53 taajamaa, johon sisältyvät myös lääninrajan ylittävät taajamat.

Taajama Kunta Väkiluku Pinta-ala
(km²)
Väestötiheys
(as./km²)
Halden Halden &&&&&&&&&&024410.&&&&0024 410 &&&&&&&&&&&&&013.091000013,91 &&&&&&&&&&&01755.&&&&001 755
Sponvika Halden &&&&&&&&&&&&0501.&&&&00501 &&&&&&&&&&&&&&00.03900000,39 &&&&&&&&&&&01285.&&&&001 285
Isebakke Halden &&&&&&&&&&&&0803.&&&&00803 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&&0532.&&&&00532
Hasle Sarpsborg &&&&&&&&&&&&0672.&&&&00672 &&&&&&&&&&&&&&00.06400000,64 &&&&&&&&&&&01050.&&&&001 050
Stikkaåsen Sarpsborg &&&&&&&&&&&&0241.&&&&00241 &&&&&&&&&&&&&&00.01400000,14 &&&&&&&&&&&01721.&&&&001 721
Fredrikstad/Sarpsborg Yhteensä &&&&&&&&&0106758.&&&&00106 758 &&&&&&&&&&&&&057.017000057,17 &&&&&&&&&&&01867.&&&&001 867
Sarpsborg &&&&&&&&&&044557.&&&&0044 557 &&&&&&&&&&&&&023.099000023,99 &&&&&&&&&&&01857.&&&&001 857
Fredrikstad &&&&&&&&&&062201.&&&&0062 201 &&&&&&&&&&&&&033.018000033,18 &&&&&&&&&&&01875.&&&&001 875
Moss Yhteensä &&&&&&&&&&044449.&&&&0044 449 &&&&&&&&&&&&&020.097000020,97 &&&&&&&&&&&02120.&&&&002 120
Moss &&&&&&&&&&030416.&&&&0030 416 &&&&&&&&&&&&&013.034000013,34 &&&&&&&&&&&02280.&&&&002 280
Rygge &&&&&&&&&&&08316.&&&&008 316 &&&&&&&&&&&&&&04.04100004,41 &&&&&&&&&&&01886.&&&&001 886
Vestby &&&&&&&&&&&05717.&&&&005 717 &&&&&&&&&&&&&&03.02200003,22 &&&&&&&&&&&01248.&&&&001 248
Såstadbråten Moss &&&&&&&&&&&&0410.&&&&00410 &&&&&&&&&&&&&&00.02700000,27 &&&&&&&&&&&01519.&&&&001 519
Skjærhalden Hvaler &&&&&&&&&&&&0835.&&&&00835 &&&&&&&&&&&&&&00.08200000,82 &&&&&&&&&&&01018.&&&&001 018
Rød Hvaler &&&&&&&&&&&&0537.&&&&00537 &&&&&&&&&&&&&&00.03400000,34 &&&&&&&&&&&01579.&&&&001 579
Hauge Hvaler &&&&&&&&&&&&0371.&&&&00371 &&&&&&&&&&&&&&00.04200000,42 &&&&&&&&&&&&0883.&&&&00883
Utgård Hvaler &&&&&&&&&&&&0316.&&&&00316 &&&&&&&&&&&&&&00.03100000,31 &&&&&&&&&&&01019.&&&&001 019
Norderhaug Hvaler &&&&&&&&&&&&0533.&&&&00533 &&&&&&&&&&&&&&00.04500000,45 &&&&&&&&&&&01184.&&&&001 184
Skivika Yhteensä &&&&&&&&&&&01117.&&&&001 117 &&&&&&&&&&&&&&00.04800000,48 &&&&&&&&&&&02327.&&&&002 327
Sarpsborg &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&00.0100000,01 &&&&&&&&&&&02300.&&&&002 300
Fredrikstad &&&&&&&&&&&01094.&&&&001 094 &&&&&&&&&&&&&&00.04700000,47 &&&&&&&&&&&02328.&&&&002 328
Glosli Fredrikstad &&&&&&&&&&&&0733.&&&&00733 &&&&&&&&&&&&&&00.05200000,52 &&&&&&&&&&&01410.&&&&001 410
