Luettelo Billboard Hot 100 -listan ykkösistä vuonna 2004

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Billboard Hot 100 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2004 pitäneistä artisteista ja singleistä.


Päivämäärä Artisti Single Lähteet
3. tammikuuta OutKast Hey Ya! [1] [2]
[3] [4]
[5] [6]
10. tammikuuta
17. tammikuuta
24. tammikuuta
31. tammikuuta
7. helmikuuta
14. helmikuuta OutKast feat. Sleepy Brown The Way You Move [7]
21. helmikuuta Twista feat. Kanye West & Jamie Foxx Slow Jamz [8]
28. helmikuuta Usher feat. Lil Jon & Ludacris Yeah! [9] [10]
[11] [12]
[13] [14]
[15] [16]
[17] [18]
[19] [20]
6. maaliskuuta
13. maaliskuuta
20. maaliskuuta
27. maaliskuuta
3. huhtikuuta
10. huhtikuuta
17. huhtikuuta
24. huhtikuuta
1. toukokuuta
8. toukokuuta
15. toukokuuta
22. toukokuuta Usher Burn [21]
[22] [23]
[24] [25]
[26] [27]
29. toukokuuta
5. kesäkuuta
12. kesäkuuta
19. kesäkuuta
26. kesäkuuta
3. heinäkuuta
10. heinäkuuta Fantasia I Believe [28]
17. heinäkuuta Usher Burn [29]
24. heinäkuuta Usher Confessions Part II [30] [31]
31. heinäkuuta
7. elokuuta Juvenile feat. Soulja Slim Slow Motion [32] [33]
14. elokuuta
21. elokuuta Terror Squad Lean Back [34]
[35] [36]
28. elokuuta
4. syyskuuta
11. syyskuuta Ciara feat. Petey Pablo Goodies [37]
[38] [39]
[40] [41]
[42] [43]
18. syyskuuta
25. syyskuuta
2. lokakuuta
9. lokakuuta
16. lokakuuta
23. lokakuuta
30. lokakuuta Usher & Alicia Keys My Boo [44] [45]
[46] [47]
[48] [49]
6. marraskuuta
13. marraskuuta
20. marraskuuta
27. marraskuuta
4. joulukuuta
11. joulukuuta Snoop Dogg feat. Pharrell Drop It Like It's Hot [50]
[51] [52]
18. joulukuuta
25. joulukuuta



Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Billboard Hot 100 - 1/2004
  2. Billboard Hot 100 - 2/2004
  3. Billboard Hot 100 - 3/2004
  4. Billboard Hot 100 - 4/2004
  5. Billboard Hot 100 - 5/2004
  6. Billboard Hot 100 - 6/2004
  7. Billboard Hot 100 - 7/2004
  8. Billboard Hot 100 - 8/2004
  9. Billboard Hot 100 - 9/2004
  10. Billboard Hot 100 - 10/2004
  11. Billboard Hot 100 - 11/2004
  12. Billboard Hot 100 - 12/2004
  13. Billboard Hot 100 - 13/2004
  14. Billboard Hot 100 - 14/2004
  15. Billboard Hot 100 - 15/2004
  16. Billboard Hot 100 - 16/2004
  17. Billboard Hot 100 - 17/2004
  18. Billboard Hot 100 - 18/2004
  19. Billboard Hot 100 - 19/2004
  20. Billboard Hot 100 - 20/2004
  21. Billboard Hot 100 - 21/2004
  22. Billboard Hot 100 - 22/2004
  23. Billboard Hot 100 - 23/2004
  24. Billboard Hot 100 - 24/2004
  25. Billboard Hot 100 - 25/2004
  26. Billboard Hot 100 - 26/2004
  27. Billboard Hot 100 - 27/2004
  28. Billboard Hot 100 - 28/2004
  29. Billboard Hot 100 - 29/2004
  30. Billboard Hot 100 - 30/2004
  31. Billboard Hot 100 - 31/2004
  32. Billboard Hot 100 - 32/2004
  33. Billboard Hot 100 - 33/2004
  34. Billboard Hot 100 - 34/2004
  35. Billboard Hot 100 - 35/2004
  36. Billboard Hot 100 - 36/2004
  37. Billboard Hot 100 - 37/2004
  38. Billboard Hot 100 - 38/2004
  39. Billboard Hot 100 - 39/2004
  40. Billboard Hot 100 - 40/2004
  41. Billboard Hot 100 - 41/2004
  42. Billboard Hot 100 - 42/2004
  43. Billboard Hot 100 - 43/2004
  44. Billboard Hot 100 - 44/2004
  45. Billboard Hot 100 - 45/2004
  46. Billboard Hot 100 - 46/2004
  47. Billboard Hot 100 - 47/2004
  48. Billboard Hot 100 - 48/2004
  49. Billboard Hot 100 - 49/2004
  50. Billboard Hot 100 - 50/2004
  51. Billboard Hot 100 - 51/2004
  52. Billboard Hot 100 - 52/2004