Luettelo Billboard 200 -listan ykkösistä vuonna 2012

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Billboard 200 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2012 pitäneistä artisteista ja albumeista.


Päivämäärä Artisti Albumi Lähteet
7. tammikuuta Kanada Michael Bublé Christmas [1]
14. tammikuuta Englanti Adele 21 [2] [3]
[4] [5]
[6] [7]
[8] [9]
[10] [11]
21. tammikuuta
28. tammikuuta
4. helmikuuta
11. helmikuuta
18. helmikuuta
25. helmikuuta
3. maaliskuuta
10. maaliskuuta
17. maaliskuuta
24. maaliskuuta Yhdysvallat Bruce Springsteen Wrecking Ball [12]
31. maaliskuuta Yhdistynyt kuningaskunta One Direction Up All Night [13]
7. huhtikuuta Yhdysvallat soundtrack The Hunger Games: Songs from District 12 and Beyond [14]
14. huhtikuuta Yhdysvallat Madonna MDNA [15]
21. huhtikuuta Yhdysvallat Nicki Minaj Pink Friday: Roman Reloaded [16]
28. huhtikuuta Yhdysvallat Lionel Richie Tuskegee [17] [18]
5. toukokuuta
12. toukokuuta Yhdysvallat Jack White Blunderbuss [19]
19. toukokuuta Yhdysvallat Carrie Underwood Blown Away [20] [21]
26. toukokuuta
2. kesäkuuta Yhdysvallat Adam Lambert Trespassing [22]
9. kesäkuuta Yhdysvallat John Mayer Born and Raised [23] [24]
16. kesäkuuta
23. kesäkuuta Englanti Adele 21 [25]
30. kesäkuuta Yhdysvallat Usher Looking 4 Myself [26]
7. heinäkuuta Kanada Justin Bieber Believe [27]
14. heinäkuuta Yhdysvallat Linkin Park Living Things [28]
21. heinäkuuta Yhdysvallat Chris Brown Fortune [29]
28. heinäkuuta Yhdysvallat Zac Brown Band Uncaged [30]
4. elokuuta Yhdysvallat Nas Life is Good [31]
11. elokuuta Yhdysvallat Zac Brown Band Uncaged [32]
18. elokuuta Yhdysvallat Rick Ross God Forgives, I Don’t [33]
25. elokuuta Eri esittäjiä NOW 43 [34]
1. syyskuuta Yhdysvallat 2 Chainz Based on a T.R.U. Story [35]
8. syyskuuta Yhdysvallat Trey Songz Chapter V [36]
15. syyskuuta Yhdysvallat TobyMac Eye On It [37]
22. syyskuuta Yhdysvallat Matchbox Twenty North [38]
29. syyskuuta Yhdysvallat Dave Matthews Band Away From the World [39]
6. lokakuuta Yhdysvallat Pink The Truth About Love [40]
13. lokakuuta Englanti Mumford & Sons Babel [41]
[42] [43]
20. lokakuuta
3. marraskuuta Yhdysvallat Jason Aldean Night Train [44]
10. marraskuuta Yhdysvallat Taylor Swift Red [45]
[46] [47]
17. marraskuuta
24. marraskuuta
1. joulukuuta Yhdistynyt kuningaskunta One Direction Take Me Home [48]
8. joulukuuta Barbados Rihanna Unapologetic [49]
15. joulukuuta Yhdysvallat Alicia Keys Girl on Fire [50]
22. joulukuuta Yhdysvallat Taylor Swift Red [51] [52]
29. joulukuuta


Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]



Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Week of January 07, 2012 Billboard. (englanniksi)
  2. Week of January 14, 2012 Billboard. (englanniksi)
  3. Week of January 21, 2012 Billboard. (englanniksi)
  4. Week of January 28, 2012 Billboard. (englanniksi)
  5. Week of February 04, 2012 Billboard. (englanniksi)
  6. Week of February 11, 2012 Billboard. (englanniksi)
  7. Week of February 18, 2012 Billboard. (englanniksi)
  8. Week of February 25, 2012 Billboard. (englanniksi)
  9. Week of March 03, 2012 Billboard. (englanniksi)
  10. Week of March 10, 2012 Billboard. (englanniksi)
  11. Week of March 17, 2012 Billboard. (englanniksi)
  12. Week of March 24, 2012 Billboard. (englanniksi)
  13. Week of March 31, 2012 Billboard. (englanniksi)
  14. Week of April 07, 2012 Billboard. (englanniksi)
  15. Week of April 14, 2012 Billboard. (englanniksi)
  16. Week of April 21, 2012 Billboard. (englanniksi)
  17. Week of April 28, 2012 Billboard. (englanniksi)
  18. Week of May 05, 2012 Billboard. (englanniksi)
  19. Week of May 12, 2012 Billboard. (englanniksi)
  20. Week of May 19, 2012 Billboard. (englanniksi)
  21. Week of May 26, 2012 Billboard. (englanniksi)
  22. Week of June 02, 2012 Billboard. (englanniksi)
  23. Week of June 09, 2012 Billboard. (englanniksi)
  24. Week of June 16, 2012 Billboard. (englanniksi)
  25. Week of June 23, 2012 Billboard. (englanniksi)
  26. Week of June 30, 2012 Billboard. (englanniksi)
  27. Week of July 07, 2012 Billboard. (englanniksi)
  28. Week of July 14, 2012 Billboard. (englanniksi)
  29. Week of July 21, 2012 Billboard. (englanniksi)
  30. Week of July 28, 2012 Billboard. (englanniksi)
  31. Week of August 04, 2012 Billboard. (englanniksi)
  32. Week of August 11, 2012 Billboard. (englanniksi)
  33. Week of August 18, 2012 Billboard. (englanniksi)
  34. Week of August 25, 2012 Billboard. (englanniksi)
  35. Week of September 01, 2012 Billboard. (englanniksi)
  36. Week of September 08, 2012 Billboard. (englanniksi)
  37. Week of September 15, 2012 Billboard. (englanniksi)
  38. Week of September 22, 2012 Billboard. (englanniksi)
  39. Week of September 29, 2012 Billboard. (englanniksi)
  40. Week of October 06, 2012 Billboard. (englanniksi)
  41. Week of October 13, 2012 Billboard. (englanniksi)
  42. Week of October 20, 2012 Billboard. (englanniksi)
  43. Week of October 27, 2012 Billboard. (englanniksi)
  44. Week of November 03, 2012 Billboard. (englanniksi)
  45. Week of November 10, 2012 Billboard. (englanniksi)
  46. Week of November 17, 2012 Billboard. (englanniksi)
  47. Week of November 24, 2012 Billboard. (englanniksi)
  48. Week of December 01, 2012 Billboard. (englanniksi)
  49. Week of December 08, 2012 Billboard. (englanniksi)
  50. Week of December 15, 2012 Billboard. (englanniksi)
  51. Week of December 22, 2012 Billboard. (englanniksi)
  52. Week of December 29, 2012 Billboard. (englanniksi)