Ise Sarpsborg &&&&&&&&&&&&0709.&&&&00709 &&&&&&&&&&&&&&00.05900000,59 &&&&&&&&&&&01202.&&&&001 202
Skjeberg Sarpsborg &&&&&&&&&&&01336.&&&&001 336 &&&&&&&&&&&&&&00.08800000,88 &&&&&&&&&&&01518.&&&&001 518
Høysand Sarpsborg &&&&&&&&&&&&0738.&&&&00738 &&&&&&&&&&&&&&00.08400000,84 &&&&&&&&&&&&0879.&&&&00879
Ørje Marker &&&&&&&&&&&01881.&&&&001 881 &&&&&&&&&&&&&&01.06600001,66 &&&&&&&&&&&01133.&&&&001 133
Skjønhaug Trøgstad &&&&&&&&&&&02002.&&&&002 002 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&01192.&&&&001 192
Heiås Trøgstad &&&&&&&&&&&&0729.&&&&00729 &&&&&&&&&&&&&&00.08500000,85 &&&&&&&&&&&&0858.&&&&00858
Spydeberg Yhteensä &&&&&&&&&&&05246.&&&&005 246 &&&&&&&&&&&&&&03.04700003,47 &&&&&&&&&&&01512.&&&&001 512
Spydeberg &&&&&&&&&&&03998.&&&&003 998 &&&&&&&&&&&&&&02.07800002,78 &&&&&&&&&&&01438.&&&&001 438
Hobøl &&&&&&&&&&&01248.&&&&001 248 &&&&&&&&&&&&&&00.06900000,69 &&&&&&&&&&&01809.&&&&001 809
Askim Askim &&&&&&&&&&013696.&&&&0013 696 &&&&&&&&&&&&&&07.01200007,12 &&&&&&&&&&&01924.&&&&001 924
Mysen Eidsberg &&&&&&&&&&&06321.&&&&006 321 &&&&&&&&&&&&&&04.07700004,77 &&&&&&&&&&&01325.&&&&001 325
Slitu Eidsberg &&&&&&&&&&&&0710.&&&&00710 &&&&&&&&&&&&&&00.06600000,66 &&&&&&&&&&&01076.&&&&001 076
Trømborg Eidsberg &&&&&&&&&&&&0301.&&&&00301 &&&&&&&&&&&&&&00.02200000,22 &&&&&&&&&&&01368.&&&&001 368
Finnestad Eidsberg &&&&&&&&&&&&0208.&&&&00208 &&&&&&&&&&&&&&00.01900000,19 &&&&&&&&&&&01095.&&&&001 095
Skiptvet Skiptvet &&&&&&&&&&&01627.&&&&001 627 &&&&&&&&&&&&&&01.01300001,13 &&&&&&&&&&&01440.&&&&001 440
Rakkestad Rakkestad &&&&&&&&&&&04397.&&&&004 397 &&&&&&&&&&&&&&03.03300003,33 &&&&&&&&&&&01320.&&&&001 320
Degernes Rakkestad &&&&&&&&&&&&0286.&&&&00286 &&&&&&&&&&&&&&00.03100000,31 &&&&&&&&&&&&0923.&&&&00923
Jelsnes Sarpsborg &&&&&&&&&&&&0296.&&&&00296 &&&&&&&&&&&&&&00.02100000,21 &&&&&&&&&&&01410.&&&&001 410
Rostadneset Fredrikstad &&&&&&&&&&&&0267.&&&&00267 &&&&&&&&&&&&&&00.01400000,14 &&&&&&&&&&&01907.&&&&001 907
Alshus Fredrikstad &&&&&&&&&&&01428.&&&&001 428 &&&&&&&&&&&&&&00.07800000,78 &&&&&&&&&&&01831.&&&&001 831
Trolldalen Fredrikstad &&&&&&&&&&&&0433.&&&&00433 &&&&&&&&&&&&&&00.03400000,34 &&&&&&&&&&&01274.&&&&001 274
Øyenkilen Fredrikstad &&&&&&&&&&&&0336.&&&&00336 &&&&&&&&&&&&&&00.03800000,38 &&&&&&&&&&&&0884.&&&&00884
