Luettelo Telemarkin läänin taajamista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli on luettelo Telemarkin läänin taajamista perustuen Statistisk sentralbyrån käyttämään taajaman määritelmään. Telemarkin läänissä oli 1. tammikuuta 2013 yhteensä 32 taajamaa, johon sisältyvät myös lääninrajan ylittävät taajamat.

Taajama Kunta Väkiluku Pinta-ala
(km²)
Väestötiheys
(as./km²)
Langangen Porsgrunn &&&&&&&&&&&&0516.&&&&00516 &&&&&&&&&&&&&&00.04500000,45 &&&&&&&&&&&01147.&&&&001 147
Sandøya Porsgrunn &&&&&&&&&&&&0304.&&&&00304 &&&&&&&&&&&&&&00.03300000,33 &&&&&&&&&&&&0921.&&&&00921
Porsgrunn/Skien Yhteensä &&&&&&&&&&090621.&&&&0090 621 &&&&&&&&&&&&&052.062000052,62 &&&&&&&&&&&01722.&&&&001 722
Porsgrunn &&&&&&&&&&032996.&&&&0032 996 &&&&&&&&&&&&&020.085000020,85 &&&&&&&&&&&01583.&&&&001 583
Skien &&&&&&&&&&047523.&&&&0047 523 &&&&&&&&&&&&&025.074000025,74 &&&&&&&&&&&01846.&&&&001 846
Bamble &&&&&&&&&&010102.&&&&0010 102 &&&&&&&&&&&&&&06.0300006,03 &&&&&&&&&&&01675.&&&&001 675
Sneltvedt Skien &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249 &&&&&&&&&&&&&&00.01900000,19 &&&&&&&&&&&01311.&&&&001 311
Notodden Notodden &&&&&&&&&&&08825.&&&&008 825 &&&&&&&&&&&&&&07.0900007,09 &&&&&&&&&&&01245.&&&&001 245
Yli Notodden &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293 &&&&&&&&&&&&&&00.02500000,25 &&&&&&&&&&&01172.&&&&001 172
Siljan Siljan &&&&&&&&&&&&0826.&&&&00826 &&&&&&&&&&&&&&00.06200000,62 &&&&&&&&&&&01332.&&&&001 332
Snurråsen Siljan &&&&&&&&&&&&0310.&&&&00310 &&&&&&&&&&&&&&00.01500000,15 &&&&&&&&&&&02067.&&&&002 067
Øverbø Siljan &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&&00.02200000,22 &&&&&&&&&&&01050.&&&&001 050
Herre Bamble &&&&&&&&&&&01385.&&&&001 385 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8 &&&&&&&&&&&&0769.&&&&00769
Kil Kragerø &&&&&&&&&&&&0929.&&&&00929 &&&&&&&&&&&&&&00.08300000,83 &&&&&&&&&&&01119.&&&&001 119
Kragerø Kragerø &&&&&&&&&&&05446.&&&&005 446 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&01740.&&&&001 740
Vadfoss/Helle Kragerø &&&&&&&&&&&01596.&&&&001 596 &&&&&&&&&&&&&&01.03600001,36 &&&&&&&&&&&01174.&&&&001 174
Preststranda Drangedal &&&&&&&&&&&01321.&&&&001 321 &&&&&&&&&&&&&&01.05200001,52 &&&&&&&&&&&&0869.&&&&00869
Neslandsvatn Drangedal &&&&&&&&&&&&0294.&&&&00294 &&&&&&&&&&&&&&00.03300000,33 &&&&&&&&&&&&0891.&&&&00891
Bjervamoen Nome &&&&&&&&&&&01556.&&&&001 556 &&&&&&&&&&&&&&01.06100001,61 &&&&&&&&&&&&0966.&&&&00966
Ulefoss Nome &&&&&&&&&&&02290.&&&&002 290 &&&&&&&&&&&&&&02.03800002,38 &&&&&&&&&&&&0962.&&&&00962
&&&&&&&&&&&02929.&&&&002 929 &&&&&&&&&&&&&&03.01300003,13 &&&&&&&&&&&&0936.&&&&00936
Folkestad &&&&&&&&&&&&0404.&&&&00404 &&&&&&&&&&&&&&00.06500000,65 &&&&&&&&&&&&0622.&&&&00622
Hjukse Sauherad &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&&&00.03900000,39 &&&&&&&&&&&&0833.&&&&00833
Nordagutu Sauherad &&&&&&&&&&&&0316.&&&&00316 &&&&&&&&&&&&&&00.03600000,36 &&&&&&&&&&&&0878.&&&&00878
Gvarv Sauherad &&&&&&&&&&&01039.&&&&001 039 &&&&&&&&&&&&&&01.01300001,13 &&&&&&&&&&&&0919.&&&&00919
Tinn Austbygd Tinn &&&&&&&&&&&&0356.&&&&00356 &&&&&&&&&&&&&&00.04200000,42 &&&&&&&&&&&&0848.&&&&00848
Rjukan Tinn &&&&&&&&&&&03309.&&&&003 309 &&&&&&&&&&&&&&02.05900002,59 &&&&&&&&&&&01278.&&&&001 278
Miland Tinn &&&&&&&&&&&&0296.&&&&00296 &&&&&&&&&&&&&&00.02500000,25 &&&&&&&&&&&01184.&&&&001 184
Seljord Seljord &&&&&&&&&&&01375.&&&&001 375 &&&&&&&&&&&&&&02.01600002,16 &&&&&&&&&&&&0637.&&&&00637
Kviteseid Kviteseid &&&&&&&&&&&&0724.&&&&00724 &&&&&&&&&&&&&&01.01900001,19 &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608
Tveitsund Nissedal &&&&&&&&&&&&0509.&&&&00509 &&&&&&&&&&&&&&00.09800000,98 &&&&&&&&&&&&0519.&&&&00519
Fyresdal Fyresdal &&&&&&&&&&&&0357.&&&&00357 &&&&&&&&&&&&&&00.05100000,51 &&&&&&&&&&&&0700.&&&&00700
Dalen Tokke &&&&&&&&&&&&0581.&&&&00581 &&&&&&&&&&&&&&00.06900000,69 &&&&&&&&&&&&0842.&&&&00842
Åmot Vinje &&&&&&&&&&&&0659.&&&&00659 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&0659.&&&&00659
Krossen Vinje &&&&&&&&&&&&0458.&&&&00458 &&&&&&&&&&&&&&00.07700000,77 &&&&&&&&&&&&0595.&&&&00595

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: no:Tettsteder i Telemark