Luettelo AC/DC:n kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo AC/DC:n kappaleista aakkosjärjestyksessä.

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ain't No Fun (Waiting 'Round to Be a Millionaire)
  • All Screwed Up
  • Anything Goes
  • Are You Ready

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Baby, Please Don't Go
  • Baptism by Fire
  • Back in Black
  • Back in Business
  • Bad Boy Boogie
  • Badlands
  • Ballbreaker
  • Beating Around the Bush
  • Bedlam in Belgium
  • Big Balls
  • Big Gun
  • Big Jack
  • Black Ice
  • Bonnie (skotlantilainen kansanlaulu, soitettiin Live-levyllä Bon Scottin muistoksi.)
  • Boogie Man
  • Borrowed Time
  • Brain Shake
  • Breaking the Rules
  • Burnin' Alive

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Can I Sit Next to You Girl
  • Can't Stand Still
  • Can't Stop Rock 'N' Roll
  • Carry Me Home
  • Caught With Your Pants Down
  • Chase the Ace
  • C.O.D.
  • Cold Hearted Man
  • Come And Get It
  • Crabsody In Blue
  • Cover You in Oil
  • Cyberspace

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Damned
  • Danger
  • Decibel
  • Deep in the Hole
  • Dirty Deed's Done Dirt Cheap
  • Dirty Eyes
  • Dog Eat Dog
  • Dogs of War
  • Down Payment Blues
  • D.T.

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Emission Control
  • Evil Walks

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Get It Hot
  • Gimme a Bullet
  • Girls Got Rhythm
  • Give It Up
  • Givin' the Dog a Bone
  • Go Down
  • Gone Shootin'
  • Got Some Rock & Roll Thunder
  • Got You by the Balls
  • Goodbye And Good Riddance to Bad Luck
  • Go Zone
  • Guns for Hire

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • If You Dare
  • If You Want Blood (You've Got It)
  • Inject the Venom
  • I Put the Finger on You
  • It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock 'N' Roll)

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jailbreak
  • Johnny B. Goode (Cover)

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kicked in the Teeth
  • Kissin' Dynamite

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Landslide
  • Let Me Put My Love into You
  • Let's Get It Up
  • Let's Make It
  • Let There Be Rock
  • Little Lover
  • Live Wire
  • Love at First Feel
  • Love Bomb
  • Love Hungry Man
  • Love Song

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Money Made
  • Moneytalks
  • Miss Adventure
  • Mistress for Christmas
  • Meanstreak

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Nervous Shakedown
  • Night of the Long Knives
  • Night Prowler
  • Nick of Time

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Overdose

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Play Ball
  • Playing With Girls
  • Problem Child

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Razor's Edge
  • Ride On
  • Riff Raff
  • Rising Power
  • Rock and Roll Ain’t Noise Pollution
  • Rocker
  • Rock 'N' Roll Damnation
  • Rock 'N' Roll Dream
  • Rock 'N' Roll Train
  • Rock 'N' Roll Singer
  • Rock Or Bust
  • Rock the House
  • Rocking All the Way
  • R.I.P. (Rock In Peace)
  • Rock Your Heart Out
  • Ruff Stuff
  • Rock the Blues Away

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Safe in New York City
  • Satellite Blues
  • School Days (Cover)
  • Send for the Man
  • Shake a Leg
  • Shake Your Foundations
  • She's Got Balls
  • She Likes Rock 'N' Roll
  • Smash 'n' Grab
  • Shoot to Thrill
  • Shot Down In Flames
  • Shot of Love
  • Show Business
  • Sin City
  • Sink the Pink
  • Skies on Fire
  • Snake Eye
  • Snowballed
  • Some Sin for Nuthin'
  • Soul Stripper
  • Spellbound
  • Spoilin' For a Fight
  • Squealer
  • Stand Up
  • Stick Around
  • Stiff Upper Lip
  • Stormy May Day
  • Sweet Candy

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Up to My Neck in You

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Walk All Over You
  • War Machine
  • What Do You Do for Money Honey
  • What's Next to the Moon
  • Wheels
  • Whiskey on the Rocks
  • Whole Lotta Rosie
  • Who Made Who

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]