Luettelo Billboard Hot 100 -listan ykkösistä vuonna 2007

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Billboard Hot 100 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2007 pitäneistä artisteista ja singleistä.


Päivämäärä Artisti Single Lähteet
6. tammikuuta Beyoncé Irreplaceable [1]
[2] [3]
[4] [5]
[6] [7]
13. tammikuuta
20. tammikuuta
27. tammikuuta
3. helmikuuta
10. helmikuuta
17. helmikuuta
24. helmikuuta Nelly Furtado Say It Right [8]
3. maaliskuuta Justin Timberlake What Goes Around.../...Comes Around [9]
10. maaliskuuta MIMS This Is Why I'm Hot [10] [11]
17. maaliskuuta
24. maaliskuuta Fergie feat. Ludacris Glamorous [12] [13]
31. maaliskuuta
7. huhtikuuta Akon Don't Matter [14] [15]
14. huhtikuuta
21. huhtikuuta Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake Give It to Me [16] [17]
28. huhtikuuta
5. toukokuuta Avril Lavigne Girlfriend [18]
12. toukokuuta Maroon 5 Makes Me Wonder [19] [20]
19. toukokuuta
26. toukokuuta T-Pain feat. Yung Joc Buy U a Drank (Shawty Snappin') [21]
2. kesäkuuta Maroon 5 Makes Me Wonder [22]
9. kesäkuuta Rihanna feat. Jay-Z Umbrella [23]
[24] [25]
[26] [27]
[28] [29]
16. kesäkuuta
23. kesäkuuta
30. kesäkuuta
7. heinäkuuta
14. heinäkuuta
21. heinäkuuta
28. heinäkuuta Plain White T's Hey There Delilah [30]
[31]
4. elokuuta
11. elokuuta Sean Kingston Beautiful Girls [32] [33]
[34] [35]
18. elokuuta
25. heinäkuuta
1. syyskuuta
8. syyskuuta Fergie Big Girls Don't Cry [36]
15. syyskuuta Soulja Boy Crank That [37] [38]
22. syyskuuta
29. syyskuuta Kanye West Stronger [39]
6. lokakuuta Soulja Boy Crank That [40]
[41] [42]
[43] [44]
13. lokakuuta
20. lokakuuta
27. lokakuuta
3. marraskuuta
10. marraskuuta Chris Brown feat. T-Pain Kiss Kiss [45]
[46] [47]
17. marraskuuta
24. marraskuuta
1. joulukuuta Alicia Keys No One [48]
[49] [50]
[51] [52]
8. joulukuuta
15. joulukuuta
22. joulukuuta
29. joulukuuta



Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Billboard Hot 100 - 1/2007 billboard.com.
  2. Billboard Hot 100 - 2/2007 billboard.com.
  3. Billboard Hot 100 - 3/2007 billboard.com.
  4. Billboard Hot 100 - 4/2007 billboard.com.
  5. Billboard Hot 100 - 5/2007 billboard.com.
  6. Billboard Hot 100 - 6/2007 billboard.com.
  7. Billboard Hot 100 - 7/2007 billboard.com.
  8. Billboard Hot 100 - 8/2007 billboard.com.
  9. Billboard Hot 100 - 9/2007 billboard.com.
  10. Billboard Hot 100 - 10/2007 billboard.com.
  11. Billboard Hot 100 - 11/2007 billboard.com.
  12. Billboard Hot 100 - 12/2007 billboard.com.
  13. Billboard Hot 100 - 13/2007 billboard.com.
  14. Billboard Hot 100 - 14/2007 billboard.com.
  15. Billboard Hot 100 - 15/2007 billboard.com.
  16. Billboard Hot 100 - 16/2007 billboard.com.
  17. Billboard Hot 100 - 17/2007 billboard.com.
  18. Billboard Hot 100 - 18/2007 billboard.com.
  19. Billboard Hot 100 - 19/2007 billboard.com.
  20. Billboard Hot 100 - 20/2007 billboard.com.
  21. Billboard Hot 100 - 21/2007 billboard.com.
  22. Billboard Hot 100 - 22/2007 billboard.com.
  23. Billboard Hot 100 - 23/2007 billboard.com.
  24. Billboard Hot 100 - 24/2007 billboard.com.
  25. Billboard Hot 100 - 25/2007 billboard.com.
  26. Billboard Hot 100 - 26/2007 billboard.com.
  27. Billboard Hot 100 - 27/2007 billboard.com.
  28. Billboard Hot 100 - 28/2007 billboard.com.
  29. Billboard Hot 100 - 29/2007 billboard.com.
  30. Billboard Hot 100 - 30/2007 billboard.com.
  31. Billboard Hot 100 - 31/2007 billboard.com.
  32. Billboard Hot 100 - 32/2007 billboard.com.
  33. Billboard Hot 100 - 33/2007 billboard.com.
  34. Billboard Hot 100 - 34/2007 billboard.com.
  35. Billboard Hot 100 - 35/2007 billboard.com.
  36. Billboard Hot 100 - 36/2007 billboard.com.
  37. Billboard Hot 100 - 37/2007 billboard.com.
  38. Billboard Hot 100 - 38/2007 billboard.com.
  39. Billboard Hot 100 - 39/2007 billboard.com.
  40. Billboard Hot 100 - 40/2007 billboard.com.
  41. Billboard Hot 100 - 41/2007 billboard.com.
  42. Billboard Hot 100 - 42/2007 billboard.com.
  43. Billboard Hot 100 - 43/2007 billboard.com.
  44. Billboard Hot 100 - 44/2007 billboard.com.
  45. Billboard Hot 100 - 45/2007 billboard.com.
  46. Billboard Hot 100 - 46/2007 billboard.com.
  47. Billboard Hot 100 - 47/2007 billboard.com.
  48. Billboard Hot 100 - 48/2007 billboard.com.
  49. Billboard Hot 100 - 49/2007 billboard.com.
  50. Billboard Hot 100 - 50/2007 billboard.com.
  51. Billboard Hot 100 - 51/2007 billboard.com.
  52. Billboard Hot 100 - 52/2007 billboard.com.