Slevik Fredrikstad &&&&&&&&&&&01023.&&&&001 023 &&&&&&&&&&&&&&00.07700000,77 &&&&&&&&&&&01329.&&&&001 329
Lervik Fredrikstad &&&&&&&&&&&02669.&&&&002 669 &&&&&&&&&&&&&&02.0800002,08 &&&&&&&&&&&01283.&&&&001 283
Spetalen Yhteensä &&&&&&&&&&&02118.&&&&002 118 &&&&&&&&&&&&&&01.05900001,59 &&&&&&&&&&&01332.&&&&001 332
Fredrikstad &&&&&&&&&&&&&077.&&&&0077 &&&&&&&&&&&&&&00.01300000,13 &&&&&&&&&&&&0592.&&&&00592
Råde &&&&&&&&&&&02041.&&&&002 041 &&&&&&&&&&&&&&01.04600001,46 &&&&&&&&&&&01398.&&&&001 398
Karlshus Råde &&&&&&&&&&&02090.&&&&002 090 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9 &&&&&&&&&&&01100.&&&&001 100
Missingmyr Råde &&&&&&&&&&&&0790.&&&&00790 &&&&&&&&&&&&&&00.06400000,64 &&&&&&&&&&&01234.&&&&001 234
Tomb Råde &&&&&&&&&&&&0270.&&&&00270 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4 &&&&&&&&&&&&0675.&&&&00675
Ryggebyen Yhteensä &&&&&&&&&&&02251.&&&&002 251 &&&&&&&&&&&&&&01.05600001,56 &&&&&&&&&&&01443.&&&&001 443
Råde &&&&&&&&&&&&&074.&&&&0074 &&&&&&&&&&&&&&00.01300000,13 &&&&&&&&&&&&0569.&&&&00569
Rygge &&&&&&&&&&&02177.&&&&002 177 &&&&&&&&&&&&&&01.04300001,43 &&&&&&&&&&&01522.&&&&001 522
Larkollen Rygge &&&&&&&&&&&01510.&&&&001 510 &&&&&&&&&&&&&&01.05100001,51 &&&&&&&&&&&01000.&&&&001 000
Kirkegrenda Rygge &&&&&&&&&&&&0337.&&&&00337 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3 &&&&&&&&&&&01123.&&&&001 123
Fuglevik Rygge &&&&&&&&&&&&0417.&&&&00417 &&&&&&&&&&&&&&00.02900000,29 &&&&&&&&&&&01438.&&&&001 438
Møvik Rygge &&&&&&&&&&&&0279.&&&&00279 &&&&&&&&&&&&&&00.02300000,23 &&&&&&&&&&&01213.&&&&001 213
Kirkebygden Våler &&&&&&&&&&&01178.&&&&001 178 &&&&&&&&&&&&&&00.07900000,79 &&&&&&&&&&&01491.&&&&001 491
Våk Våler &&&&&&&&&&&&0921.&&&&00921 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5 &&&&&&&&&&&01842.&&&&001 842
Svinndal Våler &&&&&&&&&&&&0404.&&&&00404 &&&&&&&&&&&&&&00.03600000,36 &&&&&&&&&&&01122.&&&&001 122
Rød Våler &&&&&&&&&&&&0507.&&&&00507 &&&&&&&&&&&&&&00.02400000,24 &&&&&&&&&&&02113.&&&&002 113
Tomter Hobøl &&&&&&&&&&&01584.&&&&001 584 &&&&&&&&&&&&&&00.09500000,95 &&&&&&&&&&&01667.&&&&001 667
Ringvoll Hobøl &&&&&&&&&&&&0470.&&&&00470 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4 &&&&&&&&&&&01175.&&&&001 175
Fosby Aremark &&&&&&&&&&&&0372.&&&&00372 &&&&&&&&&&&&&&00.03800000,38 &&&&&&&&&&&&0979.&&&&00979

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: no:Tettsteder i Østfold