Kiely Williams

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kiely Williams vuonna 2008.

Kiely Alexis Williams (s. 9. heinäkuuta 1986 Alexandria, Virginia, Yhdysvallat[1]) on yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä, lauluntekijä, tanssija ja aika ajoin myös räppäri. Hän kuuluu yhtyeeseen The Cheetah Girls, johon kuuluvat Williamsin lisäksi Adrienne Bailon ja Sabrina Bryan. Hän oli heistä nuorin. Hän on ollut yhtyeen nimeltä 3LW (3 Little Women) jäsen. Yhtye on nyt lakkautettu.

3LW[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 1999 Williams, Adrienne Bailon ja Naturi Naughton perustivat tyttöryhmän nimeltään 3LW. 3LW:n ensimmäinen single oli "No More, Baby I'ma Do Right", joka pääsi Billboard Hot 100:n joukkoon, top kolmeenkymmeneen. Heidän esikoisalbuminsa ilmestyi vuonna 2001, ja se myi platinaa. Myöhemmin vuonna 2002 Naughton lähti tyttöryhmästä. Jäljelle jäävät 3LW:n jäsenet tekivät toisen albuminsa A Girl Can Mack, mikä myi todella huonosti. Myöhemmin 3LW korvasivat Naughtonin Jessica Bensonilla ja lyhyellä yrityksellä tekivät comebackin vuonna 2006, singlellä "Feelin You'", mutta epäonnistuivat. Yhtye hajosi vuonna 2007.

The Cheetah Girls[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Williams näytteli Aqua-nimistä roolia Disney Channelin elokuvassa The Cheetah Girls. Adrienne Bailon, joka oli myös tyttöryhmässä 3LW, esiintyi myös Chanelin roolissa molemmissa elokuvissa. Kun filmistä tuli suuri menestys, niin Williams perusti tovereidensa Adrienne Bailonin ja Sabrina Bryanin kanssa oman tyttöryhmän. He antoivat sille nimeksi The Cheetah Girls.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]